kungi, es domaju ka nav ko krāmēties ap OZO :)
tas vai spēlēs(šajā gadījumā nespēlēs) ozo DR jau bija skaidrs sen un tagad parcilāt to vēlreiz un teikt ka Ozo ir naudas racējs ir pilnīgi lieki (un pat ja būtu vēlme nopelnīt vairāk, kurš to var nosodīt? neviens!). Pirmās runās, ka Ozo šajā sezonā vairs nebūs DR jau bija pagājušajā gadā, kad vēl sezona nebija beigusies. Cena 3kk noteikti nebija paceļama DR un tapēc, iespējams, ar ozo vairs nerēķinājās veicot pirkumus tērēja arī to naudas daļu, kas potenciāli varēja būt Ozo alga. Pēc cenas samazināšanas uz puse DR vairs nav brīvo naudas līdzekļu ar ko piesaistīt Sandi. Pieļauju, ka pats spēlētājs savas pēdējās(pēdējo) sezonu labprāt aizvadītu klubā, kuram ir potenciāls izcīnīt kausu, jo kurš gan to nevēlētos savā karjēras norietā? Vai Atlant pacels kausu tas ir cits jautājums? Bet vai primārais mērķis Ozo bija tik Atlant, tas jau arī diskutējams ;)
Protams, kā līdzjutējs es labprāt redzētu ozo DR, bet vai reāli tas ir vajadzīgs? Uz doto brīdi mums pietiekoši labi funkcionē aizsardzības līnija. Palīgs uzbrukumā/vairākumos? Jā, varbūt, bet es ticu, ka iespēlēsies gan importi, gan pašmāju censoņi un būs OK.
21.septembris 2012, 10:18 |
links