Tin uz kasetes cik dārgu auklu gribi, vienalga zirgam garāks :D
11.augusts 2016, 12:28 | links
Vispār Ultracast auklu sen vairs neražo.
Sazaans, 10.augusts 2016, 05:19
Nu nav tik traki, bet protams mums MJ ir salīdzinoši populārāks jo copes raidījumi un Salmo ar LJ to ir jau ilgus gadus mārketējis.
Papildus piezīme multiem USA tin fluokarbona auklas, un jā uz basu viņiem tievie izmēri nav topā.
Gan EU gan USA ir populāri MJ/UL - tiesa gan viņi izvēlās diezgan augstu galu arī no Japānas ko mūsu ikdienas makšķernieks neizvēlas.
PS. lielām gumijām attiecīgā momentā un vietā nav ne vainas un tad ar diegiem neķer!
Davis-Di, 10.augusts 2016, 21:32
Sveiki tautieši!
Ir problēma. Spiningojot pītā aukla met bārdu ( sapinās) kāts trīs gadi vecs Abu garsija, spole Šhimano Biomasters 3000SRA. Pamēģināju gan Varivas gan Grose. Rezultāts identisks. Auklas pilna kasete. Vai nevar būt tā ka gredzeni ir nodiluši un čakarē auklu?
Paldies par sakarīgiem komentāriem.
jg1972, 10.augusts 2016, 21:18
ASV ar japāņiem necopē, rietumeiropā un ziemeļeiropā veikalos japāņus praktiski neatrast(ne jau tāpēc, ka viņi neko nesaprot vai nevar atļauties).
AlfredsHicko, 10.augusts 2016, 19:16
Nu bet pilnīgi loģiski, pēc copes tehnikām un mērķzivīm šajos reģionos. ASV vispār vairāk kā 80% copē ar multiplikatoriem, tur smalkums neder un nav vajadzīgs, pie tam ļoti liela daļa principā copē vispār tikai ar mono auklām, basam ir OK.
Vecā Eiropa un Skandināvija arī puļī pārsvarā ar, mūsu uztverē, milzīgiem un smagiem mānekļiem, paskatieties jebkuru Eiropas brenda katalogu, tur tādas 20cm+ gumijas un pagales lieluma vobleri ir nospiedošā vairumā.
JIG.LV, 10.augusts 2016, 20:39
ASV ar japāņiem necopē, rietumeiropā un ziemeļeiropā veikalos japāņus praktiski neatrast(ne jau tāpēc, ka viņi neko nesaprot vai nevar atļauties).
AlfredsHicko, 10.augusts 2016, 19:16
Lūk tai daļai par mārrutkiem kas ražoti ķīnā es gan piekrītu.
Piemēram Varivas uc. brendi smuki tiek ražoti arī ķīnā ...
Davis-Di, 10.augusts 2016, 20:09
Neviena Varivas vai cita man zināmā JP brenda pītā aukla netiek ražota Ķīnā (tas attiecas tieši uz pītajām auklām, es nerunāju par citām precēm)
Vienkārši tolka nav japāņiem ražot Ķīnā, nav ekonomiska pamatojuma - pīto auklu ražošanā ķīniešu stiprā puses, respektīvi, darbaspēka izmaksas nerullē, jo tur vienkārši darbaspēka izmaksas sastāda niecīgu procentu, tur dārgākais ir tieši tehnoloģiskā aparatūra.
JIG.LV, 10.augusts 2016, 20:16
Lūk tai daļai par mārrutkiem kas ražoti ķīnā es gan piekrītu.
Piemēram Varivas uc. brendi smuki tiek ražoti arī ķīnā ...
Davis-Di, 10.augusts 2016, 20:09
Vispār Ultracast auklu sen vairs neražo.
Sazaans, 10.augusts 2016, 05:19
Var jau būt, ka Spiderwire ir laba aukla, bet, ja veikalā paņemu iepakojumu ar Ultracast Invizibraid uz kura rakstīts 0,17 mm un 18 kg, es nevēlos minēt, vai tā būs 0,34 mm aukla, kas turēs 18 kg, vai 0,17 mm aukla, kura turēs 5 kg.
Vigulis, 10.augusts 2016, 00:16
ps. sudzeties nevar
rolizzz666, 9.augusts 2016, 11:55
Pa ķīniešu riepām ar neviens pārak nesūdzās kamer kautkas nenotiek. Mans personīgais viedoklis pēc desmit tūkstošiem tie ir potencialas slepkavas uz ceļa!
Davis-Di, 9.augusts 2016, 13:08