Bet nodefinē budžeta rāmjus, lai varētu saprast ko ieteikt vislabāko pēc cenas/kavailtātes attiecības konkrētajā budžeta kategorijā.
Rāmi nosaka vajadzība: nespēšu pavilkt uzreiz - sakrāšu. Tik bagāts neesmu, lai pirktu lētas lietas. Primārais ir, lai kāts būtu lielisks un sagādātu baudu to lietojot.
Puuks, 12.maijs 2016, 00:51
Es priekš sevis sapratu, ka
1) neviens kāts nav mūžīgs, tu no tiem izaudz un meklē labāku
2) ja kaut ko meklē, tad ir jānosauc maksimāli daudz informācija(budžets, ko ķer, kur ķer utt).
Es pats tikko nopirku kātu un saprotu, ka tas ir labāks kā iepriekšējais, atbilst manām prasībām, ir apmierinošs cenas/kvalitātes ziņā. Un vēl es saprotu, ka eksistē labāki kāti un ka visticamāk es ķeršu ar tagadējo vienu sezonu un domāšu ko darīt tālāk.
Iesaku aizbraukt uz kādu labu bodi un klātienē pataustīt visus kātus, palūdz lai pastāsta par tiem. Paturi rokās visas pieejamās cenu klases. Vabūt kaut kas ļoti iepatiksies un tas nemaksās ne 300 un pat ne 200 eur. Labi veikali tam ir arī domāti, tu maksā ne tikai par preci, bet arī par profesionāļa pieredzi/viedokli. Iesaku nebraukt uz lieliem veikaliem, jo tur pārdevejs cenšās pēc iespējas ātrak atkratīties no tevis. Neesmu bijis visos veikalos, bet, piemēram, JIG.LV mani ļoti apmierina.