IZUMI Live bait

IZUMI Live bait
mlg2:)
bet 2 Litrīgos!!!
:DDD
25.septembris 2010, 19:48 | links

Greizeej
nu 4trus bairīšus un miegs garantēts
25.septembris 2010, 19:46 | links

Nē Urmaas, šoreiz vecuma vaina - bezmiex. Vakar nevarēju aismigt, un šodien pēc pasāciena (bez pivona un citiem draugiem) akal miex pagaidām nenāk.
Bet nogurumu ta jūt :(
25.septembris 2010, 19:44 | links

Griezeejs
tavs jautrais jau zināms-vārdā bairītis!:)))
tik jautājiens-vienu vai divas pudeles patukšoji???
:DDD
25.septembris 2010, 19:41 | links

sarunāts
25.septembris 2010, 19:38 | links

Bez problēmām. Tikai labāk, kad ir komforta pogoda. Kaut kāc izlepis pa vasaru esu palicis :)
25.septembris 2010, 19:27 | links

pazīstami nēsam,bet pieredzes apmaiņas copi varētu noorganizēt kādreiz?
25.septembris 2010, 19:20 | links

Es pusotru apēdu. Laps bij, tiešām.
Ja jau mani atpazini, varēji pienākt un sapazīties. Jeb jau esam pasīstami?
25.septembris 2010, 19:14 | links

bij bij labs,zupiņš ar bij labs.
25.septembris 2010, 19:04 | links

Foršš bij pasākums. Nu vismaz man tā likās ;)
25.septembris 2010, 18:57 | links

Ap 14tiem bij tikai nogurums un priex, ka ... ķērās :))))
25.septembris 2010, 18:56 | links

to ap 14,00 jau varēja pamanīt.
25.septembris 2010, 18:53 | links

Urmaas te pieaugušo tēlo, jo viņam skaudīs, ja vēl kādam tāc vobleris būs, un arī kāc cic ar viņu ķers. Vajag tak ar sapratni pret viņu, jo viņš ar savējo nevar ... :)))))
A Mirtinam arī skauž, jo ar šitādu nevar raudas ķert :DDDDDD
Ai, nelamājiet mani, labi. Man kautkāc jautrais šodien usnācis ;)
25.septembris 2010, 18:43 | links

Šodien pabraukāju pa Jelgavas copes veikaliem un varu svinīgi ziņot - veikalā virs tehnolanda ir daudz dažādu Izumi, un arī tajā veikalā virs Pērnavas veikala ir Izumi. Cena ļoti laba - 7,50Ls (virs Pērnavas).
25.septembris 2010, 18:00 | links

haha
25.septembris 2010, 11:57 | links

cingij
grabulīšus savulaik bērniem virs gultiņas karināja!tas lai vecāki dzirdētu ka šamais sāk knosīties un bēŗnam ar bij nodarbošanās!!!
:)))
25.septembris 2010, 07:28 | links

Tiem kas suukstaas ka 7ls par swimbeitu ir daudz..iesaku apstiities cik maksaa swimbeiti no citiem japaanju brendiem...jackall...FLT...lucky craft utt...taas ir 2-3 reizes vairaak...izumi kvalitaate par sho cenu iz uz 10 balleem...par to kursh labaak straadaa gan nespriediishu...
25.septembris 2010, 00:37 | links

MLG2, priekš Tevis izkopēju no bloga commentiem ;)

Uz paciņas ir raxtīc Assembled in China.
Brends un konstrukcija gan japāņu, bet ja Japānā arī būtu izgatavoti un savākti, cena būtu ...
Bet qualitāti gan šie labu tur.
Japi laikam stipri sit pa nagiem, ja brāķi sāk ražot :DDDDD
Tas humoram. Ne jau visa Ķīna ir ...

Unikis taisnība par tiem izplatītājiem un ...
LV ir savā ziņā noveicies, ka tik ātri te veikalos ir. Un tikai tāpēc, ka Izumi-Fishing EU kantoris atrodas Rīgā, un EU izplatīt ir sākuši no vietām ne tik tālām. Bet veikaliem gan viņi nepārdod. To dara cita firma. Bet cenas tur godīgas laikam.
Kaut kā tā. Es jau ar tur visu nezinu :))))
25.septembris 2010, 00:06 | links

Griezēj?
vai puse naf no KTR?
24.septembris 2010, 21:55 | links

Tirgotājiem, jeb produkta pārstāvjiem LV ražotājs piedāvā tādas cenas, lai produkts LV maksātu +/- kā ražotāju mājaslapā. Tie, kas strādā, vai ir strādājuši tirdzniecībā, ar šo faktu ir pazīstami.

Reizēm, protams, ir izņēmumi, kad LV pārstāvji uzliek pārspīlētu ciparu, vai arī, pa apkārtceļiem preces nonāk eBay zem ražotāju noteiktajām cenām.

Esmu par japāņu vobleriem maksājis +/- 10LVL, par rotiņiem +/- 5LVL. Bračka ir gājis ar mani reizē ar identiskas krāsas un izmēra "parastajiem" izstrādājumiem, un man brīžiem copes bija līdz pat 50% vairāk stāvot foreļupā plecu pie pleca un apmētājot vienas un tās pašas vietas. Kā taica viens pārdevējs- kaut kas tajos "japāņos" ir.
24.septembris 2010, 20:13 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager