:DDDDDDDD
Andris, kad raxtu žurnāla formātam, man jāiespringst, lai visādus x-burtus un citus savus stilojumus izlaistu. Kad te par swimbaitiem raxtīju arī iespringu :))))
Bet forumā man gribas pa brīvo. Lielāko daļu infas par un ap spiningošanu, zivīm (BlackBassiem) esmu ieguvis no angliskiem raxtiem internetā. Dzīve piespieda pastudēt, jo kad pirmoreiz uz basu WCh aizbraucu, sapratu, ka no nepieciešamajiem rīkiem, ķeršanas metodēm un zivīm neko necērtu, lai labi nostartētu.
Nu lūk, un daudzu no izlasītā esmu praktiski pielietojis gan citos WCh, gan arī priekš sevis adaptējis LV. Un to, ko esmu priekš sevis par labu atzinis, arī draugiem mēģinu ierādīt. Un ne visus no terminiem, kas sastopami, man gribas tulkot. Neesu nekāc lingvisc. Ja dažiem, piemēram, liekas, ka off-set āķi labāk saukt par ņezacepļaiku (latvisku variantu pat nezinu, varbūt nav), tad ....
Mirtin + Urmaas, es reklamēju?! Nu jā, varbūt nedaudz, bet tikai to, kas pašam patīk. Izumi vispār ir mani arī uz šādu pasākumu nedaudz notivējuši. Uzaicināja mani par viņu luriem EFTTEX pastāstīt / parādīt. Man tas pasākums, kompānija un Izūmi patika. Bet kā Jūs domājiet, kad raxtīju twitcha blogā un MRK GP atskaitē / blogā par LC Pointeriem, vai tiešām domājat, ka LC mani "piekukuļoja"? Žēl :DDDD, bet nē. Man vnk tie Pointeri baigi patīk. Un Urmaas, pac taču MRK GP redzēji, ka tie vislabāk no visiem nostrādāja :))))
FishBon, varbūt man tomēr kāc Pointeris pienākas?! :))))))
Un vispār, Mirtin + Urmaas, beidziet lekties, a to no cl.lv draugiem nah izmetīšu :DDDDDD
1.oktobris 2010, 10:47 |
links