svens76 [04.02.22]: Abavnieks [17:39]: Cope321 [16:11]: Archey [13:08]: Man liekas, ka dabā viss ir līdzsvarā, vienu gadu aizskaloja ciet, citu gadu ar paliem padziļinās ... Vairāk jau tieši cilvēki visu sačakarē ar savu darbību ... šajā pat portālā skatos atskaites un brīnos par to cilvēka alkatību ... slaktee tās līdakas uz karogiem Spuņciemā (10niece jau uz ledus, 13kg paņem un atkal ar mietu pa galvu) ... Peipusā arī tos sīkos asarus krāmē veselām ragavām un stiepj mājās ... tā tak ir daba, jāņem tik, cik pats var apēst, nevis piesist saldētavu līdz malām sev, brālim, māsai, vecākiem un visiem kaimiņiem ... bet tas ir tikai mans viedoklis, nepretendēju uz vienīgo taisnību :)Ne velti Vācijā nonāca līdz makšķerēšanas tiesību kārtošanai un bargiem sodiem par pārkāpumiem. Drīz Latvijā nopelnīsim ko līdzīgu.Būtu tikai apsveicami. Citādi atliek palasīt slaveno fb grupu un liekas, ka lielākā daļa makšķernieku pie mums ir deģenerāti, ar pilnīgi nekādu sapratni par noteikumiem, zivju sugām un resursu saglabāšanunormāli naudas sodi, inventāra konfiskācija utt. biki atrisinātu šo problēmu
Nu kaut kādu daļu parisinātu noteikti. No otras puses , ko paņemt no tā kam nekā nav un viņam pofig...
Bija interesants raidījums par inspektoriem šonedēļ, raidījumā Province. Viņiem arī viegli neiet, bet cīnās.
Man liekas, kamēr domāšana nemainīsies, viss būs kā ir tagad. Maz to inspektoru, bet arī katram klāt nepieliksi. Šodien vēl redzēju fb šī gada bombu pagaidām... 109 cm laseni mīnusos nosver ar svaru āķiem žaunās un palaiž vaļā... aizpeldēja.
Nu cmooon