IZUMI Live bait

IZUMI Live bait
sagittario
..pareizi jāraksta novadniexs:))
2.oktobris 2010, 22:47 | links

Sveiks, Griezēj! Lai arī Tu mans novadnieks (kā pats reiz konstatēji:))) ), šoreiz NU NEKĀDĪGI NEVARU NEPIEKRIST Urmaasam- piedod, bet Tavs kārklu anglicisms jau sāk kretinēt! Atceries klasiku par Pietuka Krustiņu! Hmmmm, tas gan bija par vāciešiem, bet nu nekas, varbūt sapratīsi...
Cienot Tavas zināšanas- ne asakas!
2.oktobris 2010, 22:43 | links

cingijs2
nu nau jau tik traki:)vēl gadi desmit un podiņā ar rievām viss būs labi:)
2.oktobris 2010, 21:14 | links

:D :D
2.oktobris 2010, 21:10 | links

cik tad ilgi var augt.:((( ''jauni cilvēki domā ka laiks iet lēni bet veciem cilvēkiem laiks iet ātri''
2.oktobris 2010, 21:00 | links

....paaugsies sapratīsi:)
2.oktobris 2010, 20:59 | links

paskaidro, nesapratu tavu domu.
2.oktobris 2010, 20:58 | links

cingijs2
nekā personīga:DDD
bet visos un visur esi,laikam Liels Copmans
2.oktobris 2010, 20:56 | links

njā šodien biju butēs kādas 3 stundinas pasedeju. kad nebija skola tad katru rit celos 3:00 pa nakti un devos copet;D
2.oktobris 2010, 20:36 | links

cingijs2
a Tu pie ūdeņiem šad tad esi?
2.oktobris 2010, 20:32 | links

no ebay kaads IZUMI ir suutijis? Kaadas tur cenas?
2.oktobris 2010, 20:30 | links

es domaju ka rezultqativs vins tur bus, vins ir leni grimstoss nu var teikt loti leeni
2.oktobris 2010, 20:19 | links

liepājā tādā veikalaa ''Pie Kuzimča'' ir pa 2.70ls
2.oktobris 2010, 20:18 | links

cik maksaa tas muudzis? Un vai vins ir rezultativs 2-2.5 m dziljumaa ar diezgan daudz zaaleem?
2.oktobris 2010, 20:13 | links

L.J mūdzim loti lidziga spele bet ne izskats un ne skana nau lidziga
2.oktobris 2010, 20:04 | links

gribeju uzprasiit vai kaads nezin vai shitam briinumam naw veikalos paradijies kads radinieks no chinas? Gribas nopirkt un pameeginat vinju , bet nu 8ls es uzskatu ka ir par saaliitu prieks manis
2.oktobris 2010, 19:53 | links

Gugu, man visss tīrs, nekas naf jāmazgā :))))))
A kam nepatīk, lai nelasa manu saraxtīto :P
1.oktobris 2010, 11:40 | links

Un sakas netiras velas mazgasana :):):):)
1.oktobris 2010, 11:15 | links

Griezeejs
Edgar neņem ļaunā.tad kad esam copē,tad Tev nezkāpēc SANĀK visu izskaidrot uz FF.bet lasot Tavus rakstus,šeit forumā,ir ļoti jāiespringst,lai konebūt izlobītu.par attiecīgajam māneklim vēlamajiem kātiem,DIEMŽĒL skaidrojumi tādi virspusēji.man ar lasīšanu un izpratni viss ir bumbās.tik,kā jau esi pamanijis(vai vēl neesi),daudziem TO vajag ar karotīti mutē ielikt.manispēc vari rakstīt kā vēlies.es viennozīmīgi izprotu lietas būtību un dikti uz to neiespringstu!persōnīgi man biku nepatīk,ka tavos rakstos dominē svešvalodas!!!mans,un ne tikai,ar svešvalodām ir uz JŪS.'tāpēc ari gribētos lai tavi raksti nebūtu orientēti vienai cilvēku kategorijai.tobiš svešvalodu pārzinātājiem!!!to KA tu labi pārzini svešvalodas es nešaubos!!!
:)))
1.oktobris 2010, 11:10 | links

Griezeejs - a man piemēram drupačošanas rasts ļoti patika. Vienīgais, ka laikam jau esmu kaut kāds ne šis ne tas - jo reizēm tik ļoti gribas pludiņot, ka neatliek laika visus spiningošanas veidus izmēģināt....
1.oktobris 2010, 11:06 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager