Nu tad tā, beidzot saņēmos, un sāksim balsot ...
Nu tas par
http://www.copeslietas.lv/site/blogi/617-neliels-fotokonkurss-1.htm
Konkursā piedalās šādi cl.lv lietotāji:
Epox59
Parastais
TikaiLidakas
Cukurs75
Edijs
Uldeens
Tā kā nevienc nereģistrētais bildes neiesūtīja, tad nereģistrētajiem arī nebūs dots balsot. Nu, bet vienmēr jau var paspēt piereģistrēties
Esmu nolēmis „atbalstīt” aktīvākos lietotājus, un tāpēc, balsošanas princips būs ...
Tulīt izveidošu fotogaleriju, savā profilā, ar nosaukumu IZUMI fotokonkursa balsošana. Tur ievietošu no katra dalībnieka / konkursanta, tik bildes, cik reizes dalībniex tās iesūtīja. Ievietojamās bildes izvēlēšos pac. Katras bildes paraxtā būs atrodams konkursanta cl.lv nicks. Bet tas nav svarīgi, kuras, jo visas bildes jebkurā laikā varat apstīties konkursa blogā.
Ja Tev bilde / konkursants patīk, novērtē to klikšķinot uz zvaigznītēm. Uz cik, nav svarīgi. Svarīgi ir tas, cik saklikšķināja - skaits. Tā kā savu negatīvo attiexmi, ja Tev tāda ir, vari paturēt pie sevis. Arī negatīvi vāvuļojumi bilžu komentāros netix ņemti vērā. Un vispār, esiet pozitīvi, X-mas laix taču nāk!!!!
Uzvarēs tas konkursanc, kura bildēm kopā būs visvairāk vērtējumu / balsu. Pieskaitīšu arī tās, kuras konkursa noteikumos apraxtītas - par acīm, atlaišanu, apraxtu, kā arī neesu aizmirsis Epox59 solīto extra balsi, par to, ka Viņš pirmais iesūtīja.
Balsošanas beigas Dec25.
Mēģināšu aprunāties ar A. god. Admina kungu, vai nav iespējams automātiski kādā laikā apturēt iespēju vērtēt šīs bildes. Nu tā, lai visi redz, cik katrai bildei bija. Ja tehniski tas nebūs iespējams (man pagaidām liekas, ka nebūs), tad pats saskaitīšu Dec 25, kad pamodīšos. Mans saskaitījums nebūs apstrīdams.
Par balvām:
1) ar piegādi nenodarbošos, bet ar uzvarētāju, protams, sadarbošos, lai kopīgi atrastu ērtu saņemšanas risinājumu;
2) balva uzvarētājam, kā runāc - 3 Shad Alive pēc uzvarētāja vēlmēm (krāsas, izmēri). No veikalos dabonamajiem. Jaunumu nebūs, protams. Un jau iepriekš jāatvainojas, daži nav uz doto brīdi viņiem, Izumi, noliktavā Rīgā. Bet gan jau vienosimies.
Ir jautājumi?
Nav?
Nu labi, tad balsojam / vērtējam ...
P.s. Gribi uzzināt, kura bilde man vislabāk patīk?
Ja negribi, tālāk nelasi.
Tā, kas ar paraxtu TikaiLidakas, un eMKa1 arī, protams :)))))))