IZUMI Live bait

IZUMI Live bait
man arii reiz aakus izstiepa. bet tie nebij mainiiti, bij orginaalie un labi. bet bremze gan nebij noruguleeta kaa vaig, pats vainiigs.
22.oktobris 2010, 00:21 | links

-bet es tā arī dariju, jo bodnieks var teikt daudz ko
nu pēdējā laikā iepērkos vienā veikalā un tur viss ir tā kā vajag !! :)
manas domas -liec, pakāsīsi savu lielo zivi -tad jau redzēsi ! D D D !!!
un ne jau katru riezi TU viņus mainīsi !!!! :) :)
21.oktobris 2010, 23:44 | links

un starpitu par to ka izumi ūdenī uz āķiem nostājās- bull shi*ss :))
21.oktobris 2010, 23:39 | links

kārtējo reizi koks ar 2 galiem :) Es tos mikstos āķus gribu ietestēt pie čoma ezeriņā, tur lielākas par 3kg nevajadzētu būt. Tad jūs man kaut ko ieteiksiet, vai pašam ar plaķenēm uz bodi jāmauc? :D
21.oktobris 2010, 23:33 | links

vieplis> tur jau tā lieta ,ka bremzīte strādāja labi ,tikai vienā rāvienā,laikam jau bija pa stingru :(
bet ,kā saka _posļe draki... :):):)!!
Toties uz to āķu mīkstumu, Tā šķībi lūru!!
Ja ar plaķenēm nevar atliekt-labs !! :) :)
21.oktobris 2010, 23:08 | links

Vislabākais baits ir -raudiņa.DDD
21.oktobris 2010, 23:08 | links

Epox, tā ir smalka padarīšana. Nevaig likt galīgos mēslus. Bez tam spoles bremzi arī laikiu pa laikam der pārbaudīt.
:))
21.oktobris 2010, 22:58 | links

-ar mīkstākiem āķiem ir tā- labs vobleris ,žel noraut .
uzlikšu mīkstākus āķus !!
Un pieķērās liela zivs ! Piecu minūšu cīņa,vobleris atsprūk,uztraukums, škrobe !!
Izvelku vobleri no ūdens ,viens āķis taisns!!
No tās riezes ,NEKĀDUS mīkstos āķus!!!!!!
Tas vobleris ir dārgāks par izumi.Vairāk tāda līdaka nav pieteikusies-pagaidām !! D :):) !
21.oktobris 2010, 22:48 | links

man arī tādas pati problēma ar to lēni gristšo- ka viņš iet kā akmens uz grunti interesanti tad kā krimst fast sinking :) , bet tas ir sīkums. Klau ka kuras firmas āķi ir mīkstāki?
21.oktobris 2010, 22:31 | links

Nu ko tur daudz,neiešu taču krist izmīzumā,visi sūdi ātri aizmirstas,it sevišķi,ja notiek kas baigi labs:šodien sajēmu Papša sūtījumu,nu prīmā džerka kāts.Esmu laimīgāks,kā sivēns svaigos salmos.
21.oktobris 2010, 22:25 | links

jaa lielajam izmeeram tie aaki ir pamatiigi, man arii sad tad trapijaas kaads zaceps bet veiksmiigi. ja buutu pamatiigi iekeeries tad ar savu 0.19 piito neatliektu.
21.oktobris 2010, 21:43 | links

Zacep, tak varēji tik dārgai mantai mīkstākus āķus uzlikt.
21.oktobris 2010, 21:22 | links

zaceps;izsaku visdziļāko līdzjūtību!!!
21.oktobris 2010, 20:54 | links

Nu neteikšu gan,ka lēni grimstošais ir tāds pats kā peldošais.Vakar Ventā pirmajā iemetienā mans lēni grimstošais 145mm raudiņas izskatā,ātri vien sasniedza grunti.Kamēr ar laivu paspēju uzņemt pietiekošu ātrumu,lai šis var normāli peldēt,bija jau nogrimis 3m dziļumā un zaceps.Izmocījos visos virzienos,izraustīju visādi,beigās nācās uztīt auklu uz flaķenes roktura un ar spēku.Jāsaka,āķu izturība pamatīga, 0,25 pīto auklu,pavadiņa 25kg. celtspēja,manu pamatīgo piepūli izturēja.Un tā mans smukais IZUMIpalika dzelmē šķīsts un vēl nevainīgs ibio.
19.oktobris 2010, 22:34 | links

aizvakar kadas 3h izmetajos izumi nedabuju neko beigas uzliku relax gumijas zivtiņu uz 6tā metiena galā tāda mazliet pāri 50 cm vēderā bija tāda paprāva varde iekšā tagad laikam lidakam vardes garšo :D
leni grimstošais izumi neatšķiras no peldošā ja tiešam gribas grimstošo tad japerk tikai atri slikstošais.
19.oktobris 2010, 21:27 | links

Nav arī šosezon vairs jēga es domāju ezerā līmenis nestabilīzēsies līdz ledum tātad ari cope nebūs un tagad var iet butēs
19.oktobris 2010, 21:03 | links

cingijs2;neiespringsti uz izumi!!!nopērc gumijas un dragā vaļā.parēķini cik gumijas sanāk pret 1nu izumi?norausi būs mazāks krenķis.uz gumijām arī labi ķeras.pienāks ar tavs laiks kad vilksi lielās līdakas.pacietību,pacietību,pacietību.
19.oktobris 2010, 20:52 | links

Nu nē... jo nez vai vispār jēga ja es uz neviena nenoķeru tad ari uz to nenoķeršu un ja pirkšu tad arī kārtīgi jāpārdomā FLOTAING vai SK
19.oktobris 2010, 20:34 | links

chingijs2, ja tik ļoti gribas to Rozīni, peldošo noteikti uz rudeni nepērc. Uz peldošajiem aukstā ūdenī līdakas varētu neķerties.
Bet labāk paekspetimentē ar gumijām. Rudenī, ja netiec uz žoriku, līdakām labāk piedāvāt kaut ko lēni grimstošu, ar lēnām kustībām. Un nav obligāti likt lielu gumiju, 8-10 cm gumija ar 4cm divžubura āķi mugurā + čeburaška ar svaru 3-4g (1-2m dziļums) un uz augšu (10-12g 5-8m), atkarībā no dziļuma. Ja centies līdaku piemānīt lielākā dziļumā, vadot mānekli vidus ūdenī, tad gan labāk uzliec lielāku gumiju (12-15cm). Tādai jau vajadzīgs lielāks divžubura āķis mugurā+ trijžubukis astē, arī svariņš būs jāliek lielāks. Esi pacietīgs, bez steigas spēlējies ūdenī ar mānekli un rezultāti neliks ilgi uz sevi gaidīt. Savā laikā sākot makšķerēt padaudz mānekļu tika pazaudēti, norauti, "atšauti". Steiga un vēlēšanās ātrāk noķert zivi ne pie kā laba nenoved.
18.oktobris 2010, 08:52 | links

man cope sen nav pārtikas ieguves veids !! :) :)
-ēst var nopirkt bodē !!! :) DD!!
nav jau tā ,ka neko nestiepj mājā ,bet tas nav primārais !! :)
17.oktobris 2010, 22:31 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager