Par hokeju

kuriem interese hokejs
Otrie un ceturtie vārti daļēji ir arī Telkvista vaina. Manuprāt, jučers tik tizlus neielaistu. Protams, pie otrajiem vārtiem visi brēks, ka Ivanānam nevajagdzēja noraidīties, bet paskatieties. Otrā perioda beigās, kad Ivanāns pamācīja vienu no Atlant spēlētājiem. Visa komanda pacēlās un spēle gāja no rokas. Divi vārti tika gūti.
22.septembris 2012, 10:45 | links

agrak mes sedejam aizsardziba un beigas uzvarejam.tagad vislaik uzbrukam bet beigas zaudejam.pat nezinu ka ir labak.si laikam bij vartsarga zaude.svetdien Jurcers speles.
22.septembris 2012, 08:01 | links

iepatikās viens sportacentra coments:
Buutu Pekka peec 3.gola aizsuutijis to Telkvistu uz gjeerbtuvi... Kad komanda ir uz viljnja un "vaartsargs"
ielaizh taureniiti, saprotams, ka tas apchuraa komandas dzirksteliiti. Redzams, ka potenciaals komandai ir, bet nevar nekaadi to ripu dabuut vaartos. 3. perioda saakumaa izskatiijaas, ka muuseejie pret kkaadu jaunieshu komandu speelee, bet tas neliidzeeja
21.septembris 2012, 21:01 | links

Jāāāāāāāāāāāā!!!
2:5 Sāpīgi!
21.septembris 2012, 20:41 | links

Auzās!!!3:0
21.septembris 2012, 18:59 | links

KARROcē uz copi jāabrauc, 1 perioda beigas 0 ; 3 zaudējam.
21.septembris 2012, 18:58 | links

paldies, bet man laikam parak sudigs nets vai kompis, baigi raustas.
21.septembris 2012, 18:39 | links

http://livetv.ru/allupcomingsports/2/
21.septembris 2012, 18:25 | links

http://allsport-live.ru/ ....19.15
21.septembris 2012, 18:23 | links

Kads varbut var pateikt adresi kur redzet speli neta, nekur nevaru atrast.
21.septembris 2012, 18:11 | links

Tas tiesa! Pret visām Tevis nosauktajām tas būs īsts pārbaudījums, neaizmirstam Loko, kas 7dien.
21.septembris 2012, 17:17 | links

Es tak nevienu nenonievāju,bet vēl taču mums nav bijuši ne Ak Bars,ne Salavats,ne Magņitka,ne MD,ne SKA,ne utt.........
21.septembris 2012, 17:03 | links

Raihs,
tapat Sibir, Lev, CSKA un Amur nevarētu saukt par zemē metamam komandām. visas tās ir reālas pretendentes uz play off
21.septembris 2012, 16:55 | links

Nu es jau vairāk pēc pagājušā gada datiem spriežu. Pagaidām šī gada tabulās vēl nav vērts lūrēt.
21.septembris 2012, 16:52 | links

Nu LEV jau tagad ir visas khl lideris, sibirj 4, amur 8, cska 9. ta ka nav ta ka pirma ista komanda atlants 6 pagaidam
21.septembris 2012, 16:24 | links

Atlants tak principā ir pirmais cik necik nopietnais pretinieks-visi iepriekšējie bijuši no lejasgala
21.septembris 2012, 16:22 | links

... vajadzētu būt interesantai spēlei šodien, atlants gan nekad nav paticis, bet ārpus 8nieka viņi šķiet nav bijuši. gribas redzēt, vai dinama var normāli nospēlēt uzbrukumā
21.septembris 2012, 16:06 | links

Re-nekur tas Ozo nemaz nav ticis
21.septembris 2012, 14:23 | links

kungi, es domaju ka nav ko krāmēties ap OZO :)
tas vai spēlēs(šajā gadījumā nespēlēs) ozo DR jau bija skaidrs sen un tagad parcilāt to vēlreiz un teikt ka Ozo ir naudas racējs ir pilnīgi lieki (un pat ja būtu vēlme nopelnīt vairāk, kurš to var nosodīt? neviens!). Pirmās runās, ka Ozo šajā sezonā vairs nebūs DR jau bija pagājušajā gadā, kad vēl sezona nebija beigusies. Cena 3kk noteikti nebija paceļama DR un tapēc, iespējams, ar ozo vairs nerēķinājās veicot pirkumus tērēja arī to naudas daļu, kas potenciāli varēja būt Ozo alga. Pēc cenas samazināšanas uz puse DR vairs nav brīvo naudas līdzekļu ar ko piesaistīt Sandi. Pieļauju, ka pats spēlētājs savas pēdējās(pēdējo) sezonu labprāt aizvadītu klubā, kuram ir potenciāls izcīnīt kausu, jo kurš gan to nevēlētos savā karjēras norietā? Vai Atlant pacels kausu tas ir cits jautājums? Bet vai primārais mērķis Ozo bija tik Atlant, tas jau arī diskutējams ;)

Protams, kā līdzjutējs es labprāt redzētu ozo DR, bet vai reāli tas ir vajadzīgs? Uz doto brīdi mums pietiekoši labi funkcionē aizsardzības līnija. Palīgs uzbrukumā/vairākumos? Jā, varbūt, bet es ticu, ka iespēlēsies gan importi, gan pašmāju censoņi un būs OK.
21.septembris 2012, 10:18 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager