Mikrodžigs

Par un ap mikrodžigošanu
kristsKG> Birznieka ielā tā bode izbeidzās, Lubānas 82 , šiem ir vēl kāda bode Rīgā?
2.septembris 2013, 21:30 | links

skutans - Gold fishā nav? citu vietu īsti nevaru iedomāties.
2.septembris 2013, 21:17 | links

Iesakat veči kādu bodi Rīgā, interesē Yamatoyo aukliņas (6-8lb), paldies:)
2.septembris 2013, 21:04 | links

p.s
Es par tārpiņiem. :))
2.septembris 2013, 20:58 | links

Ja ņemam vērā to, ka MJ ir līdz gramiem 4-5, tad pārsvarā tie visi ir Solid. Tubulāro pie šādiem testiem nav daudz. Ja arī ir, tad tie ir dārgi. Ražotājam pārāk čakarīgs darbs. Solid ir daudz vieglāk uztaisīt. A par NANO Jig kātiem 0.5g mormiškām un diviem mušu kāpuriem uz tā labāk vispār nemaz nerunāsim... :) Tā ir mūsu nākotne...

jerk, 2.septembris 2013, 20:36

Pēdējais teikums-tā jau ir pagātne!!! :))
2.septembris 2013, 20:55 | links

voblinieks - par Sunline Small Game - taa ir rozaa nevis violeta :). pagaajusho sezonu un drusku shajaa sezonaa ar to straadaaju, tagad ar Varivas Light game Pe 0.3. Abas man patīk un ir ļoti ok!

nano džigs ir laba fīča priekš brekšiem, bet tos var ķert arī ar mdž :))))

tas gan tiesa - līdz 3 gramu testiem - tie praktiski ir tikai solidi. Nevar 0,5 gr vai 1 gr atstrādāt spici un blanku tā, lai dzirdētu, kas notiek ar 1 gramu 15 - 20 m attālumā!
2.septembris 2013, 20:49 | links

Voblinieks
Man ir Calzante 2.21 , 0.6-8g...pēc Tava apraksta un darba gramiem, trāpīsi desmitniekā ņemot tieši tubularu, tikai auklu arī pareizā diametra paņem:)
Jūtība laba, un zivi vilkt arī kaifs....

Robis88, 2.septembris 2013, 17:47

lieliski, darbojos ar sunline 0.3 pe, rockfish (orandžā), nākamsezon migrēšu uz sunline small game 0.3 (violeto)
2.septembris 2013, 20:41 | links

Ja ņemam vērā to, ka MJ ir līdz gramiem 4-5, tad pārsvarā tie visi ir Solid. Tubulāro pie šādiem testiem nav daudz. Ja arī ir, tad tie ir dārgi. Ražotājam pārāk čakarīgs darbs. Solid ir daudz vieglāk uztaisīt. A par NANO Jig kātiem 0.5g mormiškām un diviem mušu kāpuriem uz tā labāk vispār nemaz nerunāsim... :) Tā ir mūsu nākotne...
2.septembris 2013, 20:36 | links

Šobrīd lietoju 2 Mj kātus, abi ir SOLID, bet strādā visa blanka, nevis tikai spicīte un abi kāti ir ļoti skanīgi. Nezinātājs domātu, ka abi ir tubular tipa kāti. Kāti ir ļoti dažādi.

Šobrīd labākā MJ kātu izvēle ir Prūšu 25, pie Vitālija.
2.septembris 2013, 20:24 | links

kraft, velti Tev nepatīk solid tipa kāti :)! Ir daudz interesantu kātu gan starp solidiem, gan tubulariem ar savu fīču. Tiesa in LV lielākā daļa no mana top 10 nieka nava... bet var šo to atrast.

par lietu - īsumā - 2-10 gr, nav mdž, bet vienkārši vieglais džigs :))

svarīgākais saprast šādas lietas:
1) mērķa zivs;
2) ūdenstiplnes tips un dziļumi, kuros pārsvarā copē;
3) mānekļu vadīšanas stils, vismaz 70-80% laika intervālā;
4) cope no laivas vai krasta;
5) labs kāts+laba aukla+laba spole - cita kombinācija nestrādās...
6) mdž ir sasodīti interesanta un rezultatīva lieta tapēc atceramies par mēra sajūtu :)

skats no malas
2.septembris 2013, 20:17 | links

Spinings Salmo Elite MICRO JIG vs Salmo Elite, MICROTECH JIG jaapeerk 1. mj kaats un nevaru saprast kaada atskiriiba siem abiem iznemot cenu. Daargaakais labaaks viedoklis ir arii man, varbuut kaads var apskaidrot kur atskiriiba?

jaazeps, 2.septembris 2013, 18:29

Meiginashu atbildet vismaz skatoties pec sava katina,manejam the... posmi ir nevis gludi ,bet fibroti lidz ar to tas ari nosaukuma. Ieteiktu 2 katinu. Vismaz manejais augusta ar atlaidem Salmo bode maksaja 17 ls. Vispar labs.
2.septembris 2013, 18:57 | links

Spinings Salmo Elite MICRO JIG vs Salmo Elite MICROTECH JIG jaapeerk 1. mj kaats un nevaru saprast kaada atskiriiba siem abiem iznemot cenu. Daargaakais labaaks viedoklis ir arii man, varbuut kaads var apskaidrot kur atskiriiba?
2.septembris 2013, 18:29 | links

Vispār paldies par norādi. Tieši meklēju MJ tubularo kātu. Aplūkošu. Piem man kā suga rieb kāti ar līmēto spici, lai arī saprotams, ka reizēm tas ir vajadzīgs. Bet čot nav tasss :)))
2.septembris 2013, 18:00 | links

Voblinieks
Man ir Calzante 2.21 , 0.6-8g...pēc Tava apraksta un darba gramiem, trāpīsi desmitniekā ņemot tieši tubularu, tikai auklu arī pareizā diametra paņem:)
Jūtība laba, un zivi vilkt arī kaifs....
2.septembris 2013, 17:47 | links

pagājušo nedēļ arī netīšām nopirku mikro dzigu, 2-10 g kāts - man patīk un pat ļoti patīk, kā arī nanofil pītā aukla šķiet ir baigi labi piemērotsa šitik smalkiem rīkiem. pirmos asarus jau esmu saķēris, šītādu baudu no zivs vilkšanas sen nebiju baudījis.
2.septembris 2013, 16:28 | links

jā tā izskatās, jo līdz šim lietoju 2-14 daiwa mj kātiņu, ļoti jūtīgs, izvilkti vairāki lieli asari (pēdējais 900g) un līdakas virs (virs 2kg).

voblinieks, 2.septembris 2013, 15:30

Tādas zivis ar Calzanti vispār vilkt ir kaifs.
Man gan vēl nav gadījušies tik lieli asari :( (kur ķēri?)

_paa_, 2.septembris 2013, 15:36[/quote]

nesūdzos arī par daiwas jūtību, ideāls ekonomiskā gala kāts manuprāt. pēc raidījuma var saprast, ka tīri solidais būs mazam svaram + skrāpēšanai, manu darba svaru diezvai tāds pareizi izspēlēs
2.septembris 2013, 15:45 | links

jā tā izskatās, jo līdz šim lietoju 2-14 daiwa mj kātiņu, ļoti jūtīgs, izvilkti vairāki lieli asari (pēdējais 900g) un līdakas virs (virs 2kg).

voblinieks, 2.septembris 2013, 15:30[/quote]

Tādas zivis ar Calzanti vispār vilkt ir kaifs.
Man gan vēl nav gadījušies tik lieli asari :( (kur ķēri?)
2.septembris 2013, 15:36 | links

voblinieks, es ar sliecos ka tev jāņem 0.6-8, pats tadu lietoju un esmu loti apmierinats. Protams ka ar ielīmēto spici ir jūtīgāk tas būtu tīri prieks asariem, rudulļiem utt. ).6-8 grami ir stipri universālāks var droši uzlikt teiksim 6gr + 3,5' un droši mest un medīt zanderus. Ja plāno ķert netikai ezeros tad tad noteikti šis variants būs labākais.

_paa_, 2.septembris 2013, 15:28

2.septembris 2013, 15:30 | links

Vienā no MN raidījumiem Ingus stāstīja par kātiem.
http://www.copeslietas.lv/site/video/player/1635-2012-11-21-juras-asaris.htm

Varbūt tā informācija noderēs.

Morbidejs, 2.septembris 2013, 15:24

Paldies par norādi
2.septembris 2013, 15:28 | links

voblinieks, es ar sliecos ka tev jāņem 0.6-8, pats tadu lietoju un esmu loti apmierinats. Protams ka ar ielīmēto spici ir jūtīgāk tas būtu tīri prieks asariem, rudulļiem utt. ).6-8 grami ir stipri universālāks var droši uzlikt teiksim 6gr + 3,5' un droši mest un medīt zanderus. Ja plāno ķert netikai ezeros tad tad noteikti šis variants būs labākais.
2.septembris 2013, 15:28 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager