Sveiciens!
Tā kā esmu šajā veidā labi ja nedaudz apslapinājis kājas, tad jautājums sekojošs, kādam tad jābūt šeit daudz pieminētajām ideālajam balansam, kā Jūs to meklējat?
Vai arī šis jautājums ir no sērijas vienam māte...
Paldies jau iepriekš.
awis, 27.janvāris 2014, 08:30
Noteikti, vienam māte otram meita un vienotas taisnības te nebūs, jo katram sava pieredze un katrs pats savas laimes kalējs.
Davis-Di, 27.janvāris 2014, 13:22
Tieši tā:) Ja esi tikai apslapinājies, tad līdz ideāliem tev vēl tālu, pat sūrie veči savus ideālus tikai vēl izsapņo.:)) Tev vajag ko tādu, kas tev ļaus atīstīties un saprast ko gribi, ja neesi baisi naudīgs tad, Visticamāk pirmais jautājums būtu par to uz kādiem plauktiem skaties? Tātad budžets.
Mans uzskats ir, ka lietojamu MJ iesākuma-un (varbūt ne tikai) var dabūt gatavu apmēram par
100EUR mierīgi. Tas būtu Salmo microtech MJ kāts, Salmo 0.9 aukla un kāda no lētajām, bet ok
spolītēm. Piem ABU, Michell, vai kādu šimani, bet tas var būt dārgāks...
Tālāk jau viss ir pēc maciņa biezuma.
Laikam jau tautas klases labais gals skaitās Team salmo (solid) kāts un šimano Stradiks (es to nomainītu pret Mitchell Mag Pro Extreme) + 0.6-0.4 PE aukla. (~250EUR)
Kad tiksi skaidrībā ar to, tad visticamāk sāks grauzt doma, ka bez Daiwas Luvias (piemēram)
Graphiteleader, Majorcaft, Tict (piemēram), utt nav aršanas:) - Tas ir ieplāno aptuveni 600+EUR:)
Es saprotu, ka saucot konkretus brendus, var sākties brendu karš no pārējiem, bet gribētu parādīt, ka te tās izvēles un iespējas ir ļooti plašas.. Atkarīgs no mēŗkiem:)