Par hokeju

kuriem interese hokejs
raihs,ko nozime 'leti speletaji' ... nesen kaut kur bija sazimets RD speletaju budzets sim gadam, tur saveidojas nepilni divi miljoni uz visu komandu,kas jasamaksa algas,bet RD sezonas budzets ir kaut kadi vienpadsmit no kura pec noklusejuma puse iet algas,tatad ka jau ironizeja - Kur ir atlikums? ... Kadel nenem paris specigakus ? bet nu Kalvitis pie stures ... ari tas janem vera :)
3.oktobris 2012, 22:02 | links

Vizuāli jau Pekkas stils ir skatāmāks par Jūļa aizsardzības hoķi(skatos to Dombasu un vemt gribas),bet ko lai dara,ja pietrūkst meistaru,kas iemet:(
Domāju,Ja Pekkam uzticētu labāku(dārgāku) blici,tad rezultāts,domāju,būtu ļoti labs.
Kā jūs domājat,kādēļ tie dzonsoni,daugaviņi,utt ir tik lēti,ka tos var nopirkt pat RD? Skrien viņi labi,spēlē tehniski,utt-BET VIŅI NEMĀK IEMEST! Tas laikam ir kaut kāds talants,kaut kāds īpašs astroloģisks zvaigžņu stāvoklis,kurā hokejists dzimis. Nu kaut vai Cipulis-nu tak centās,darīja visu,bet n-tos gadus-nekā...Vienkārši neveiksminieks? HVZ...
3.oktobris 2012, 21:57 | links

Kā teica Aleksandrs Ņiživijs

Hokejs ta hokejs, bet Leonam jau septītā mīlestība seriālā!
3.oktobris 2012, 21:53 | links

raihs-moška Kerču vajag-normāls vīriņš,pat komandas kontekstā iederātos.pagaidām es par Sējēja blici.K Rauta kali0 var iet bekot:))vai copēt.
3.oktobris 2012, 21:45 | links

Nu Džonsons jau reāli cūkojās-TĀDAS izdevības neizmantot-bik vēl glaunu pauzīti,redz, uztaisīs! Tas saucas-"sapisās meistarībā"...reāla cūcība un bezatbildība pret komandu
3.oktobris 2012, 21:31 | links

super spēle,man prieks par tiem kam ir aboniments uz spēlēm-lai veicās ekonomikas sildīšanā,un nesteidzieties ar Viasat -drīz to pa piecīti piedāvās ja komanda kāsīs.Jonson tu esi mans elks -paldies Dinamo ka iegādājies aklos leģionārus,atliek vel pārīti klibos piepirkt un parolimpiskās spēles mums zelts-Ābola vietā kādam uzšautu vai pa aci ,vai pa maciņu.
3.oktobris 2012, 21:21 | links

tradicionāli,
divi goli - Galviņš labākais uzbrukumā
3.oktobris 2012, 21:16 | links

Vo,vo-viss notiek šuplera stilā-pāris reizes pa periodu uzmet pa vārtiem un 2:4
Un RD arī savā Pekkas stilā-skrien,met,momenti super-un ... un nekā...
3.oktobris 2012, 21:03 | links

Kā parasti nevar iemest,dabū paši
3.oktobris 2012, 21:00 | links

Varbūt man tikai tā likās,bet te it kā bik labāka bilde. Komentētājs tas pats.
http://onhockey.ru/
3.oktobris 2012, 20:43 | links

http://www.frombar.tv/v-4/4/176/v-457612.html
sheit man diezgan okei rādās
3.oktobris 2012, 20:32 | links

Kāds kaifs skatīties,kad rezultātu jau zini? Man jau ar mobilais internets-galīgā *irsā.... Uzspridzināt to viasatu! Nevar kaut kur kādu protesta akciju saorganizēt?
3.oktobris 2012, 20:31 | links

es netā vairs šogad neskatos ,man bezvadniekam bilde iet 10 sek un kādas 4 sek apstājas bilde,nu pilnīgs n....js šogad ,atliek vakaru gaidīt pa tv 6 jibijo !!!
3.oktobris 2012, 20:28 | links

Ko tur ko cepties-lūru datorā-bilde graudaina,komentē krieviski.Fak,fak,fak-gribu atpakaļ Kreipānu,gribu atpakaļ LTV7 !!!! Pašreiz 2:2
3.oktobris 2012, 20:23 | links

kas i veči,kāpēc nav cepiena ,šodien tak hoķis !
3.oktobris 2012, 20:18 | links

viss sākās ar pirmo puslaiku un ar to arī beidzās !brīžiem atgādināja U-10 spēli ,kautkādas šausmas notiek tai komandā ! vai tik kāds nav samaksājis par to mūsu "izteiksmīgo" spēli !
2.oktobris 2012, 15:41 | links

neka laba neredzu.no sitadas novajinatas Ufas bij janem trus punkti.normali spelejam tikai pirmo tresdalu pec tam vairs nekas nesanaca.nu ja vienigi Daugavina mainai.nemakam pamainit taktiku un lauzt speles gaitu.
2.oktobris 2012, 06:10 | links

labi - punktu izcīnijām
1.oktobris 2012, 22:06 | links

Miljonas , sapņo vien :) Zini cik Krosbijam ir apdrošināšana ? mēnesī ?
1.oktobris 2012, 11:38 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager