Mikrodžigs

Par un ap mikrodžigošanu
Sveiki kolēģi!Varbūt kādam ir lietošanā kāts Team Salmo Tioga 2,25m 1-8g .Interesē reālie darba testi,un protams kopējais raksturojums.Pēc pagājušās sezonas pieredzes visejošākie grami bija 2-6,bet mikrotech tiek labi galā tikai ar augšējo testu.Vai arī varbūt varat ko ieteikt šajā cenu kategorijā.
6.februāris 2014, 12:22 | links

Zivis ķer visi, gan lētākie, kan luksus klases komplekti...bet te jau ir runa par emocijām, baudu, copesprieku, ko sagādā pats makšķerēšanas process, zivis atstājot otrajā plānā. Pirmais pilnais gads ir aizvadīts sekmīgi, gaiss ir apostīts, tagad var pakavēties atmiņās un padomāt, ko vēlos darīt tālāk un būs mūžigie jautājumi, kas ir labāks, kas jutīgāks, kas piemērotāks...:) Ne asakas!!
27.janvāris 2014, 17:06 | links

Par ideālo balansu - komplektam jābūt tādam, lai tas saaug ar tevi , tas ir tavs roku un prāta pagarinājums. Pilda tieši to, ko tavi instinkti ziņo.
Kāts spole, aukla, māneklis un makškernieks ir viena kopēja vienība. Tas būtu ideālais balanss:)
27.janvāris 2014, 17:03 | links

Sveiciens!

Tā kā esmu šajā veidā labi ja nedaudz apslapinājis kājas, tad jautājums sekojošs, kādam tad jābūt šeit daudz pieminētajām ideālajam balansam, kā Jūs to meklējat?
Vai arī šis jautājums ir no sērijas vienam māte...
Paldies jau iepriekš.

awis, 27.janvāris 2014, 08:30

Noteikti, vienam māte otram meita un vienotas taisnības te nebūs, jo katram sava pieredze un katrs pats savas laimes kalējs.

Davis-Di, 27.janvāris 2014, 13:22

Tieši tā:) Ja esi tikai apslapinājies, tad līdz ideāliem tev vēl tālu, pat sūrie veči savus ideālus tikai vēl izsapņo.:)) Tev vajag ko tādu, kas tev ļaus atīstīties un saprast ko gribi, ja neesi baisi naudīgs tad, Visticamāk pirmais jautājums būtu par to uz kādiem plauktiem skaties? Tātad budžets.

Mans uzskats ir, ka lietojamu MJ iesākuma-un (varbūt ne tikai) var dabūt gatavu apmēram par
100EUR mierīgi. Tas būtu Salmo microtech MJ kāts, Salmo 0.9 aukla un kāda no lētajām, bet ok
spolītēm. Piem ABU, Michell, vai kādu šimani, bet tas var būt dārgāks...

Tālāk jau viss ir pēc maciņa biezuma.
Laikam jau tautas klases labais gals skaitās Team salmo (solid) kāts un šimano Stradiks (es to nomainītu pret Mitchell Mag Pro Extreme) + 0.6-0.4 PE aukla. (~250EUR)

Kad tiksi skaidrībā ar to, tad visticamāk sāks grauzt doma, ka bez Daiwas Luvias (piemēram)
Graphiteleader, Majorcaft, Tict (piemēram), utt nav aršanas:) - Tas ir ieplāno aptuveni 600+EUR:)

Es saprotu, ka saucot konkretus brendus, var sākties brendu karš no pārējiem, bet gribētu parādīt, ka te tās izvēles un iespējas ir ļooti plašas.. Atkarīgs no mēŗkiem:)
27.janvāris 2014, 16:57 | links

Sveiciens!

Tā kā esmu šajā veidā labi ja nedaudz apslapinājis kājas, tad jautājums sekojošs, kādam tad jābūt šeit daudz pieminētajām ideālajam balansam, kā Jūs to meklējat?
Paldies jau iepriekš.

awis, 27.janvāris 2014, 08:30

Noteikti, vienam māte otram meita un vienotas taisnības te nebūs, jo katram sava pieredze un katrs pats savas laimes kalējs.
27.janvāris 2014, 13:22 | links

Sveiciens!

Paldies jau iepriekš.
27.janvāris 2014, 08:30 | links

Vai kaut cik vērps auklu, to tik ievērosi pēc n-tās copes reizes.

tontons7, 5.janvāris 2014, 21:07

Iespējams! Bet nu ar citu spoli vērpa stipri jau pēc pirmās copes! ;)
5.janvāris 2014, 21:56 | links

Vai kaut cik vērps auklu, to tik ievērosi pēc n-tās copes reizes.
5.janvāris 2014, 21:07 | links

Šodien, beidzot, izrāvos uz pāris stundām iemēģināt jauno kātu (Team Salmo Tioga) un jauno auklu (Team Salmo 0,4 small game), un jauno spoli (Mitchell Mag Pro Lite 500).
Visvairāk uztrauca divi aspekti - vai nevērps auklu un nemetīs cilpas un vai kāts nodos copi rokā!

Cope, maigi sakot, švaka! Neviena asarīša piesitiens, bet viens 45cm līdaks - ĻOTI skaists - apaļš un ļoti tumšs! Paņēma ļoti maigi!

Pirmais prieks- spole strādā lieliski! Neviena cope, vērpiens vai kas nepatīkams. Bremzīte strādāja ekselenti! Ātra, bet pēcāk piešāvos un pat ļoti iepatikās! Auklu klāj ļoti taisni un forši!

Kāts arī patika! To vienu maigo līdakcopi sajutu smuki! 50m aizžvidzināt ar 3gr galviņu un 2"Tioga - mierīgi!

Vienvārdsakot, pagaidām starā! Protams, nākamā vasara visu parādīs pilnībā!
5.janvāris 2014, 18:48 | links

Kas tagad notiek ar ašukiem? Aktīvi vai nekā prātīga?

Bandito, 30.decembris 2013, 11:21

Ir dienas kad tīri aktīvs ,tākā ir izredzes gadu noslēgt ar labu copi-lai veicas!
30.decembris 2013, 11:44 | links

Kas tagad notiek ar ašukiem? Aktīvi vai nekā prātīga?
30.decembris 2013, 11:21 | links

Tas veikals bija pretī "čekas" mājai,uz tā stūra kur aklais teica-labrīt meitenes !!!!.....
27.decembris 2013, 09:07 | links

26.decembris 2013, 23:07 | links

Priecīgius visiem svētkus!
26.decembris 2013, 23:07 | links

2 mirtins
Man tieši tā pati šaize!Šodien biju salmo servisā - uzlika tulpīti nolauztajai spicei + nopirku jaunu spici.Tagad būs universālais micro/light.
18.decembris 2013, 16:13 | links

Par spēli - neesmu turējis rokās īstu, ļoti labu mikro kātu, tādēļ neesmu vērtētājs. Bet - veiksmīgi nolauzu vienam no Salmo "maz" jiga kātiņiem mīksto spices galu līdz otrajam riņķim. Iepirku protams citu spici, bet tagad uz copi ņemu abas:) Pirmkārt - tie daži nolauztie centimetri neko daudz neizsaka metiena tālumā un precizitātē. Otrkārt - spicei kļūstot ātrākai, pavērās ūber fantastiskas izspēles iespējas. Esmu pat mēģinājis mazos voblerīšus izraustīt un ir rezultāti. Savukārt džigojot, kad vasaras sākumā asarim prasījās superagresīvā spēle - mazdžigošanā nolauztajai spicei nebija pretinieku!!!!!

Es tikai par to, ka reizēm eksperimenti ir forša lieta un vecās salauztās mantas nevajag mest uzreiz laukā:)

mirtins, 18.decembris 2013, 15:11

Tieši tāpat bija ar nolauztu Elite Zander Light spici! ;)
18.decembris 2013, 15:13 | links

Par spēli - neesmu turējis rokās īstu, ļoti labu mikro kātu, tādēļ neesmu vērtētājs. Bet - veiksmīgi nolauzu vienam no Salmo "maz" jiga kātiņiem mīksto spices galu līdz otrajam riņķim. Iepirku protams citu spici, bet tagad uz copi ņemu abas:) Pirmkārt - tie daži nolauztie centimetri neko daudz neizsaka metiena tālumā un precizitātē. Otrkārt - spicei kļūstot ātrākai, pavērās ūber fantastiskas izspēles iespējas. Esmu pat mēģinājis mazos voblerīšus izraustīt un ir rezultāti. Savukārt džigojot, kad vasaras sākumā asarim prasījās superagresīvā spēle - mazdžigošanā nolauztajai spicei nebija pretinieku!!!!!

Es tikai par to, ka reizēm eksperimenti ir forša lieta un vecās salauztās mantas nevajag mest uzreiz laukā:)
18.decembris 2013, 15:11 | links

mājās kratot, liekas, ka pa garu un tā dēļ zudīs jūtība.

Bandito, 18.decembris 2013, 09:45

Bandito,ko tieši Tu kratīji?:))

andis47, 18.decembris 2013, 13:41

Kātu, ko gan citu! :) Nekas cits man tik garš (2,40) nav! :(

Bandito, 18.decembris 2013, 14:04[/quote]

Vēl gribēju piebilst, ka pie visa pierod. Sanāca iesūkt Calzanti pa labām naudām, garāku nekā gribējās (2.30) Bet nekas, esmu jau apradis, toties tiko izvilku asari uz 300gr no krasta un dabuju tikai tāpēc, ka varēju damest, ko ar īso toč nevarētu.
18.decembris 2013, 15:10 | links

OK, paldies visiem!
18.decembris 2013, 15:07 | links

mājās kratot, liekas, ka pa garu un tā dēļ zudīs jūtība.

Bandito, 18.decembris 2013, 09:45

Bandito,ko tieši Tu kratīji?:))

andis47, 18.decembris 2013, 13:41

Kātu, ko gan citu! :) Nekas cits man tik garš (2,40) nav! :(

Bandito, 18.decembris 2013, 14:04[/quote]

Es domāju katram savs, Jūtība kā tāda nezūd, cits, ka spēli nevar iedot tik filigrānu (nu man vismaz ar garajiem _nav_tas_). Vismaz man tā ir. Toties no krasta būs daudz foršāk, katrā ziņā pa to cenu nav ko sūdzēties :)
Es arī esmu ideālā īsā MJ kāta meklējumos - gribētos tādu uz 1.80-1.90, ne garāku aber jūtīgu.

sargi spici, ja esi pieradis pie īsiem kātiem, tad reizēm var aizmirsties, ka šis ir garāks :)
18.decembris 2013, 15:02 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager