Par hokeju

kuriem interese hokejs
Spēli neredzēju,bet pēc rezultāta spriežot-mēs jau,protams,varam gausties,bet tādā gadījumā ko teikt Loko,kura novākusi riktīgu A-komandu,un kur katrs spēlētājs maksā pusi no RD budžeta? Un viņi netiek galā ar kaut kādu nabaga vidusmēra komandu?:)
23.septembris 2012, 21:56 | links

NAv ko saškam pārmest. Šis ir vārtsargs, kurš nav viņa tipa. Man arī, personīgi, riebjas, ja to nūju met ārā. Pirmajā reizē, kā jau Sorokins teica, Saša apjuka. Protams, protams, var teikt, meistaram arī tādā situācijā jāzin ko darīt, bet nu... Bet otrajā reizē vārtsargs jau, manuprāt saprata, ko Ņiživijs darīs. Tas būtu tikai loģiski, ja viņš vienkārši mestu. Tas tā.
23.septembris 2012, 21:54 | links

pilnīgi d.....ā !
šogad netiks iekšā,nākošgad vēl kādu nopirks,lielais plus vēl pārraižu laikiem un aiznākošgad finito,lielais RD fenomens -bankrot !
sanāca tāda jauka nākotnes vīzija ! :))
23.septembris 2012, 19:46 | links

škrobe, bija jāvinnē
23.septembris 2012, 18:55 | links

Kā jau iepriekš teicu!!!Spēlē reālas iespējas neizmantoja(Saša),un bullīšos-daiļslidošana lēnā!Nav jau tas hokejs vairs tāds,ka spēlē būs desmitiem iespēju.
23.septembris 2012, 18:51 | links

Lai tik peerk katru gadu AHLieshus :D Tads ari rezultats :D
23.septembris 2012, 18:46 | links

ai vnk dirsā
23.septembris 2012, 18:28 | links

silpeiv, pērn Dinamo visiem spēlētājiem kopā iztēreja 4,5 ļimonus. Tieši uz pusi mazāk, ka Ska vienam Nabokovam.. Es uzskatu, ka skanošais tiešām var arī nebūt.
23.septembris 2012, 17:01 | links

Dinamo nolaiž lielu luni,neizmantojot Nhl lokautu!!

Neticu,ka nav naudas lai ar kādu noslēgtu līgumu par pāras ļimoniem!
23.septembris 2012, 15:24 | links

Tieši tā......ar masu nopiež viņu nost.Ko ar 77kg un pa pudu smagākiem daudz padarīsi!Gadi jau ar paņem savu.Tā tik var ātrais Aņisins apskriet lielos.Tagad jau ap 90it kg ir lielajam vairumam hokejistu.Piespēļu un metienu kvalitātei ir jābūt augstākai.Šogad tajā astotniekā būs grūtāk tikt.Čehi un slovāki ar tajā pa visiem 100% grib,un komplektācija to viņiem ļauj!
23.septembris 2012, 15:15 | links

Ivanans malacis,pasties kaa pretinieki no vinja slido prom.Paskatas uz vinju,atpazist un nosarkst :D
23.septembris 2012, 14:39 | links

5.datums bija pret Vitjazz ? Tad jau jaliek Posteris
IVANANS Vs. GILLIS. To speli delj ta dueta jau vien skatities tukstoshiem simti.
23.septembris 2012, 14:38 | links

5 oktobri redzesim kartibu laukuma :D:D::D
23.septembris 2012, 14:32 | links

ar Ņīšvīšu vi ir ok līdz brīdim kad pretinieks pienāk klāt un ar masu nopiež viņu nost. nu grūti tik maziņam ir šodienas hoķī,jo aizargi paliek labāki un augumā raženāki.
bet par Telkvistu,viņu jau pēc otrā bija jānoņem,kautkas ar viņu nav kā vajag,paurī laikam visa problēma .
Savukārt uz Ivanānu prieks skatīties,cīnās kā zvērs un mūsējie saņem trīsreiz mazāk spēka pēles no pretinieka,nerunājot par neierasto kārtību pie mūsu vārtiem ! :))
23.septembris 2012, 13:17 | links

Nevis dēļ futbola,bet dēļ formulas pa viasat nebūs tiešraide.Un vnk Tv 6 nebija citas zvēles kā rādīt tiešraidi!
23.septembris 2012, 12:45 | links

Salmo, nepūties, pa TV6 rādīs spēli.

Āķi, man arī ņiživijs pēdējajā laikā ne visai, kaut arī ir mans mīļākais spēlētājs, bet pēdējo spēli nokapāja godam. Viņš bija tas, kur aiz vārteim pārtvēra piespēli un iedeva žiru uz petaku, ka dviņš iemeta. Un viņam arī pāris labas epizodes pašam bija. BEt envar nepiekrist, ka šī varētu būt viņa pēdējā sezona. Būtu dumji turēt viņu tikai dēļ bullīšiem.
23.septembris 2012, 12:17 | links

OOhh paldies Dievam,ka TV6 nenoslinko un speli radis tieshraidee pecpusdienaa. Es jau sabijos.
23.septembris 2012, 12:15 | links

Nu Es ari esmu NIKNS ibio. Bljin dellj futenes tagad VSB bus jaskatas hokis 20>00. logiski,ka tas ir jau ieraksts. Zajebal.
23.septembris 2012, 12:14 | links

Telkvistam visvairāk ripu iemet starp kājsargiem.Jau tajā dzelzceļnieku kausā tā vairums salaida vārtos.Jā.....spēli vajadzēja vinnēt,pie tāda spiediena un metienu skaita(20:41),,(25%:4.88%).Skaitļi tomēr izsaka daudz!Un Daugaviņam ar Žirū vajag malā labāku,fiz.spēcīgāku dispečeru!Nevelk Saša,jau iepriekšējā sezonā ar tām traumām nomocījās.Kaut vai Skvarcovu būtu pamēģinājuši,vajag jau arī fiziski izcīnīt tās ripas pie borta!!!
23.septembris 2012, 08:29 | links

Raitis nevis noraidījās,bet tika noraidīts.Tiesnesis visu redz labāk.Manā skatījumā,izvairoties no spēka paņēmiena viegli iebrauca pretiniekā ar elkoni.
22.septembris 2012, 14:54 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager