Par hokeju

kuriem interese hokejs
veči atslābstam,naudu cita kabatā skaitīt nav labais tonis ! bet,turpinot tēmu,naudas nekad nav par daudz un es piekrītu Lbruno teiktajam !
20.septembris 2012, 20:10 | links

nereali labi dragaa pietam :) lido taka traks :)
Nostijos speli ar malkinu,nu tik loti neaizrava. ovijs kapaa smukaak :)
20.septembris 2012, 20:10 | links

ovečkins jau dragā uz ledus - znaroka dinamo
20.septembris 2012, 19:47 | links

Baltais, vēl nav 18, lai teiktu, ka nekāds hokejsists no manis nesanāks, bet nu... Varbūt arī nepiedāvās. :))

Bet es, protams, domāju pie tās naudas, kas grozās ap Ozo. Viņš Nhl sezonā ap 5 ļimoni dabūja, iekrājis ir. Nedomāju, ka viņam tas pus citrons ir TIK ļoti nozīmīgs. Bet redz, laikam, ka tomēr ir.
20.septembris 2012, 17:34 | links

milijonas9
Pats gan jau par pusļimonu pat Habarovsku aizskrietu,bet Tev neviens nepiedāvās:)
20.septembris 2012, 14:28 | links

Nu laižat!!!Dažam 1/2 citrons vairs nav kāposts???
Bez Ozo RD spēlei pietrūkst elegances.Pat teikšu-nav spēle. Kapājamies.Viss kaut kā samocīts.Nav vairākuma izspēles.Esošās 1.vijoles aizsardzībā kā tramvaji uz sliedēm.Darbības prognozējamas.
Jā,Ozo uz zilās reizēm ierāva auzās,bet viņš spēlēja un veidoja spēli.Viņa nestandarta gājieni un piespēles!Hokeja saldaisēdiens!
Trenniņos un nometnēs visa komanda ap viņu "trinās".Smaidīgs,pajoko.
20.septembris 2012, 14:20 | links

Patika Apollo komentāros - Ieskatieties vērīgāk attēlā, un jūs sapratīsiet, ka līgums ir parakstīts ar Aldari!!!:) -labais :D
20.septembris 2012, 11:15 | links

Nez, tas tīri mans subjektīvais viedoklis, bet kāda rutka pēc Ozo kādam vēl ir vajadzīgs? To naudu tak komandā var lietderīgāk iztērēt.
20.septembris 2012, 07:44 | links

Ozoliņam jauns rekords. Manuprāt, nekad tik vēlu nav aprakstījis līgumu. Nu vēl jau nav officiāli, bet ja klubs jau ir palaidis baumu, tad tuvākajās dienās parakstīs. Runa gāja par pusotru ļimonu. Diezgan stulbi, jo varēja sākumā dabūt 3.. Un RD piedāvāja vienu... Es dēļ tā pus ļimona būtu palicis mājās.
20.septembris 2012, 06:56 | links

intresanti par kadam naudinam,salidzinot ar to ko RD sanema.
20.septembris 2012, 06:04 | links

Ozolins paraksta ligumu ar Atlant.
20.septembris 2012, 00:20 | links

Man ar reāli Ivanāns patīk, nejau dēļ tā ka'pa mūli var iedot, bet redz laukumu, piespēli iedod, + kā pareizi vakar komentētājs teica, nav manījis, ka kāds uzgrūztos virsū varsargam, vai kādu mūsējo iedunkājis..

Priecēja Giroux nagla. + 10 sek pirms beigām likās ka ir pi..ec, bet Telkvists parādīja raksturu un čuju......
18.septembris 2012, 08:33 | links

Jurist, fanot ne ta fanot, bet viņam ir līgums ar Latvijas izlasi un viņam ir jāiet skatīties DR spēles, lai īepazīto LV izlases spēlētājus.

Baci, tev gan es nepiekritīšu. Biju pārsteigts, cik fantastiski Ivanāns izskatās. Kā cīnās pie bortiem, un kā piespēlītes no burzmas skaisti atdod savējajiem. Tas ir tas, ko vajag. Un tici man, ja Ivanāna vietā būtu kāds cits tajā maiņā, nobremzētos visa maiņa, jo Biezajam ar Bičevski uz doto brīdi nav robežu, dara, ko grib. Un arī vārti sāks krist, jo vakardienas spēlē būtībā bija 3/4 epizodes, kad vajag tikai veiksmīgi trāpīt pa ripu un būtu... Gan jau aizies, sezona vēl gara. ;)
18.septembris 2012, 06:57 | links

kaut gan vartus joprojam nemakam iemest, punkti tomer nak.nesaprotu trenerus kapec jamoka speletajs divas mainas ja uz solina ir divi speletaji kurus nelaiz laukuma.galu ,gala tak tak majas spele ,nepatik sie panem citu no Rigas,vai Liepajas.prieks skatities uz Dzerinu un Meiju.Ivanans vinus tikai bremzeja un ar citu partneri si maina ir parvertusies par vadoso uzbrukuma.
18.septembris 2012, 06:07 | links

arī Nolans sācis fanot par Dinamo
17.septembris 2012, 22:37 | links

fūūū,sagāja !
17.septembris 2012, 21:43 | links

fūūū,sagāja !
17.septembris 2012, 21:43 | links

jurist ,es pazīstu Aigaru,viņš neko tādu pat na haļavu nepīpētu,viņš vienkārši lasa brāļu Kaudzīšu "Balto ledu" ! DDDDDDDD
17.septembris 2012, 19:48 | links

Teju katrs trešais Zviedrijas/ Somijas, vai Vācijas klubs viņiem var dot lielāku līgumu. Arī amerikā ir maksātspējīgas komandas. Vienīgais, ja viņi vēlas vienkārši Krievijā uzspēlēt. Bet ja godīgi, tad šobrīd tiešām tas ir ''viens gagarins teica'' līmenī.
17.septembris 2012, 18:42 | links

Pašlaik avangards riktīgi atraujas no Ak Barsa 0:4 jau trešā perioda vidū, kaut kā Pujacam te neiet tik labi kā Sibīrijā, 3maiņa, laiks mazs, punkti nenāk, arī Dārziņš barsā 2 maiņā, punkti nenāk, skatos 3 periodu vispār izlaidis, vienīgi tiesneši priecē
Главные судьи: ОДИНЬШ Э. (Рига), КОМАРОВ П. (Нижний Новгород)
odu salidojums.
17.septembris 2012, 16:57 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager