Cabelas veikals

Shipping
2 Vieplis: Domaju ka vienu paku es sutisu ap 15 datumu nakamo pec menesa... :-)
31.oktobris 2010, 19:36 | links

2 Papsis: Shimano® Compre®
31.oktobris 2010, 19:35 | links

Paul, ja dali us pusēm, tad otro paku sūti vismaz 2 dienas pēc pirmās, lai nav kreņķi ar muitu.
31.oktobris 2010, 19:34 | links

Paul, sorry:))) Tad kātu vismaz pieskatīji?
31.oktobris 2010, 19:32 | links

2 papsis: *Stiep rokas* Я тут! Я тут!
31.oktobris 2010, 19:27 | links

Pamanījāt, ka topika iniciators Pauls nav manīts?:DDD
31.oktobris 2010, 19:23 | links

2 Kilka un Vieplis: Paldies par informaciju. Domaju ka es vnk sadalisu pasutijumu uz divam pakam. Tagad nesutisu, jo lidz algai vel talu :)

2 Unikis: Tici man komunicet es protu, tiesi tapec man ir tads viedoklis par LV copes bodem, no 20 pardevejiem labi ja 3-4 ir cilveki kuri kaut ko saprot no tam mantam ar kuram vini tirgo. 80% copes lietu es perku no Aleksandra (powerboats), un maksaju par tiem pat vairak neka parastos veikalos LV, tikai tapec ka sis cilveks zin ka pardot un ka vajag runat ar savu klientu...
31.oktobris 2010, 19:23 | links

Kilka, nebrauc augumā, ja:) Viepli, tu jau alus darītājus atbalstīji? Man gan personiski tie skoti vairāk imponē, lai gan saka, ka šie baigie knauzeri, bet vienu mantu gan māk taisīt:)) Kilka, vai tu iekš UK ar kādu no gēļu kalnu apvidus neesi iepazinies?:)))
31.oktobris 2010, 19:22 | links

Sen salmo neesmu neko lielāku pricis, bet atceros, ka pirms gadiem 2, kad nopirku viņu kātu(pasūtīju no kataloga uz bodi 230km no rīgas), bez visādām atlaidēm tas kāts izmaksāja lētāk nekā firmas veikalā! :D vairs tiešām neredzu īpašu vajadzību pēc lietām LV, ja varu lētāk atvilkt no ārzemēm.

Par to, kas interesēja jau atradu- kātu var pasūtīt tikai ar dārgākajām sūtīšanām! :)
31.oktobris 2010, 19:17 | links

Tiešām nesaprotu, kā NG uz visu specpasūtītāju un speccenu gribētāju apkalpošanu spēki pietiek. Arī motivācija.
31.oktobris 2010, 18:31 | links

Paul -
re kur 17:52 atrisinājums Tavai problēmai - pasūti pats "pamata paku" un atlikumu caur viepli!
31.oktobris 2010, 18:15 | links

Copniek - Tu pats politikā esi un pareizos likumus pieņem, vai tikai vēlē par "pareizajiem?" ;)
Uz Salmo droši, ka nedaudz mazāk attiecās manis iepriekš rakstītais. Bet atkal - vajag personīgi iet pie NG lai sarunātu normālu cenu. Zini, cik tādu nahļebņiku pa visu valsti? :)
31.oktobris 2010, 18:14 | links

Par tēmu. Man te paka no Cabeļiem briest. Ja kādam ir interese, piesakieties.
:)
31.oktobris 2010, 17:52 | links

Copiniek-būtu tas pats Salmo manā pilsētā vai vismaz tuvāk- tad jau es ar neko neteiktu:) Bet nafff:(
ja nekļūdos pa visu LATGALi ir tikai Depilī Salmo veicis:)
tāpēc jau es arī rakstīju-ārpus Rīgas.... zinu, vēl, ka Salmo ir Cēsīs.....bet mazo copes veikaliņu īpašnniekiem jau liekas, ka viņi ir KINGI:D:D:D:-lai jau viņi tā domā (pielietojot savu cenu politiku:D:D:D)
vēlēt eju katru reizi, un nebalsoju par tiem pašiem -tieši otrādāk !:) bet lai kādi cilveķi nonāk pie lēmumu pieņemšanas-es progresu Lēmumu pieņemšana nejūtu nekādu.... katru dienu var uzzināt kārtējo "labo"pieņemto lēmumu vai noteikumu, kas padara cilvēku dzīvi vieglāku un nodrošinātāku, pārtikušāku:D:D:Dit kā jau pa drusciņai mainās tas sastāvs, bet atšķirību nejūtu, diemžēl:(
ai ko tur velti muti dzesēt, labāk gaidīsim ledu! un zemledus copi:)
31.oktobris 2010, 17:49 | links

copiniek, nerakājies pa manu maciņu - nezinu, kā tev, bet man nauda pietiek gan copes loriņiem, gan šmigai. Un kāda attieksme tevi kaitina? Tas, ka nejēdzīgi augsto cenu un knapās preču izvēles dēļ iepērkamies citur?
Un vēl man patika frāze "... arī tur ir iespējams sagaidīt akcijas...". Izklausās ekskluzīvi, ka mums ir tāda iespēja - sagaidīt akciju.
31.oktobris 2010, 17:47 | links

Tā jau ir viepli, ka copes mantām naudas nav, bet šmigai naudu vienmēr atradīsi! Nekā personīga, taču tā attieksme nedaudz kaitina! Protams, ka Latvijā ir milzīgs uzcenojums drēbēm un visam citam, taču loģiski domājot, nav iespējams izdzīvot Latvijas tirgū, ja neliek uzcenojumu! Arī čeku pieprasīt Jums ir tiesības, ja to nedarat, tā lūk ir Jūsu vaina. Manuprāt, ir jāizvērtē, ko pirkt Latvijā, un ko labāk pirkt ārzemēs. Personīgi man patīk veikals Salmo. Viņiem ir godīga nodokļu politika un viss pārējais. Arī darbavietas viņi nodrošina pietiekošā vairumā. Protams, cilvēku kompetences līmenis nevienmēr ir augsts, taču tā ir mūsdienu problēma visās jomās. Ir jau daudzas lietas, ko šamiem varētu pārmest, taču visā visumā šim veikalam nav ne vainas! Un cenu ziņā, arī tur ir iespējams sagaidīt akcijas, vai sazināties ar NG personīgi un sarunāt nelielu atlaidi!
P.S. Protams, Latvijas valdība nav tā labākā, taču paši vien esat vainīgi ka vēlat par vieniem un tiem pašiem un politikā neejat.
31.oktobris 2010, 17:35 | links

Aldeen, ar ārzemēm mēs nedomājam Krieviju, kādās tās ārzemes- nepilni 100km un ārzemes:D:D:D.....no Krievijas vispār pagaidām neesmu atradis veikalu, kurš sūtītu preces uz LV:( piemēram ziemas copei tur daudz kas ir lētāks kā pie mums:D:D:D:
a par Aivieksti runaajot-es jau visas makšķeres ieziemoju!-nafig braukt un salt prieksh dazhiem sikiem zivtiņiem:D:D:D tas es labāk sēžu mājās un gaidu ledu!:) ;s;nabi nedzeru-Krievu arī:D:D:D pīpēt arī nepīpāju un citiem neiesaku!:) a par tresho lietu nemāku atbildi sniegt:D:D:D
31.oktobris 2010, 16:38 | links

Labi teikts viļāniet.Tagad,ja brauc copē uz Aivieksti,ņem līdzi pasi.Jo redz,Gaigalava ir pierobežas zona.Tur tavu mašīni var apturēt robežsargi un veikt kratīšanu.Vai tik tu nebrauc ar krievu benzīnu,nevelc krievu pīpi un nedzer krievu šņabi.Tas nekas,ka Latvijā šīm precēm cenas no 2 līdz 7 reizes lielākas.Dombrovskis cīnās ar kontrabandu...
31.oktobris 2010, 16:28 | links

Kilka nu pilnīgi 100% esmu to pašu visu novērojis un piedzīvojis,ko Tu tikko uzraxtīji!VISAM PIEKRĪTU!
par Vāciju piemērs iz manas jaunekļa dzīves
aizmaucām uz Vaciju nu pēc šmotkām-nekādu atlaižu nebija tobrīd -mes aizbraucām 3dienas atdzīvojām pa Vāciju -dzīvokli riktīgi inchīgu paņēmām uz visam 3dienām+ēšana utt izdevumi +šmotkas sapirkāmies , aizgājām uz vienu no lielākajiem ZOO, pa naktīm valkājāmies apkārt un vērojām patiešām skatāmus objektus,skatus, izklaidējāmies-ar ļoteni aizlidojam, atlidojām-un ar visu to mums šmotkas sanāca daudz lētāk nekā LV +kvalitāti apģērbam nesalīdzināt kads ir Vācijā un te......Pēc Vacijas (Berlīne utt) atgriežoties Latvijā es pamaniju cik DAUDZ LV atpaliek no Eiropas Savienības valsts....
tad nu lūk, padomājiet, kāds ir uzcenojums:)
31.oktobris 2010, 16:22 | links

Copniek
vieplis nupat izcēla vārdus no mutes, es ar gandrīz apraudājos no aizkustinājuma ;(
Īsti nesapratu Tavu domu - kas mums tieši jābalsta - "pērc-pārdod-pērc-pārdod" bodīšu bizness? No tā būs labums Latvijas valstij? ;) Paprasi bodīšu (arī copes) īpašniekiem, vadītājiem, cik no viņiem godīgi nodokļus maksā gan par preci gan par algu. Tas pats slavētais Bloms - kaut vienu čeku izsita visās slavenajās 50% procentu izpārdošanās??? Ha! Un man viņš kaut kā būtu jāpabalsta?? Ha-ha!!
Tad, kad tiešām būs Latvijā copes rīki ar NELIELU, kā Tu raksti uzcenojumu, tad tos arī šeit pirkšu vienmēr! Tas attiecās uz jebkurām precēm. Šķiet nesen raksts bija par to, ka Latvijā par apģērbu jāmaksā 16x dārgāk. Nu, nedaudz pārspīlēts, bet 100%, ka LV latos ir tik, cik vidēji EU eiro. Nerunājot par, piemēram Vāciju, kur apģērbi maksā 2..3 reizes lētāk. Un, kad ir izpārdošana, tad VISĀM precēm veikalā ir tā 75% atlaide, nevis vienai 75, bet pārējām 5 tikai.
Mēs, piemēram, gadiem jau visu apģērbu no A-Z ģimenei pērkam Vācijā, un reizēm citur Eiropā, jo es neesmu tik bagāts, lai iepirktos Latvijā. Tas pats attiecās uz citām precēm. Diemžēl...
Un finālā - ar copes lietām ir tas pats.
Ai, slinkums gari driķelēt, jau teicu, ka katrs tērē par preci naudu tik, cik uzskata par pareizu ;)) Lai veicās.
31.oktobris 2010, 16:10 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager