kutis [16.07.19]: Ja atvadā uz āķa uzsprauž pāris baltos un motili tad džigs nav konkurents. :)))Nu tas jau ir fetišs:))
16.jūlijs 2019, 17:34 | links
kutis [16.07.19]: Ja atvadā uz āķa uzsprauž pāris baltos un motili tad džigs nav konkurents. :)))Nu tas jau ir fetišs:))
sushnjaks [16.07.19]: tur jau ta runa,man kompanjons citreiz kad nav copes ar atvadu ieliek man,bet....tikai dazreizTas ļoti ticams
sushnjaks [16.07.19]: lai jums liiki akji copesbiedri,katram savs,man dziga klasika vairak patikPar to tagad neiet runa. Es atvadu saucu par "gaļasmašīnu" , jo ar to bez loma ne reizi neesmu palicis. Protams, Mjig daudz tīkamāks man. Arī Tev sushnjak līkos āķus
zaraza [16.07.19]: neredzu tur atvada neka kaifiga,copi 99% nejut,hernjaPilnīgi precīzi. Tā copes tehnika jāizkopj
sushnjaks, 16.jūlijs 2019, 16:14
jūtība ir mazāka nekā uz džiga vai drop-shota, loģiski, jo nav tieša pamatauklas savienojuma ar mānekli. bet nu ka nejustu copi ir daudz par stipru teikts, bliež rokā tikai tā. Bet nu viss jau arī atkarīgs arī no kāta un tehnikas, tikai vienmērīgi lēni pievelkot, protams būs daudz gadījumu, ka zivs "uzkaras" pauzē. Bet ja piešķir savu spēli, pietvičo utml. tad copes izjūt pavisam labi.
neredzu tur atvada neka kaifiga,copi 99% nejut,hernja
sushnjaks, 16.jūlijs 2019, 16:14
sushnjaks [16.07.19]: neredzu tur atvada neka kaifiga,copi 99% nejut,hernjaVisu jūt, nemāki vienkārši
arvis_an [16.07.19]: Atvadai jau galvenais mērķis, ir lai gumija brīvi spēlē...ja gribi gumiju dabūt tuvāk gruntij, tad variē ar pavadas garumu un pavadas attālumu no svina.Vai mikro svina skrotiņu priekšā āķim, arī labi nostrādā uz pauzīti
Atļaušos pie šīs tēmas pajautāt par “otvodnoj” sistēmu. Neesmu daudz darbojies ar šo -
Vai tas ir ok, ja ar šo sistēmu strādājot upē, pie mānekļa pieliek gramu, varbūt divus, lai tomēr nedaudz dabūtu mierā to mānekli lielākas straumes(straumju) apstākļos. Vai kāds šādi dara?
Paldies!
bio-r, 16.jūlijs 2019, 14:35
Auklas pēdējā laikā sūtu tikai no Ķīnas. Kvalitāte laba (ja skatās ko pērk) un cena 5x zemāka nekā uz vietas.
ivog, 16.jūlijs 2019, 09:23