Par hokeju

kuriem interese hokejs
Ozo liek virsū kad mūsu vārti ir tukši, liek arī virsū, kad pretinieki ir 6. Šinī raskladā arī rodas -9, ja nemaldos 3 vārti tukšos vārtos, 2 spēlējot pret 6, kopējā aina - 5, respektīvi pašlaik pie normāliem spēles apstākļiem būtu -4, ja ņem vērā rezultativitātes punktus, tad ir ok. Nebūtu bijis OZO, cibiļskis pašlaik ārstētu salauztu žokli utt.
Gandrīz katrā spēlē ir 1 piespēle pēc OZO izpildījuma, kur ir jāmet iekšā, uzbrucēji netrāpa pat pa vārtiem.

Ozo arī NHL bij kļūdas, tāds nu viņš ir spēlētājs un pats to nemaz neslēpj.

Vēlreiz atgādināšu, ka 8 no 12 punktiem izbraukumā ir ļoti labi.

Atcerieties, ka spēlējam hokeju, kur spēle ir līdz svilpei, nevis 5 min pirms beigu signāla varam apgalvot par kādu komandu, ka viņa tagad ieslēgs uguns mūri un vinne garantēta. Parādiet man tādu komandu un es ar jums padalīšos peļņā spēlējot totalizātorā.

Bez OZO būtu di......
31.oktobris 2011, 13:43 | links

Par Ozoliņu var daudz un plaši runāt, viņš jau sen komandā ieņem trenera funkciju, to gan Šuplers gan Ābols ir teicis. Tas ka viņam būtu viss po, diez vai atbilst patiesībai, principā tikai tāpēc viņš kļuva par alkaholiķi, jau katru zaudējumu uztvēra personīgi. Par tiem koificentiem, var jau paskatīties ko visbiežāk liek mazākumā spēlējot, pie tam viņš pēc punktiem ir pat tagad apsteidzis lielāko dāļu mūsu uzbrucēju.
Pagājušo gadu tak iznāca spēlēt bez Ozoliņa, kādam patika ? :)
31.oktobris 2011, 12:17 | links

Tas gan,jāatzīst,ir tiesa...Nu re,varam vairs necepties-vismaz atradām īsto vainīgo-Pekka!!!:)
31.oktobris 2011, 12:12 | links

Es teiktu, ka viena skaista piespēle pa 5iem mačiem - neattaisno rupjas kļūdas, no kurām tiek zaudēts mači! Ir viņš leģenda, bet tabulā neliek + punktus par skaistām piespēlēm! Turklāt ne jau Ozo pats lec laukumā - to liek treneris! Un Pekka tok man ar neprofisionāliem saviem lēmumiem ir pārsteidzis jau kuro spēli!
31.oktobris 2011, 11:57 | links

Aha un vel 4 spēlētāji ar viņu ?

Tas ir hokejs vecīt!

Basketbolā ar pēdēja sekundē gūst punktus,vai tad no tā ir bijis pasaules gals.

Līdzjūtējiem adrenalīns,sirds sāpes,lieks aliņs vairāk izdzerts bet ne jau viens tagad noracis visu..
31.oktobris 2011, 11:16 | links

Man vienkārši ir ļooooti žēl divu pēdējo spēļu punktus...kā arī sačakarēto garastāvokli:) Nez kādēļ sagadās,ka tieši viņš ir laukumā tajos murgainajos momentos
31.oktobris 2011, 11:13 | links

Mjā ozo vienīgais laikam atrodas komandā!

Ozo anti fans atradies!!
31.oktobris 2011, 11:05 | links

Nu un kāda tam visam jēga,ja pēc tam,sataisot lažas,viņš visu sačakarē? Daudz plusi kopā ar daudz mīnusiem veido nulli, Ozo gadījumā daudzie mīnusi ir noveduši līdz -9 (ja nekļūdās iepriekš rakstītāji). NEVAR SAUKT PAR LABU SPĒLĒTĀJU TĀDU,KAM IR -9!!!! Man neviens nevarēs iestāstīt pretējo!!!
31.oktobris 2011, 10:45 | links

Raihs

Parādi komandā citu personāžu, kurš var sapurināt komandu???

kurš spējigs ielekt pa vidu un dabūt pa purnu lai jaunie neciestu. Kurš vairākumā var iesākt uzbrukumu tā lai zonā varētu daudz maz bīvi ieiet!

Pēc kura cilvēka parādīšanās komandā, uzbrukumam sāk pieslēgties aizsargi??

Lažas ir bijušas un būs, nu nav tie gadi kad OZO var nodragāt visu spēli kā miķelis.
31.oktobris 2011, 10:36 | links

Labi ir leģionāri ar vieniem no lielākajiem mīnusiem komandā ?

Tā kā pie vainas ir visi!
31.oktobris 2011, 10:22 | links

Es uzskatu tā-man nav tādu jēdzienu kā nedaudz labs,reizēm labs,vidēji labs... Lai arī cik labumus viņš darītu,tas,ko viņš gandrīz katrā spēlē pastrādā,visus šos sapelnītos plusus konsekventi noved līdz mīnusiem. Un statistika tam ir apstiprinājums.Jūsu uztverē labs ir spēlētājs ar koeficientu-9-kas var būt labāks,vai ne?
31.oktobris 2011, 10:17 | links

Cik piespēles un uzbrukumi nejiet caur viņu!!

Tas pats ,ja mums sastāvā būtu krosbijs (pieņemsi) Visu dotu piespēles viņam,nu re vecis ,tulīt viens visus apspēlēs
31.oktobris 2011, 10:02 | links

Raihs uzskaiti lūdzu cik reizes ozoliņs ir palīdzējis ? Iedevis piespēli,guvis vārtus. ?
31.oktobris 2011, 09:55 | links

Re,kāds mums te āķu krāvējs atradies...:)
Es savukārt piekrītu Āķim-lai arī cik reizēm labs Ozo būtu,tas,ko es arvien biežāk un biežāk redzu viņa darbībā,ir vienkārši bezatbildība!!! Necieņa pret komantu,treneri,utt. Jo tas sviests,ko viņš reizēm sadara,nav saistīts ne ar vecumu,ne ar ko citu-vieenkārši parasts POFIGS. Pofig uz to,ka komanda visu spēli nomočījusies,lai izsistu uzvaru,un beigās tā EASY visu padirstu,jo viņam ,redz,slinkums paskriet pakaļ,vai paskatīties sev aiz muguras...Nu nekādi nav iespējams ar tām piespēlēm kompensēt to pofigisma attieksmi.
31.oktobris 2011, 09:52 | links

tfu nekļūdas tas kas neko nedara!
31.oktobris 2011, 09:26 | links

Piekrītu Piekdienim ,Kļūdas tas kas dara!

Dzhams paldies!
31.oktobris 2011, 09:21 | links

āķi,

labprāt tev iekrautu vienu labo āķi!!!

Bez Ozo RD dotajā brīdī nevar iztikt, Ozo pieredze ir neatsverama, tas ka viņam ir - 9 nav rādītājs!!! tajā pašā laikā pasties gūtos punktus !!! dah... reizes vairāk kā piemēram uzbrucējiem!!!!!!!!!!!!! un tas kā Ozo uzvedas laukumā, mācot jaunos gurķus, dalot skaistas (jāatzīst riskantas piespēles) ir abrīnas vērts!

ja esi saus statistikas vērotājs, tad hoķi vari neskatīties, palasi spēles protokola atskaiti un kaifo!!!!!!!!!
31.oktobris 2011, 09:05 | links

http://www.khl.ru/players/16150/

Ozo -9 un bēdīgi ne ":D"

Pekka nokaus drīz arī mūsu triecienmiaņu, turklāt citu komandu treneri ar nav loli un šai maiņai liks pretīm Defence line!
31.oktobris 2011, 08:52 | links

aakis kur tu atradi ka ozoliņam -9 :D

Khmm intresanti cik laika uz laukuma vairākumā,mazākumā ,vienādos sastāvos pavada cibuļskis un cik ozoliņs ?
31.oktobris 2011, 08:14 | links

RD jau ceturto spēli pēc spēles metienos zaudē.Pēdējā spēlē ar,kur tāda jauda papildlaikā cīnīties?Pēdējās trešdaļas minūtēs kā sapīti!Trešos vārtus ar tie iemeta,kad Ozoliņš brīvi ļāva mest.Pēdējās spēlēs vispār ir daudz vārti ielaisti ar Ozoliņu aizsardzībā.Daudziem jau tas nepatiks,ko rakstu,bet tā viņš ir.Un viņa +/-= -9,tas parāda daudz,zemākais no aizsargiem.Cibuļskim pat tikai -6.
31.oktobris 2011, 08:05 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager