IZUMI Live bait

IZUMI Live bait
a man ar labāk patīk "tikailidakas" bildes, itseviški, kur fišiņš ūdenī virs feina zāļu paklāja :)))
bet epox59 ar savām daudzajām ir konkrēti izrāvies vadībā :DDD
15.decembris 2010, 18:13 | links

Griezēj, ne sūda nevar saprast no tā tava nolikuma. "1) arī klāt tai indei tika pierztīx..." (C).
Kas ir "pierztīx"?
:DD
15.decembris 2010, 17:34 | links

Cik es izlasīju griezeejs par to jau bija rakstījis- skaita klikšķus! ;D
15.decembris 2010, 17:31 | links

Izlasi kārtīgi, rakstīts ka uzvarēs tas kuram lielāks balsu skaits
15.decembris 2010, 17:29 | links

Griezēj... tu aizmirsi norādīt, kā notiek balsošana, vai balsojot ar veco balsošanas sistēmu, uzklikšķinot uz zvaizgnēm? Ja tā, tad kas tiks vērtēts? Kuram lielākas zvaigznes, vai kuram vairāk balsojātu? Ķipa, vai ir jēga iet un klikšķināt tiem par kuriem es nebalsojhu, mazākas zvaigznes. Vai arī balsošana notiek ar komentāru ierakstīšanu?
15.decembris 2010, 17:22 | links

Krieseejs ir vīzdegunīgs un iedomīgs nāpslis, vot...bet paldies par tiem jaunajiem "brīnumiem", ko mēs ar ZG varēsim ieprovēt un kārtējo reklāmu taisīt :DDDD, pēc tam atkal noklausīties to, ka esam augstprātīgi un vīzes uz deguna :DDD
15.decembris 2010, 17:18 | links

Griezeej Tev veel vaidzeeja ielikt otru bildi kas bija "tikailidakas". ja nemaldos tad blogaa vina bija. par to vareetu uzreiz balsi atdot :)
15.decembris 2010, 16:21 | links

Konkursa noteikumos navrakstīts, ka nedrīkst paust savu viedokli. Es paužu viedokli, ka labākais ir "tikailidakas" :D
15.decembris 2010, 12:19 | links

mirtin :) nekādu lobiju :D, te naf priekšvēlēšanu aģitācija ar aicinājumiem, uzsaukumiem un pārējām figņām :))
15.decembris 2010, 12:17 | links

aiviss - tieši tādēļ es arī aicinu balsot par "tikailīdakas", ka viņam ir labas bildes:D
15.decembris 2010, 12:10 | links

Mirtin, ar ko citi sliktāki? Pie tam Griezeejs jau nosolījās salauzto kompensēt;) Labāk, lai tauta balso pēc patikšanas, konkurss tomēr;) Pie tam tikailidakas ir labas bildes, t.i. pastāv iespēja uzvarēt tāpat...
15.decembris 2010, 11:57 | links

Aicinu balsot konkursā par "tikailīdakas". Personiski neesam pazīstami, bet redzot viņa galeriju ar saplosīto izūmi, esmu gatavs aģitēt par cilvēku, kurš izkodis, kā šo daiktu tirināt.

http://www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-25142.htm

Ļaudis iespringstam un sabalsojam līdaku vīram jaunu mānekli!!!!!
15.decembris 2010, 09:52 | links

1) arī klāt tai indei tika pierztīx -> Piedodiet, Draugi! ;)
2) pēc konkursa issludīnāšanas no abiem vīzdeguņiem bildes netika saņemtas
3) ZG, man ir padomā, priekš Tevis un eMKas viena foreļķeramā štuka. Bodēs tādu neesu redzējis. Pēc ziņām no Canada, tur tādi varētu būt topā. Nezinu gan, kā LV. Varēsiet notestēt.
Vieplim nedosim un nerādīsim. Sarunāc!?
15.decembris 2010, 07:17 | links

Griezēj, blee! Mēs, ar eMKu, Tev iesūtām smukas bildes (kuras, toč ņemtu pirmo vietu), bet Tu tās iekrāmē savā blogā! Pie tam, indīgi pieraksti: redz, šitās konkursā nepiedalās!!! Esu aizvainoc! :)))))
15.decembris 2010, 06:11 | links

Izdarīc!
Balsojam šiten te :)))))
15.decembris 2010, 02:23 | links

Nu tad tā, beidzot saņēmos, un sāksim balsot ...
Nu tas par http://www.copeslietas.lv/site/blogi/617-neliels-fotokonkurss-1.htm
Konkursā piedalās šādi cl.lv lietotāji:
Epox59
Parastais
TikaiLidakas
Cukurs75
Edijs
Uldeens
Tā kā nevienc nereģistrētais bildes neiesūtīja, tad nereģistrētajiem arī nebūs dots balsot. Nu, bet vienmēr jau var paspēt piereģistrēties
Esmu nolēmis „atbalstīt” aktīvākos lietotājus, un tāpēc, balsošanas princips būs ...
Tulīt izveidošu fotogaleriju, savā profilā, ar nosaukumu IZUMI fotokonkursa balsošana. Tur ievietošu no katra dalībnieka / konkursanta, tik bildes, cik reizes dalībniex tās iesūtīja. Ievietojamās bildes izvēlēšos pac. Katras bildes paraxtā būs atrodams konkursanta cl.lv nicks. Bet tas nav svarīgi, kuras, jo visas bildes jebkurā laikā varat apstīties konkursa blogā.
Ja Tev bilde / konkursants patīk, novērtē to klikšķinot uz zvaigznītēm. Uz cik, nav svarīgi. Svarīgi ir tas, cik saklikšķināja - skaits. Tā kā savu negatīvo attiexmi, ja Tev tāda ir, vari paturēt pie sevis. Arī negatīvi vāvuļojumi bilžu komentāros netix ņemti vērā. Un vispār, esiet pozitīvi, X-mas laix taču nāk!!!!
Uzvarēs tas konkursanc, kura bildēm kopā būs visvairāk vērtējumu / balsu. Pieskaitīšu arī tās, kuras konkursa noteikumos apraxtītas - par acīm, atlaišanu, apraxtu, kā arī neesu aizmirsis Epox59 solīto extra balsi, par to, ka Viņš pirmais iesūtīja.
Balsošanas beigas Dec25.
Mēģināšu aprunāties ar A. god. Admina kungu, vai nav iespējams automātiski kādā laikā apturēt iespēju vērtēt šīs bildes. Nu tā, lai visi redz, cik katrai bildei bija. Ja tehniski tas nebūs iespējams (man pagaidām liekas, ka nebūs), tad pats saskaitīšu Dec 25, kad pamodīšos. Mans saskaitījums nebūs apstrīdams.
Par balvām:
1) ar piegādi nenodarbošos, bet ar uzvarētāju, protams, sadarbošos, lai kopīgi atrastu ērtu saņemšanas risinājumu;
2) balva uzvarētājam, kā runāc - 3 Shad Alive pēc uzvarētāja vēlmēm (krāsas, izmēri). No veikalos dabonamajiem. Jaunumu nebūs, protams. Un jau iepriekš jāatvainojas, daži nav uz doto brīdi viņiem, Izumi, noliktavā Rīgā. Bet gan jau vienosimies.
Ir jautājumi?
Nav?
Nu labi, tad balsojam / vērtējam ...
P.s. Gribi uzzināt, kura bilde man vislabāk patīk?
Ja negribi, tālāk nelasi.
Tā, kas ar paraxtu TikaiLidakas, un eMKa1 arī, protams :)))))))
15.decembris 2010, 01:49 | links

Dzērve būtu nopircis :D
24.novembris 2010, 22:44 | links

žēl
24.novembris 2010, 19:21 | links

Cingijam- nu, mani te daži parliecinaja un izdomaju, ka paturešu to izumi.. :)
24.novembris 2010, 14:02 | links

un tas viss tikai par to, ka man nav izumi, pļac, man nav arī šķersbļitkas,griezeej!!!!!varbūt tu nemaz negribi sarkanu
:)
22.novembris 2010, 22:30 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager