IZUMI Live bait

IZUMI Live bait
Urmaas, es jau sen esu pamanījis, ka Tu īpaši lasīt nemāki, jeb arī lasi tikai fragmentiņus un bildes / video skaties :))))
Par pārējo ekipējumu (ar ko es izmantoju, un arī ar ko citi varētu savādāku izmantot) bloga raxtā par swimbaitiem bija.
Tas par Tavu komentu 1.oktobris 2010, 10:43 ;)
1.oktobris 2010, 10:59 | links

izmest jau vari,tik ne tur kur minēji!
:DDD
un vispār-angliskojies vien tāļāk.man personīgi PO,ja nevari vai negribi ieklausīties reizēm pat sakarīgos tekstos!!!
:)))
1.oktobris 2010, 10:52 | links

urmas es tew uzdavinasu,man metajas izlasita :D
1.oktobris 2010, 10:50 | links

Copes Lietas,tāpat kā raidijumus neaplūkoju.ir protams izņēmumi.ja zinu ka būs kas mani interesējoš,tad gan iemetu lūriņu.a tā tērēt naudu un laiku,lai skatītos reklāmu un lietas kuras mani neuzrunā-NEGRIBU!
1.oktobris 2010, 10:48 | links

:DDDDDDDD
Andris, kad raxtu žurnāla formātam, man jāiespringst, lai visādus x-burtus un citus savus stilojumus izlaistu. Kad te par swimbaitiem raxtīju arī iespringu :))))
Bet forumā man gribas pa brīvo. Lielāko daļu infas par un ap spiningošanu, zivīm (BlackBassiem) esmu ieguvis no angliskiem raxtiem internetā. Dzīve piespieda pastudēt, jo kad pirmoreiz uz basu WCh aizbraucu, sapratu, ka no nepieciešamajiem rīkiem, ķeršanas metodēm un zivīm neko necērtu, lai labi nostartētu.
Nu lūk, un daudzu no izlasītā esmu praktiski pielietojis gan citos WCh, gan arī priekš sevis adaptējis LV. Un to, ko esmu priekš sevis par labu atzinis, arī draugiem mēģinu ierādīt. Un ne visus no terminiem, kas sastopami, man gribas tulkot. Neesu nekāc lingvisc. Ja dažiem, piemēram, liekas, ka off-set āķi labāk saukt par ņezacepļaiku (latvisku variantu pat nezinu, varbūt nav), tad ....
Mirtin + Urmaas, es reklamēju?! Nu jā, varbūt nedaudz, bet tikai to, kas pašam patīk. Izumi vispār ir mani arī uz šādu pasākumu nedaudz notivējuši. Uzaicināja mani par viņu luriem EFTTEX pastāstīt / parādīt. Man tas pasākums, kompānija un Izūmi patika. Bet kā Jūs domājiet, kad raxtīju twitcha blogā un MRK GP atskaitē / blogā par LC Pointeriem, vai tiešām domājat, ka LC mani "piekukuļoja"? Žēl :DDDD, bet nē. Man vnk tie Pointeri baigi patīk. Un Urmaas, pac taču MRK GP redzēji, ka tie vislabāk no visiem nostrādāja :))))
FishBon, varbūt man tomēr kāc Pointeris pienākas?! :))))))
Un vispār, Mirtin + Urmaas, beidziet lekties, a to no cl.lv draugiem nah izmetīšu :DDDDDD
1.oktobris 2010, 10:47 | links

urmas septembra copes lietas esi lasijis un parejiem ari,ja velme uzzinat pa izumi izlasiet..
1.oktobris 2010, 10:45 | links

Griezeejs
visu cieņu par tavu apņemšanos izskaidrot un parādīt jaunos mānekļus.tik kā jau te tika rakstīts,to vajag darīt tautai saprotamākā valodā.jo ne visi spēj to saprast.esi tik laipns-ja raksti par jaunajiem mānekļiem,tad nepiemirsti pieminēt ari vēlamos kāta parametrus.to vajadzētu vienkārša apsvēruma pēc-ne visi copmaņi var atļauties katra veida mānekļiem iegādāties tiem vajadzīgo kātu.daudziem foruma apmeklētājiem,un ne tikai,pārsvarā ir 2-3 spiningi.pie labākās vēlēšanās pat no tiem reizēm nevar piemeklēt vēlamo variantu.tauta šai lietā tiek ļoti maz apgaismota.un tāpēc vairums,pat par ļoti labiem mānekļiem,izsakās diezgan skeptiski.vēlu viksmi radošajos meklējumos.
ar cieņu; urmaas
1.oktobris 2010, 10:43 | links

Griezējs - un uztver manis teikto personiski, jo man skauž, ka es tā nevaru savirknēt svešvārdus, lai gan mani darba pienākumi liek daudz darboties ar tekstiem :DDDDDDDDDDD
1.oktobris 2010, 10:23 | links

AndrisABC - tu neesi dzirdējis kā griezējs runā, kad sēžam ziemā krodziņā un ik pa laikam ēdam cepumus. (Es gan tikai niekojos ar akušiera komplektu.) Tad no Griezēja var saprast katru 10. vai 15 vārdu :DDD Jebkurš doktora grāda ieguvējs varētu viņu tikai apskaust par spēju loģiski izkārtot tik daudz svešvārdu :DDDDDD
1.oktobris 2010, 10:21 | links

Griezējs, lūdzu neuztver personīgi. Kad tu raksti rakstu žurnālam, tu vari uzrakstīt vienkāršā, saprotamā valodā. Kad tu raksti šeit komentārus, tos bez augstākās izglītības un pusstundas studēšanas ir neiespējami izlasīt, kur nu vēl saprast. Ne asakas.
1.oktobris 2010, 10:11 | links

Mirtins
Tu nezini.ja gribi zināt ko jaunu var gaidīt spiningotāji/twichotāji/DeSotāji utt,tad droši prasi Griezeejs.teikšu godīgi.man no viņa vēl būtu ko pamācīties.tik negribu.jo jebkurā lietā baigi sit cauri reklāmu!nu kkā tā!
1.oktobris 2010, 10:09 | links

urmaas - es tik nesaprotu, ko šis ar tiem izumiem ņemas, viņš taču ir drupačotājs :DDDDDDDDDDD
1.oktobris 2010, 10:04 | links

Mirtins
nekaitini Griezeejs!!!
1.oktobris 2010, 09:43 | links

Griezeejs - noskatījos viģiku - fantastiska iespēja lai noķertu zivi - jānopērk visu veidu izumi, kā arī tiem jāpiepērk speciāli spiningi, jo ar universālajiem nekas nesanāks :DDD Mārketings rullē.

Ideja ta ir vienkārša - jebkurš māneklis ir jāsaprot un jāpiemeklē apstākļi, nosacījumi, spēle... Izumi nav ne labāks ne sliktāks par visu pārējos. Vot principā nopirkšu un salīdzināšu.... Man jau šķiet, ka vienkārši ir "jāsajūdzas" kopā ar mānekli un viss... Man šķiet tas ir izdevies ar pāris Sebillēm :DDD MOže arī izūms izdosies :D
1.oktobris 2010, 09:39 | links

Var jau vēlreiz uzrakstīt: zivis neķer māneklis, zivis ķer makšķernieks. Katram māneklim ir sava vieta un laiks. Ar laiku un pieredzi līdzi nāk saprasšana kādā vietā kādu mānekli izmantot. Tēmotais, peldošais lēni grimstošais māneklis ir labs pasīvai zivij, seklos aizaugušos ezeros. ātri vadot šo mānekli, viņš drīzāk aizbaidīs zivi. Bet kad neķeras, kad neesi pārliecināts, ka šajā vietā ir zivs, ir ļoti grūti sevi piespiest mānekli vadīt lēni, ar daudzām pauzēm. Kā ju Mirtins rakstīja, kad ir laba cope, ķeras uz visiem mānekļiem. Dziļākām vietām ir piemērotāki mānekļi. Cingijs, ja tu vadot mānekli, jūti, kas tur ar to māmekli zem ūdens notiek, tad droši vari pirkt Izumi.
1.oktobris 2010, 08:53 | links

Epox59, paldies par iesūtīto! 2vas bildes un apraxtu ievietoju fotokonkursa blogā. + no ražotājiem, jo redzams logo swimbaita acī, 2vi +si no manis, par apraxtu un atlaišanas bildi, plus extra +siņš, kā pirmajam iesūtītājam ;)
Kā raxtīc blogā, balsošanu uzsāksim Dec1. Un tad jau redzēs, kuram tiks 3 vobleru balva :)
Bet Epox59 jau 4 punkti ir ;)
Ne Asakas! / Tight Lines!
P.s. Bloga komentos varbūt ieraxti modeli (izskatās, ka 105 vai 145), spininga kāta modeli, aukla pītā / mono. Vai arī atsūti man uz PM. Iekopēšu pašā raxtā. Otrs variants pat labāx.
1.oktobris 2010, 08:26 | links

nu tā viš i.. un nopēkot zumīti (,es viņu tā iesaucu, man katram labajam ir sava "kļička" :):)) cerēt ,ka visas līdakas ir tavas ,maigi sakot ir naivi !!!!:):)
1.oktobris 2010, 08:26 | links

Epox es Tev pilnīgi piekrītu,es arī nopirku 3 dažāda izmēra,man viņi patīk un kā viņi spēlē,arī patīk.Nu dikti jau līdzīgi īstai zivtiņai,gan jau arī kādam šukānam patiks.
1.oktobris 2010, 07:53 | links

par IZUMI-neviens jau neliek viņus pirkt. Reklāmai ir jābūt !! jauna prece un tā tālāk..... es nopirku- jauns,interesants māneklis ,ko pievienot kolekcijai ar domu ,kaut kas savādāks ar ko piemānīt līdaci !!:):)
1.oktobris 2010, 07:46 | links

tad izlasiet vēlreiz griezeeja rakstu,tur ir viena laba piebilde par šiem izumi!!!
30.septembris 2010, 21:47 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager