Par hokeju

kuriem interese hokejs
milijonas9...zināma patiesība jau Tevis teiktajā ir. Būs jau ok...puišiem vēl būs gana iespēju sevi pierādīt. Paskat kā jaunie vālē...!...:)
7.decembris 2011, 22:14 | links

Lielākā problēma ar ieiešanu zonā. Ļoti vienkārši, kāpēc. Katrā maiņā ir leģionārs,k urš norok ieiešanu. Izņemot miķeļa maiņu, kura zonā arī vienīgā var normāli ieiet. Wargs, Lucenius un Lundmarks.. Kā man riebjas tas hokejs, ko viņi spēlē Viņi nevis uz pozīciju un ar piespēlēm saraustot pretiniekus ieiet zonā, bet gan uz individuālo meistarību - vadoties, un 9 no 10 gadijumiem ripu viņiem vienkārši izsit, un moments vējā. Parasti iesākas tā, ka Ozoliņš atdod no savas zonas uz centru Wargam, un tas nevis atdod Ņišpišam, lai pietur pauzi, un sāk izspēlēt, bet iet pats zonā, cenšas izvadīties starp 2 aizsargiem, un ir dir*ā. Vel viena lieta. Pārkombinēšanās. Nevajag daudz dalīt piespēles pie labiem momentiem. Ir jāmet. Paldies.
7.decembris 2011, 22:06 | links

bija ok. nepaveicās, bet iespējas bija labas.
skaidrs jau, ka toni noteica akbars :)
toties 5dien un 7dien jābūt punktiem!
7.decembris 2011, 22:01 | links

nezinu, nezinu - vai speele bij interesanta, biezhaak redzeeju kautkadu haosu, kas pretiniekiem naaca par lubu..
7.decembris 2011, 22:01 | links

Mjāā...man te tāds neliels monologs ir sanācis...:)..Lai vai kāā....spēle bija interesanta!
7.decembris 2011, 21:58 | links

Man arī liekas, ka Cipulis šodien atzīmēsies. Nu un par to rezultātu...hmm...lieku 3-3 pamatlaikā..:)
7.decembris 2011, 19:08 | links

Nezinu Man bračka teica lai eju uz svētdienas maču Zarubi būšot ne pa jokam /kaut gan,ja mūsējie uzreiz kritīs uz ļadus/būs noraidījumi un pa to laiku smuki samet baņkas -tā bija krievijā.
7.decembris 2011, 18:59 | links

Lieku šovakar uz 3 : 2 mūsu uzvara.

Cipulis iemetīs savus pirmos.
7.decembris 2011, 18:56 | links

3.periodā pietrūka 4.maiņa.Ar 3 maņām RD nevelk endšpīlē.
6.decembris 2011, 14:45 | links

Visu spēli neredzēju, bet mūsējie cīnījās labi. Manuprāt, trešie salavata vārti, tā haļava, kad holtam pret muguru un iekšā sapurināja salavatu, un uz tā viļņa viņi guva uzreiz vel vienus vārtus. Kā āķis teica - būtu trešo ripu iemetuši mēs - pobeda naša. BEt kas būtu, ja būtu....
6.decembris 2011, 06:58 | links

Pusi spēles DINAMO močīja SALAVATU,diemžēl pēc tam lomas mainījās.
6.decembris 2011, 06:56 | links

izkatijas jau ka beigas neizturejam pasu piedavato tempu.vel es nesaprotu trenerus,ja mes spelejam majas kapec kadam ir jaspele divas mainas.ja stals neapmierina panem ko gribi no liepajas vai rigas.
6.decembris 2011, 06:20 | links

Individuāli jau viņiem (Salavat.) ir baigie spēlētāji.Otros vārtus viņi iemeta,kā viens pret vienu ar vārtsargu.Ozo atkāpās segt aiz muguras sev otru uzbrucēju,un Holts palika aci pret aci.Trešos Grigorenko uzmeta Holtam virsū pa sānu un ripa vārtos.Ceturtos,Sprukts aizgāja uz centru atstājot brīvu izgājienu pret vārtiem!Pus spēle jau bija tiešām lieliska.RD katrā gadījumā rādija viss labāko pagaidām sniegumu.Pat Salavats ilgu laiku nevarēja saprast,kas notiek-malači.Ja RD pirmie būtu guvuši trešos-tad mēs gavilētu....!Bija moments,ka Radulova maiņa netika nomainīties,entie pārmetieni pēc kārtas!!!
5.decembris 2011, 23:21 | links

Ja, it seviski aizsardziba, rezultats shodien to parada...
5.decembris 2011, 21:15 | links

Neatkarīgi no rezultāta, mūsējie sākuši spēlēt ļoti labi.
5.decembris 2011, 21:08 | links

Drīzāk arēnā nokusīs:)
5.decembris 2011, 20:10 | links

Man liekas, ka ātrāk uzsals ledus uz ezeriem nekā Cipa iemetīs vārtus :D
5.decembris 2011, 19:39 | links

Vakar aš Latvijas veterāni uzvarēja PSRS veterānus...Uzvārdus uz krekliņiem jau nu varēja uzdrukāt.
5.decembris 2011, 19:18 | links

man ko lidzigu sestais prats teica kadu pusotru menesi ieprieks-kludijas,un lidz pat sim laikam nulle.
3.decembris 2011, 07:37 | links

... sestais prāts saka, ka Cipa ieliks pirmo banku pret salavatu
3.decembris 2011, 00:28 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager