Pītā aukla

Viss par un ap to.
par saveepshanos nepiekriitu, ja normaas griezulis un normaala spole nekas tur neveerpjas. bet par piito - peedeejaas triis sezonas nomaucu tikai ar piito, tagad panjeemu rokaa kaatu ar mono vienu dienu pameetaaju un noliku taalaakajaa stuurii :(
1.augusts 2012, 11:21 | links

Man ar laivā ir divi spini - viens pītais un mono. Bet holmz jau neteica kad viņam ir divi spini! tākā es tā to salīdzināju :)
1.augusts 2012, 11:13 | links

kkeda, nevajag pārspīlēt! Man laivā vienmēr ir 2 spiņi, viens ar mono, otrs ar pīto. Katru reizi izmantoju abut pamīšus, atkarībā no situācijas!
1.augusts 2012, 10:01 | links

holmz - paspiningo sezonu ar pīto un tad otru sezonu ar mono, tad otrajā sezonā pēc 5 metieniem sapratīsi kā es visu laiku varēju spiningot ar mono :D Pītā vienozīmigi ir labāka!
1.augusts 2012, 08:40 | links

Ja pītā savērpjas, tā skāde nav tik liela. Mono gadījumā gan sāks mest baisās cilpas un sagandēs visu copi.
31.jūlijs 2012, 22:06 | links

Varētu padomāt,ka pītā nevērpsies.:))
Toties pītajai ir ari citi PLUSI un mīnusi.:))
31.jūlijs 2012, 17:10 | links

Veči nekad neesmu spiningojis ar pito auklu. Daži copmaņi saka ka ar viņam viens čakars, sametisies mutuļos un bus amen. Veikala man šodien teica ka nav nekada vaina... parasti maucu ar parasto monolito auklu. Protams viņai minuss ka saak verpties pec laika, ja pavelk čakarņus vai uzliek kadu rotu, kaut vai ar visu griezulitit, tapat kaut kads verpiens notiek. Protams, visi teiks ko var gribēt pa paris latiem!
Ko iesakiet? Spinogoju pa visadiem ezeriem un upem un merķa zivs ir lidaka parasti.
31.jūlijs 2012, 16:55 | links

Josifs:

Es ar šo spiningoju, man baigi patika, aukla ir plakana, līdz ar to, protams, ka platākajā vietā viņa nebūs 0.08, tas ir pats pa sevi saprotams. nez kā Jums patrāpījies, bet es par izturību nesūdzējos :) tagad lietoju Sufix832 0.15mm, baigi patīk, izturīgāka ir, bet arī resnāka par to Daiwa, tiesa gan nēsmu ar mikrometru mērījis daiwu, bet Sufix ir uz 0.17 ka jauns no iepakojuma, un uz 0.15 kad palietots!
30.jūlijs 2012, 17:33 | links

Nu jā kaut kā tā, izskatās diezgan resna un ja sametās mezglā, tad tajā vietā pārtrūkst, kā parasts diegs :(
28.jūlijs 2012, 12:22 | links

Josif,
čoms nopirka to pašu, tikai lielāka diametra. Pēc tam spļaudījās - turot maz (lai gan solīts daudz) un diametrs uz aci liekoties stipri vien lielāks nekā līdzvērtīgām pītajām.

Rezumējums - dārga un nekvalitatīva.
28.jūlijs 2012, 11:38 | links

Ko sakat par pīto "Daiwa infiniti"? Nopirku pa ne pārāk mazām naudiņām, bet es personīgi sajūsmā neesmu. (man ir 0,08mm)
28.jūlijs 2012, 08:56 | links

Ja tika līdz Depo, tad jau salmo nostāvēja gadus 3! :D Tā ka Tev tika vecā partija - ar to arī apsveicu, copēsi vēl gadus 5! :)
28.jūlijs 2012, 01:13 | links

Kur nopirkt pīto auklu PPro no 0,13 līdz 0,28??Salmo veikalos nav..:(
27.jūlijs 2012, 20:02 | links

Depo pirkts, tur taas lietas ilgi nestaav, moshk kaut kaadaas salmo noliktavaas nostaav, kas to lai zin :D
27.jūlijs 2012, 10:08 | links

labdien,gribēju pajautāt vai 100% fluorkarbonu var izmantot kā vavadu foreļu ķeršanā
27.jūlijs 2012, 10:06 | links

Redz - jau trīs sezonas bez problēmām un gadu vēl tas kāts veicī pastāvēja, tā ka Tev paveicās! :D
27.jūlijs 2012, 10:04 | links

nu nez, pašam ir salmo spininga kāts (neatceros modeli), bet no lētā gala, neko sliktu nevaru teikt. Tests kaut kaads 7-25gr, 2.40m garš. Jau kādu trešo sezonu bez problēmām. :)
27.jūlijs 2012, 08:39 | links

Un jā - pēdējo 2 gadu salmo pirkumi ir atdāvināti vai nopārdoti citiem - nu nav vairs tas kas bija...
26.jūlijs 2012, 23:25 | links

Man pieredze ir tāda, ka Salmo pēdējos pāris gados ir sācis konkrēti haltūrēt! Pītās auklas skaļas, rīki pasūdīgi, parādās visādi ražotāja defekti gan ziemas gan vasaras rīkiem...pašam lielākā daļa inventāra ir sapirkta pirms gadiem, tie kalpo godam! Tikko centos atrast tukšās pīteņu auklu kasetes, bet neatradu, līdz ar to pat nezinu kas ir uz spolēm, bet strāda kapitāli - klusu, līdzeni, nepinās! Atradīšu, pareklamēšu!
26.jūlijs 2012, 23:24 | links

Sveiki!
Ko sakat par šito pīto:Shiro Mistrall (Japan Technology)
Ir kādam bijusi darīšana?
26.jūlijs 2012, 10:12 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager