Kādas atsauksmes par VARIVAS Avani Jigging 10x10 Premium PE auklām?
10 krāsas ik pa 10m
10 krāsas ik pa 10m
10.decembris 2015, 21:41 | links
Sveiki, padalieties kads ar kadu piteni sogad nocopeja kuras ir labi sevi pieradijusas nodilumizturiba un krasas noturiba ?
cilpa, 10.decembris 2015, 19:41
.. un vēl, kur tad paliek tas filings no copes, tas relax,,,ja vislaik jākreņķējas, ka tik kautkas nesaspurojas vai nenolūzt vai nepātrūkst un miniapzeltītais autorpatenta šūpiņš par 20 eurikiem neaizlido :)
bushmans, 24.novembris 2015, 21:20
JIG.LV ...atkal tikai un vienīgi sarunas uzturēšanai :)
tikko pamēriju ar mikrometru to šauracainā drauda auklu, kur rakstīts 12...reāli rāda 0,136 tātad līdz 0.2 vēl patālu :)
Es savā prātā domāju, ka mikrodžigs ir max. versijā līdz 5gr.
Un neredzu kur šķirba: ja mētāju ar 0.136 auklu 12 gramus (mans optimālaikais svars) vai cits ar 0.08 mm auklu 3gramus (MJ optimāls, man domāt)
Jo sanāk, ka ar 2x tievāku auklu mētā 4x vieglāku svaru bet ,kā smejies 3x ātrāk sabendē auklu un kreņķējas, ka viņa maksā tikpat cik spole !
Dīvaini,,,bet tāda sanāk tā matemātika !
bushmans, 24.novembris 2015, 21:16
JIG.LV ...atkal tikai un vienīgi sarunas uzturēšanai :)
tikko pamēriju ar mikrometru to šauracainā drauda auklu, kur rakstīts 12...reāli rāda 0,136 tātad līdz 0.2 vēl patālu :)
Es savā prātā domāju, ka mikrodžigs ir max. versijā līdz 5gr.
Un neredzu kur šķirba: ja mētāju ar 0.136 auklu 12 gramus (mans optimālaikais svars) vai cits ar 0.08 mm auklu 3gramus (MJ optimāls, ma
domāt)
Jo sanāk, ka ar 2x tievāku auklu mētā 4x vieglāku svaru bet ,kā smejies 3x ātrāk sabendē auklu un kreņķējas, ka viņa maksā tikpat cik spole !
Dīvaini,,,bet tāda sanāk tā matemātika !
bushmans, 24.novembris 2015, 21:16
Kungi, man ir jautājums. Man patīk pītā aukla gan mj, gan džigam , gan twicham. Šogad tā ziema tākā ir, tākā nav i.e. ar spiningu pie ūdeņiem vēl ir ko darīt. Lietoju 0,06-0,14. Ar ko apstrādāt auklu mīnusa grādos, kā izbēgt no riņķu aizsalšanas un ja nevar lietot pīto aukstumā, tad kāda alternatīva mono auklai?
gb3332, 24.novembris 2015, 15:32
"Goldfish" uz Lubānas ielas ir speciāls pūšamais aerosols pītajām auklām uz silikona bāzes no krievu ražotāja SFT (pagājušogad mēs arī tirgojām). Pārbaudīts personīgi, tiešām strādā nevainojami. Ir arī japāņu ražotājiem, tam pašam Varivas u.c., tikai tur cipars stipri nīgrāks un arī neviens viņus tā sistemātiski neieved, kādam varbūt ir aizķēries.
Tie silikoni, ko pārdod celtniecības veikalos un benzīntankos, veči lieto, taču idejiski nav īsti tas, viņiem nav klāt speciālā ķīmija, kas izstrādāta priekš optimizēti preikš polietilēna(PE) šķiedas.
JIG.LV, 24.novembris 2015, 16:32
Vai pēc vairākām silikona lietošanas reizēm, aukla nezaudē savas īpašības? Vienkāršos vārdos, vai ar silikonu nevaru sačakarēt kvalitatīvu pīteni un kāda tā būs pavasarī pēc silikona lietošamas rudens-ziemas laikapstākļos? Izmantoju copei paredzēto silikonu.
skutans, 24.novembris 2015, 16:51
..veči, varat mani saukt par tupu pad. laiku milici b...:) bet es nekādi nesaprotu vienu lietu !!!
Ko Jūs ar tām krutajām auklām, darat, ka viņas tik vārīgas!
...sāka spuroties pēc 6 copes reizēm ..!
Man visparastākā, 0,12 pītā brūnā tonī no ebaja, nopirku puskilometra spoli, uztinu uz Abu Garsija Cardinal spoles 125 metrus (tātad 4-ām reizēm būs) Kāts- Salmo Elite Jig 28 (ar riņķiem, kādi viņam nu tur ir), galvas no 8-16 gr mētāju, vienā copes reizē 5-6-8 stundas no vietas,metiens pēc metiena pat nezinu cik simtu metienu katrreiz)nekas nekur nespurojas, bet pārsienu, nogriežot timetru, kam vislielākā slodze pie mētāšanas,jo tā tak būtu pareizi!
Nākamā gadā pārtinu no otra gala un visu sezonu mētāju atkal!
Jā,,,lētā, bet nav žēl un nesūkstos !
Tāpat bieži lasu, ka meklē, to spicīti, to riņķus,,,,un atkal viss ,,,ko jūs ar tiem pričindāļiem darat,,,
Es nolauzu fātera bambusa spinim galu 1x bērnībā, kad vēl nezināju, ka caur krūmiem ejot viņš jānes ar resno galu pa priekšu !
:) tas tā dialoga uzturēšanai !
bushmans, 24.novembris 2015, 17:05