Interesanta izmēra/svara attiecība, varbūt nokļūdījies? Tik garai līdakai principā vajadzēja svērt pie 10 kg. Man bija šovasar lielākā 90 cm un tā pati pliekana ar tukšu vēderu svēra 7 kg.
Man gan cīņa bija īsa - atvilku šurp, mēģināju iemānīt sačokā, tomēr tas izrādījās par mazu, tā tikai sapiņķerēja vobleri tajā, līdz ar to ievilku tāpat - pāri bortam. Ar plikām rokām, godīgi sakot, man, kā nepieredzējušam makšķerniekam bija bail ķerties tam lielajam krokodilam klāt viņa stihijā.
Vakardien 31.08.2013 tvičs Daugavā pie Ikškiles nostrādāja godam - 104 cm un 6.74 kg līdaka, cīņa ilga kādas 15-20 minūtes, bez sačoka un papildrīkiem, tomēr tika iedabūta laivā...
gintsix, 1.septembris 2013, 15:35
mix-master, 1.septembris 2013, 16:09
Par svara precizitāti galvot nevaru jo svaru notieikti ka nebija verificēti, visi kas redzeja teica ka bus ap 8 bet nu tomer nebija, varbut tiesam svari melo, vairs jau neko, palikusi tikai galva :)
man ilga cina bij jo sitas monstrs ievilka mani ar visu laivu zāles un kamer es lenam izplēsu viņu ārā no zālēm + vēl es biju viens un nekad tik lielu nebiju dabūjis jo esmu ari iesacējs un man ar bij bail rokas likt klat bet ar piekto reizi sanaca laivā iedabūt. un laivai tomer diezgan auksti borti pie visa vēl.
bet bij labs pasākums, ja būtu bijis sačoks tad nebūtu laikam tas, turpmāk arī maukšu bez sačoka ;)
1.septembris 2013, 22:14 | links