Par hokeju

kuriem interese hokejs

... par to Jurista vārdu man patika, parīt ar SKA
14.novembris 2011, 15:44 | links

Cik sapratu, tad izlidoja pilnīgi visi.
13.novembris 2011, 15:28 | links

Par Loko traģēdiju-vai ir kāda infa par otrreiz piedzimušajiem-tobiš,vai ir kādi spēlētāji ,kuri kaut kādu apstākļu(traumu) dēļ tajā dienā neizlidoja uz Minsku?
13.novembris 2011, 12:32 | links

Labs tas video! Es to 22.sekundi n-tās reizes kruķīju atpakaļ-kā kaut ko tādu var dabūt gatavu?
Man jau skumji paliek bez RD...
13.novembris 2011, 12:29 | links

luuk kaa jaspeelee uzbruceejam.
7.novembris 2011, 22:13 | links

Izskatās jau viņa ļoti simpatiska, bet viņa ir nenormāla slotiņa.
7.novembris 2011, 19:15 | links

P.S. Nu man gan tā Lieckalniņa nu galīgi ne pārāk...
7.novembris 2011, 18:59 | links

Vot tas kau ir tas nejaukākais-tā attieksme... Var jau gan saprast-ja dzīvē kādas 1000 spēles vinnētas,vēl kādas 1000-zaudētas-kāds tur vairs azarts? Vinnēsi tu 1001.spēli vai zaudēsi-kāda šķirba?
7.novembris 2011, 18:57 | links

Nu ja par OZO, tad jāsaka, ka viņam šķiet ka vēl var skriet un iemest, bet tik nav tāda kārtīga stay at home otra aizsarga, kas viņu piesegtu un pa 2 ņemtos laukumā,arī fiz forma nav tā labākā, treneris viņam visu laiku uzticējās un deva iespējas, tagad redz ka nevelk, pielieto vislabākās zāles, "uz bankas".
Kā arī OZO trenniņu attieksme ir po...istiska, jaskrien kros, kur OZO, AI, nu neatnāce, jāiet papildus uz zāli, ai nu neatnāca, nu te rezultāts.
p.s. informācija no pirmavotiem, no team.
7.novembris 2011, 18:51 | links

Ozo jau gan no saviem spēka gadiem ir iekrājis, bet.. Nav manīts, ka Lieckalniņai būtu nabags vīrietis. Domāju, ka viņa to veco āpsi vazā kārtīgi aiz deguna. Ko tad tu, meičai kurpītes nenopirksi.
7.novembris 2011, 18:07 | links

Drīzāk Lieckalniņa tērē atrāk ,nekā ozo pelna!
7.novembris 2011, 17:58 | links

Par to kniebšanos. Ne tikai futbolistiem. Lielākajai daļai sportistu. arī bmxeriem. Par Lieckalniņu jau nekā nemācēšu teikt, bet ņemot vērā, kā viņa iepriekš mau**jās, tad varētu būt ozo grūti.
7.novembris 2011, 17:52 | links

Jurist, OZO ir tas, dēļ kura es vispār eju uz arēnu.
Ko un kā viņš dara, ir tikai viņa ziņā.

Vienk vakar viņu 3 periodā neizlaida uz laukuma - tipa fiziski nevelk.

Es vienk prātuļoju, kurš viņam to fizisko atņēmis, nebūt nesaku, ka tās tā ir, varbūt vienk slikti jūtās.
7.novembris 2011, 16:50 | links

īstenam juristam, bildējot zivis mērogam ir jālieto tikai un vienīgi "Jurista vārds" :D
7.novembris 2011, 16:48 | links

... dod dievs katram ap 40 būt tik labā formā kā ozo un nezinu cik po mužski ir apspriest citu attiecības
7.novembris 2011, 16:06 | links

Būs grūti paskatīties,nav plānos mainīt draudzeni :D

Aaa lieki piebilst,cik reizes hokejisti apmeklē mājas,ja spēles ir ik pēc 2 dienām ?

Piedo vecīt paskriet nevaru laimas slimība locītavu formā un labdabīgs audzējs galvā! Bet katru dienu noeju savus 4-6 km!
7.novembris 2011, 15:19 | links

es labprāt pastiitos uz tevi,
liels speeles laiks, regulāri trenninni un slodzes, jauna draudzene, 40 gadi, pasmotrim kaa tev buus ar to motoru kaut vai tik ar jaunu draudzeni 40 gados :))))

Kad vispār pēdējo reiz 3 km noskrēji, ja noskrēji :)))))
7.novembris 2011, 15:12 | links

Kas ir vecie kleperi motors nevelk ?

28 gadi un 38 gadi,ne jau seks un draudzene vainīga.

Bet gan jau uzkrājies nogurums,un tomer alkohola periods ar sirdīj nedeva savu.Plus vel savainojumi un atbildības ,kas gulstas uz viņa pleciem!
7.novembris 2011, 15:02 | links

usi, ej tu sazin, be ja ap gadi 40 tiec pie sirdij tiikamas spriganas stirninnas, nemaz jau tik viegli nav, ja vēl jātur trenniņu slodze :))))
7.novembris 2011, 14:52 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager