Par hokeju

kuriem interese hokejs
Super laba speele! Malachi!!!:)
18.februāris 2014, 21:24 | links

[18:40:34] Aigars: man nez kāpēc liekas ka nebūs tā kā 1. spēlē
[18:40:45] Aigars: vai nu sui vai lv, bet viena uzvarēs ar vismaz 2 ripām
[18:40:54] EIDIS: man ar tā liekas
[18:41:00] EIDIS: tā toč nebūs

Paldies hokejistiem par emocijām!!!
18.februāris 2014, 21:23 | links

YESS...
:)
18.februāris 2014, 21:22 | links

MALAČI !!!
18.februāris 2014, 21:16 | links

Paldies!
18.februāris 2014, 19:19 | links

Tauta-kur internetā redzēt šodienas spēli,darbātv nav.

staut, 18.februāris 2014, 19:09

http://www.tvplay.lv/parraides/sochi2014/359193?autostart=true
18.februāris 2014, 19:17 | links

Tauta-kur internetā redzēt šodienas spēli,darbātv nav.
18.februāris 2014, 19:09 | links

Interesanti, ka tikai krieveļi neko nezaudē atsitoties, slīd viņiem kā ar uzkarsētām slidām un pat ja brauciens galīgā pakaļā, tāpat pussekundi ieliek pārējiem. Mājas trase? Jā, kātad :DDDD
17.februāris 2014, 19:11 | links

Nu man kā pilnīgam nejēgam bobslejā un skeletonā arī kamaniņu stafetē, jau likās ka ar to laika skaitīšanu nav kaut kas kā vajag. Kur vienā virāžā neatsitoties pret bortiem var pazaudēt gandrīz 0.2 s.
17.februāris 2014, 19:09 | links

Nevar saprast, smieties vai bēdāties par tiem atsaldētajiem austrumkaimiņiem. Oskars braucienā (reizinot starta pārsvaru kaut ar 2) atpalika krievelim 0.5sek? hahaha. Holkombs 0.3? Smieklīgi.
Nez, kāpēc beigās krievelim neiedeva bronzu? Bet laikam jau pietika, ka parāda pasaulei, ja gribētu tad varētu. Zubkovs arī pus sekundi ātrāk? :DDD
Žēl, ka sportā tomēr paši sportisti neko nespēj ietekmēt.
17.februāris 2014, 18:54 | links

'Skrobe" par rezultātu skeletonā būs vēl ilgi.Sajūtas ir tādas,kā pats būtu bijis viņu vietā.Nu bija pelnijuši abi medaļas.Pērliecinoši labākie pēdējo gadu laikā.Īpaši zēl Tomasu,jo pelnijis vismaz bronzu bija.Tik labi rezultāti vairāku gadu agrumā bet jāpaliek ar garu degunu.Būs grūti atrast motivāciu uz nākošajiem četriem gadiem.Tiešām žēl.Novēlu tikai to labāko!Malači!
17.februāris 2014, 09:55 | links

Es gan domāju, ka nav te ko cepties par starta cipariem. Nu sakrita tā. Arī visos PK posmos Tretjakovs startā bija ātrāks par Martinu, bet kur viņš bija finišā? Esmu pārliecināts, ka uzvaras galvenā atslēga bija slieces+trases ledus! Kaut kādas ķīmijas ir saliktas kopā... Jo pārējiem neslīd tieši attiecībā pret krieviem, savā starpā plus/mīnus vienādi... To arī pierādīja vakardienas bobslejs. Te pat nerunāju par Zubkovu, bet kā slīdēja Kasjanovam ar visu savu sūdīgo startu... Tā ka ar zeltu arī te viss skaidrs, un domāju, ja Kasjanovs nepieļaus rupjas kļūdas trasē arī sudrabs būs krieviem.
17.februāris 2014, 09:05 | links

neesmu eksperts, bet man arī šķiet ka ar to tretjakovu tur kaut kas nav tīrs. trīs reizes pilnīgi vienāds laiks, nu velns viņ zin, neticās.
17.februāris 2014, 05:06 | links

Mani patriotisku dara šī tabula-mēs esam pasaulē trešā valsts medaļu skaita ziņā,ja skaita uz 1 miljonu iedzīvotāju!!!!
16.februāris 2014, 20:33 | links

Man šī Krievijas izlase sāk atgādināt Sanktpēterburgas PČ Krievijas izlasi. Arī uz mājas čempi sabrauca visas zvaigznes, komandas spēles nav, katrs mēģina glābt ar individuālo meistarību, bet kopā neliekas...
16.februāris 2014, 20:10 | links

Krievi sapisās meistarībā jau šodien:) Pret slovākiem neviena gola-wtf??? Kam tur slovāki zaudēja ar 7:1 ? Vārtu attiecība šiem sliktākā no visām komandām
16.februāris 2014, 20:01 | links

Ja par norvēģiem - tad manas domas, ka nekas tur nepamodīsies...ja viņiem vajadzētu spēlēt pirmsolimpisko kvalifikāciju, tad viņu nemaz Sočos nebūtu. Ļoti vāji izskatās. Ja nu vienīgi krievi sapīsies savā meistarībā... bet nē, arī tad nē.
16.februāris 2014, 19:54 | links

Labākas vārtu attiecības ar Norvēģiju dēļ nedabūsim pretī krievus,un jau to var uzskatīt par veiksmi. Lai jau vikingi ar šiem pacīnās,bet kaut kā neatbilstoši švaki viņiem tie rezultāti. Moš pret krieviem pamodīsies:)
16.februāris 2014, 19:26 | links

Un kādas jums domas par to Tretjakova "fenomenu"?Tagad vēl tam superaizdomīgajam startam piebiedrojas dīvainība,ka tikai un vienīgi krieva starta laikā kameras tika nobīdītas uz priecīgajiem krievu līdzjutēju mūļiem...
16.februāris 2014, 19:12 | links

Ja vinnējam sui, tad pretī swe ... Sākas izslēgšana
16.februāris 2014, 18:12 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager