Sardziņa izvēle katram individuāli,sardziņam ir jāstrādā.Es lietoju tikai spirāles veidīgas atsperītes(paša tītas).Esmu gadiem mēģinājis dažādus sardziņus un vienmēr palicis pie tām.Viņas tiek uztaisītas tā,lai gals ir mīkstāks un uz spices pusi paliek pakāpeniski cietāka.Atsperīti ja iekustina ritmā,tad viņa pati spēlē.Tas būtu tā;miera stāvoklī viņa pieņemsim ir ~30* uz leju no horizontāles un ja tur vienādu amplitūdu,tad viņa arī svārstīsies 45*..25* pie vienādas plaukstas- pirkstu kustības.Tie grādi tikai piemēram,var smalkāka starpība būt,uz augšu ar vienu driblu,uz leju ar citu,pat ar šūpošanu,pa starpai vēl īsas pauzītes un tt.Mormiškām lietoju tieši identiski.Laikam esmu atpalicis..mēģinājis visādus lavsānus,pat disketes jaucis un graizījis,filmas un....nevajag pie maniem aprakstītajiem sardziņiem nevienam palikt,vai pāriet.Jā,un garāki pa ~60mm aiz spicītes gala man viņi parasti nav izbīdīti.Visi, pat video rāda,ka bezēsmas sardziņi gari 100mm un garāki,bet es ar īsu ar jūtu katru pieskārienu.Un ar garāku-,piecirtienam arī jābūt jau ar lielu kustību.Tas tikai mans viedoklis,katrs dara kā ērtāk!
9.februāris 2011, 00:58 |
links