mar4ello25 priekš testa līdz 22 gr. nemoki mazu spolīti, labāk ņemt 3000.
10.aprīlis 2014, 10:44 | links
dolo, es skatijos ari Rockfish, bet tas ir no 0,5-5g. Es varbūt kļūdos, bet man šķiet, ka galējās robežās kāts mānekļus neizspēlēs kā nākas... Man Rockfish būtu pa mīksu. Major Craft K.G.Light S762AJI domāju, ka reālie komforta svari varētu būt 4,5,6,7g - tas ir tas, ko man arī vajag... Bet pagaidām tie ir tikai mani pieņēmumi, vēl jāiebrauc kādā veicī jāapskatās citi kātiņi un tad varēs pieņemt gala lēmumu ...
Es ar K.G.Light S762AJI darbojos 2 sezonas, pārdevu tikai šogad. Īstie darba svari, manā uztverē, ir 5, 6, 7, 8gr. Mierīgā laikā var arī 3 un 4gr. Der gan sportiskam asarītim, gan mēra zandartam. Man patika...
Būtu jau dikti labi, ja kāds vēl padalītos ar info par Major Craft K.G.Light AJI...
johanson, 9.aprīlis 2014, 15:11
dolo, es skatijos ari Rockfish, bet tas ir no 0,5-5g. Es varbūt kļūdos, bet man šķiet, ka galējās robežās kāts mānekļus neizspēlēs kā nākas... Man Rockfish būtu pa mīksu. Major Craft K.G.Light S762AJI domāju, ka reālie komforta svari varētu būt 4,5,6,7g - tas ir tas, ko man arī vajag... Bet pagaidām tie ir tikai mani pieņēmumi, vēl jāiebrauc kādā veicī jāapskatās citi kātiņi un tad varēs pieņemt gala lēmumu ...
Būtu jau dikti labi, ja kāds vēl padalītos ar info par Major Craft K.G.Light AJI...
johanson, 9.aprīlis 2014, 15:11
Sveiki vīri! Jautājums tiem, kas rokās ir turējuši daudz un dažādus MJ kātiņus (V.S.O.P., Maitasputns ...). Iesakiet lūdzu kādus MJ kātiņus cenā līdz +/-300 Eur - solid, kas ļoti labi izspēlē tieši 4,5,6g kānekļus. Pirms kāda laika jau uzdevu šo jautājumu, bet tā neviens arī neatbildēja... Paldies jau iepriekš!
johanson, 8.aprīlis 2014, 09:40
Es tāpat meklēju spiningu kā tu!Biju pie Vitālija -Prūšu ielā, iekritu uz lētumu paņēmu- Mistrall,pārdevu pa puscenu,pēc tam salasijies atsauksmes un mani pārliecināja uz Ponton 21,arī pardevu par puscenu.Tad paklausot gudrus cilvēkus ,nolēmu pamainīt loriņu veikalu un nonācu Gold Fish veikalā Lubānas ielā.Tur bija arī Finezzas kuras gribēja iesmērēt Prūšu ielā-likās baigi ļurīgas kaut skatijos Calzante Hewy Solid(HS)nepatika.Tad veči piedāvāja Major Craft sēriju K.G.Light S802AJI versiju,veikalā bija tubulārs ko paņemot rokā sapratu atšķirību starp Finezzam ,vienīgi līdzi turēja Finezza Trenta testam 0-10gr,bet cena divreiz dārgāka.Tanī brīdī veicī grozijās puiši no Rapalas komandas,redzot ka es mocos ar izvēli ,apstāstot copes apstākļus pārliecināja lai ņemu K.G.Light.Tā es iemaksāju drošības naudu un kātu gaidiju 6.mēnešus -Bet tas bija tā vērts,jo arī šo sezon Rapalas puiši mauks ar šo modeli sacenēs.Kāts ir nostrādāts godam -niknis riktīgi,tests0.6-10gr atbilst patiesībai.Ja vari pieskriet,parādīšu ka ir dzīvē-raksti PM.
nor4a, 8.aprīlis 2014, 20:57
Pamēģini Matīsa ielā pie Ingusa st. croix legend extreeme LXS76MLXF2 7.6 pedas riktīgi labs mikrodžiga kāts sevišķi spriežot pēc tā ka vēlies ap 5-6 gramus mētāt...
falx, 8.aprīlis 2014, 15:02
Piedodiet par iejaukšanos, bet līdz mikrodžigam šim kātam ir ļoti tālu, tas ir viss īstākais light kāts, nejauciet cilvēkiem galvas.
A....sM, 8.aprīlis 2014, 17:09
viss pareizi taču 5-6gr tas ir MJ maximums un ar to makšķeri tādu svaru manuprāt ir pats tas kustināt..Ko Jūs iesakat?
un vispār reāli dzīvē ljoooti reti kurš kauko ap 1- 2gr mētā :)
falx, 8.aprīlis 2014, 21:43
Paldies visiem par info!
nor4a, apskatijos Major Craft K.G.Light S802AJI. Es droši vien ka ņemtu īsāku - S762AJI vai S702AJI, bet jebkurā gadījumā izskatās, ka šis varētu būt tas ko meklēju... :)
johanson, 8.aprīlis 2014, 23:54
Pamēģini Matīsa ielā pie Ingusa st. croix legend extreeme LXS76MLXF2 7.6 pedas riktīgi labs mikrodžiga kāts sevišķi spriežot pēc tā ka vēlies ap 5-6 gramus mētāt...
Piedodiet par iejaukšanos, bet līdz mikrodžigam šim kātam ir ļoti tālu, tas ir viss īstākais light kāts, nejauciet cilvēkiem galvas.
viss pareizi taču 5-6gr tas ir MJ maximums un ar to makšķeri tādu svaru manuprāt ir pats tas kustināt..Ko Jūs iesakat?
un vispār reāli dzīvē ljoooti reti kurš kauko ap 1- 2gr mētā :)
falx, 8.aprīlis 2014, 21:43
Sveiki vīri! Jautājums tiem, kas rokās ir turējuši daudz un dažādus MJ kātiņus (V.S.O.P., Maitasputns ...). Iesakiet lūdzu kādus MJ kātiņus cenā līdz +/-300 Eur - solid, kas ļoti labi izspēlē tieši 4,5,6g kānekļus. Pirms kāda laika jau uzdevu šo jautājumu, bet tā neviens arī neatbildēja... Paldies jau iepriekš!