Pītā aukla

Viss par un ap to.

sveiki.
Vai kāds nezin cika šitai aukliņai tests?
http://shop.salmo.lv/products/5789
doma rudens velcei...
21.jūlijs 2012, 21:22 | links

Rapala 33,
ne pa tēmu pītā aukla, bet Catanas ir pacietas un trauslas, uzmani spicīti pret mehāniskiem sitieniem un neloki ripā.
Tanī cenu katrgorijā Salmo ir labāks
11.jūlijs 2012, 23:06 | links

es to neizdomāju.... savas domas tik izteica pārdevējs.... kurš būtu spējīgs maksāt 80 $ par to kruto auklu.....
11.jūlijs 2012, 22:12 | links

Nevajag jau uzreiz tā stresot, kātiņš tomēr pamatā ir diezgan labs, bet mēdz būt tāds niķis, vismaz man tā bija un ir joprojām.
11.jūlijs 2012, 19:30 | links

Jjani, remontā atdevu Shimano Catana
11.jūlijs 2012, 19:28 | links

Nu jop... vai ir kāds kāts bez defektiem? :) Nepērku taču par 10 vai 20 Ls tirgū nezināmus ražojumus...
11.jūlijs 2012, 19:27 | links

vai tas ko atdevi remontā bija Procaster?
11.jūlijs 2012, 19:27 | links

Grand Masteram uzreiz paseko vai pie iemetieniem neskrūvējās vaļā spoles turētājs. Pie mazākām aizdomām nes uz bodi atpakaļ.
11.jūlijs 2012, 19:23 | links

Jegogo, esmu iesācējs esmu, bet tādēļ jau kātam nevajadzētu sākt ļurkāties.
Šodien atdevu uz garantijas remontu un nopirku vietā Salmo Grand Master (cerams, ka nejaucu nosaukumu) 244cm garš un tests 7-28gr.
11.jūlijs 2012, 17:44 | links

Rapala,tev tik vienas probleemas,ar PP un Shimano riikiem!? :) Iesaaceejs esi vai? Man ir salmo riiki un nekaadu probleemu!:)
11.jūlijs 2012, 08:49 | links

Pērkot lētu inventāru jāsamierinās ar dažām neērtībām, bet uz veikalu aizej tai spolei iespējams ir regulēšnas vaina (ja viņiem protams ir sava remontdarbnīca)

varu gan pačukstēt ka arī dārgajam galam garantija ir tikai uz papīra, piemēram kātiem Latvijā nav sertificēta eksperta kurš varētu noteikt lietotāja vai ražotāja vaina.
10.jūlijs 2012, 23:50 | links

Es šodien izpētīju kātu, spoli, pamētāju dažas stundas un ir divas lietas, kas mani dara aizdomīgu:
1) Konstatēju, ka viena kāta savienojumu vieta kustās. Tas ir, resnajā galā ir korķa rokturis, tad nāk plastamasas daļa pie kuras stiprinās spole un tad atkal korķa posms. Kustas posmā no spoles stiprinājuma plastmasas uz korķi. Tas varētu kaut ko sliktu izdarīt?
Tā ir garantijas vaina vai nē? Vai ir jēga meklēt čeku un iet uz Rīgas ielas veikalu? Kaut kā jau liekas par traku, ka pēc nepilnu 3 mēn lietošanas (cik tad nu es vispār copēju) kāts jau ļurkājas :(

2) Vienreiz metot man aizcirtās spoles lociņš un bija tāds pats cirtiens kā tās reizes, kad vobleris aizgaja pa gaisu. Varbūt, ka īstenībā nekas nepinas, bet nezināmu iemeslu dēļ dažreiz aizveras lociņš un aukla tiek norauta? Spoles vaina?
10.jūlijs 2012, 22:15 | links

vlDream, veikalos visu ko stāsta. Viņiem jāpārdodtas, kas ir pārdošanā, pašam tak ar saprasšanai jābūt.
10.jūlijs 2012, 08:43 | links

rapala33:
Ja notrūkst pēdējie metri tas nozīmē ka tev ir problēma kāta riņķos, kaut kur ir asums, kas pārrīvē (ievaino) auklu metiena brīdī.
Ja ir nekvalitatīvi riņķi tad pītā ir riebīga, ēd robus, arī smiltis var būt pie vainas.
Es parasti pēc copes dienas nahrenizēju auklas pēdējos 2 metrus lai nav pārsteigumi.
(tas ja tu spiningo)
9.jūlijs 2012, 23:19 | links

rapala33, tiešām dīvaini. Cits nekas nenāk prātā kā mainīt auklu.
skaties pm.
9.jūlijs 2012, 21:41 | links

veikalā teica ka šitās pp nekam neder
9.jūlijs 2012, 18:27 | links

arī metu smagus māne|us))
9.jūlijs 2012, 10:48 | links

nja, man ir bijis, kad pavadai griezulim asa kantīte iekšmalā, pāris metieni un voblers ar pavadu prom, pie tam pirku kompl 3 pavadas, pie trešās tik to konstatēju. Arī ar 8 dzīslu STEALTH, vai Spyder, neatceros vairs ko uztinu Biķernieku 1, man ir bijuši dažreiz ka notrūkst, bet tikai pēc tam kad bijusi bārda un auklu pamocīju lai bārdu atpiņķētu, laikam tomēr tā 8 dzīslu pie mikrotraumām ilgi nedzīvo 0.14. uz M.dž. kāta man ir 0.10 fireline, jau trešo sezonu, i nav ne reiz nekas ne trūcis, ne aizlidojis, kaut arī ir spiningots ar to auklu arī ar 30 gr mānekļiem.
9.jūlijs 2012, 09:48 | links

rapala33
mjā jocīgi gan pata metu šo auklu gan 10.gan 14 un bij vēl renāka un nekādu problēmu patīk man)), pie zacepa trūkst pie mezgla)-tas ir labi))
varētu būt vaina spolei-jo man at štrundīgāku spoli ar bija visādi fušieri,bet ar Ulregru viss ir bumbās.varbūt slope slikti uzklāj uzmet cilpiņu un metot veidijās piņķerējums,bet tā ka aukla ir pacieta tad to visu var dabūt labi vaļa))
9.jūlijs 2012, 09:42 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager