Ozo liek virsū kad mūsu vārti ir tukši, liek arī virsū, kad pretinieki ir 6. Šinī raskladā arī rodas -9, ja nemaldos 3 vārti tukšos vārtos, 2 spēlējot pret 6, kopējā aina - 5, respektīvi pašlaik pie normāliem spēles apstākļiem būtu -4, ja ņem vērā rezultativitātes punktus, tad ir ok. Nebūtu bijis OZO, cibiļskis pašlaik ārstētu salauztu žokli utt.
Gandrīz katrā spēlē ir 1 piespēle pēc OZO izpildījuma, kur ir jāmet iekšā, uzbrucēji netrāpa pat pa vārtiem.
Ozo arī NHL bij kļūdas, tāds nu viņš ir spēlētājs un pats to nemaz neslēpj.
Vēlreiz atgādināšu, ka 8 no 12 punktiem izbraukumā ir ļoti labi.
Atcerieties, ka spēlējam hokeju, kur spēle ir līdz svilpei, nevis 5 min pirms beigu signāla varam apgalvot par kādu komandu, ka viņa tagad ieslēgs uguns mūri un vinne garantēta. Parādiet man tādu komandu un es ar jums padalīšos peļņā spēlējot totalizātorā.
Bez OZO būtu di......
Gandrīz katrā spēlē ir 1 piespēle pēc OZO izpildījuma, kur ir jāmet iekšā, uzbrucēji netrāpa pat pa vārtiem.
Ozo arī NHL bij kļūdas, tāds nu viņš ir spēlētājs un pats to nemaz neslēpj.
Vēlreiz atgādināšu, ka 8 no 12 punktiem izbraukumā ir ļoti labi.
Atcerieties, ka spēlējam hokeju, kur spēle ir līdz svilpei, nevis 5 min pirms beigu signāla varam apgalvot par kādu komandu, ka viņa tagad ieslēgs uguns mūri un vinne garantēta. Parādiet man tādu komandu un es ar jums padalīšos peļņā spēlējot totalizātorā.
Bez OZO būtu di......
31.oktobris 2011, 13:43 | links