Par hokeju

kuriem interese hokejs
īsumā - domāju, ka faktors "uz vienas slidas" khl nepastāv, jebkuri tālākie,- uz šo pieņēmumu balstītie secinājumi, kā teiktu juristi - noraidāmi bez izpētes. - tas ko reāli gribēju patiekt ir - daļēji piekrītu raiham - pakāst torpēdo var vien džeki, kuri ir tizlāki par torpēdo, obidno tas, ka veči nespēlē un kā man liekas, tur nav nekāda sakara ar meistarību kā uzskata miljonas. lai kā arī nebūtu, domāju, ka ir atlikušas, cerams, divas spēles, kurās spēlētāji var pierādīt, ka mīts par komandas raksturu nav tikai baumas,
7.marts 2012, 14:55 | links

jurists, Pie Jūlija nekad nebija dzelzs disciplīna. čomi saņēmas un spēleja ar augstu pašatdevi tikai tad kad pēc spēlētāju veidotajām sapūlcēm tā nolēma paši, kad Ozo tos sapurināja, bet JŠ tikmēr zvaigznēs vērās un pēcspēles konferencēs pateicās puišiem par spēli t.i. par viņa vietā izdarītu darbu.
Tādi treneri kā Pekka noteikti ir vajadzīgi LV hokejam, lai džekiem pareizi iemāca domāt par spēli. Jāsaprot mums visiem, ka LV nav daudz superstaru-hokejistu kas uz vienas slidas var izvilkt speli/turniru, viss nāk ar smagu darbu un pašatdevi! Ja DR nepārvarēs pirmo kārtu(laigan ļoti ceru ka pārvarēs) DR vadībai nevajadzētu lauzt ar Pekku līgumu, jo viņš šogad ir ielicis patiešam sakarīgu pamatu nākotnei, tagad starpsezonā jāmēģina nokoplektēt atbilstošs sastāvs, jo šī gada lielā daļa leģionāru atbilda pagajušo gadu spēles stilam.

un..nemazums svarīgi fakti, kas jāņem vērā salīdzinot trenerus: - ir pretspēlējošo komandu izaugsme, ja ņem to pāšu Torpēdu, tad komanda ir uzlabota radikāli. Kur Jūlijs noveda CSKU(uz papīra labāka komplektācija kā DR)? knapi PO tika, ja Loko(lai vieglas smiltis) butu tad CSKA būtu aiz strīpas!!

iespējams, nedaudz skarbi par Jūli, bet tāda tā realitāte ir.

diemžēl, šogad nevelk PO vārtuvīri, jāatzīst, ka Māris ir progressējis gada laikā un tā turpinot pēc pāris sezonām būs labs vārtsargs. Holts ir labs #2 vārtu sargātājs, spēlē daudz labāk, kad ir jācīnās par vietu vārtos, nevis kad tā ir jāaizstāv.

par DR uzvaru!!
7.marts 2012, 14:24 | links

tolkovo
7.marts 2012, 13:57 | links

ko Jūs neņemās. Mūsējie somiski nesaprot :D Es rīt iešu, Ozo pēdējā spēle RD kreklā. Man čujs saka, ka vinnēs. Par labu hokeju, idritvai!

Move the puck, move your feet. (c) Ledus skaņas.
7.marts 2012, 10:37 | links

iepatikās viens koments no sportacentrs.com:
Pie Jūļa regulārajā sezonā bija haoss un playoff pirmajā kārtā bija dzelzs disciplīna.

Pie Peciņas regulārajā sezonā bija dzelzs disciplīna un playoff pirmajā kārtā ir haoss.
7.marts 2012, 10:16 | links

Holtam pirmajā spēlē ripoja katra trešā ripa-(70%) atvairītas!Ņemsim kaut vai pēdējo Rīgas spēli,kāds metienu izpildījums!Pat labākie NHL vārtsargi tādus šāvienus netver!Vakar neredzēju,tikai video.Aizsargs jau ir ,lai neļautu mest brīvi.DR jau nav kas met,jā Hosa,Saša,Miķelis var.Bet pārējiem vajag atvēzēties pusminūti-kad pretinieks jau sen nūju pielicis.
7.marts 2012, 07:35 | links

varat aiztavet cik gribat ,bet ar so vartsargu mes neko nevinnesim.var lamat aizsargus,bet ja katra piekta ripa lido vartos nav normali.ritdien mes vinnesim,bet par septito speli sripri saubos.
7.marts 2012, 07:07 | links

Paskatieties,cik viegli Torpedo veido uzbrukumus,labs ātrums,piespēles
,un tad DR uzbrukumi,visi aizlien uz stūriem.
6.marts 2012, 21:58 | links

nu jāskatās kā ies jaunajiem rīgas spēlmaņiem izslēgšanas spēlēs.
6.marts 2012, 21:45 | links

;))
6.marts 2012, 20:45 | links

Raihs, viņš tak nav "neuda4niks"...
6.marts 2012, 20:44 | links

Jau teicu,ka mūsējie nevar saņemties vairāk kā divām spēlēm. Bet uz divām jau tik vajag...:)
P.S. Mēs te līdz ar bēdām palaidām garām vienu unbelievably notikumu-Luceniusa pirmos vārtus sezonā!!!!
6.marts 2012, 20:40 | links

"rakaris"- aj,..tak visi pa bišku piedi.sa....un uz Juceru īpaši nedzen. Nav, protams, Labakais, ..bet kā piemēru apskaties 4-tos vārtus.....visi 3 mūsu aizsargi ar pakaļu pret uzbrucēju... Un vispar, "optimistisks"-"ne optimistisks" ..bet pareizi 1-jā spēlē teica, - nav "D" uguntiņš.
6.marts 2012, 20:39 | links

es teicu zaudeet dinamo....
6.marts 2012, 20:37 | links

Ar tādu spēli kā līdz šim,nākamā būs pēdējā.:(
6.marts 2012, 20:36 | links

Rīgā vinnēsim un pēc tam tur pie viņiem, tā jau pa daudz atdots.
6.marts 2012, 20:33 | links

tur tev taisnība-ja nemaldos tad 4marta spēle divi tika gūti pa kreiso malu,un tīri brīvi.Vajag vienu ūber kreilīti,vainu Holtu ar antibiotikām sapumpētu.
6.marts 2012, 20:05 | links

Skaudri jūtams uzbrukuma vājums, pirmā maiņa OK, vēl Hossa velk, tālāk - dziļš vakuums. Ar cīņassparu grūti aizstāt meistarību, īpaši - ja tās nav. Vēl par uzbrukumu - vai kādam neliekas, ka mūsējie ir ļoti iecienījuši mīcīties labajā stūri? Gan vairākumā, gan vienkārši uzbrukumā. Malās pa vienu kaktu, cīnās, Torpēdas vēro, viss samērā nekustīgi....
Ļoti gribas mūsējiem prognozēt uzvaru, playoff turpinājumu, taču skaudra realitāte apziņa neļauj. kaut man nebūtu taisnība. Chpoksh....
6.marts 2012, 19:58 | links

nu ja atvērsies lazarete-tad izredzes ir,ja nē tad lai gudļevskis atzīmējas khl,es nezinu varbūt kerču vajag?
6.marts 2012, 19:54 | links

Nē-jauns lamuvārds ir-reķis!!!! Pirmais un trešais gols ir viņa... Kā jau teicu-Torpedo ir tizla komanda,vienīgā iespēja viņiem zaudēt-ir būt vēl tizlākiem. Uz to arī veiksmīgi ejam. Esmu baigi dusmīgs
6.marts 2012, 19:48 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager