Par hokeju

kuriem interese hokejs
Slavu bogu ,ka viss ir nolikts pie vietas Bračka vismaz varēs pa māju padzīvot Tā krievija jau aknās sēž :DDDDDDDDD
17.marts 2011, 20:29 | links

Ankipāns vēl var kapāt kādu gadu,Laviņam pirmajam! TV7 nesen teica ka Ozo. piekritis būt par LV izlases menedžeri!
17.marts 2011, 20:21 | links

man ar skiet ka ankipānam jaaiet pensija.
17.marts 2011, 20:15 | links

Mēs varam tikai spriest,visu jau lemj komandas vadība.Pa algām-ja jau čehu,slovāku,skandināvu līgās viņi varētu pelnīt vairāk(savam līmenim atbilstoši),tad nelīstu uz KHL.Nav jau pieklājīgi cita makā lūrēt,bet ja štrunta basketbolsti LV klubos pelna mēnesī tik...-cik mēs gadā ne nopelnam viens otrs,kur tad hokejisti.
17.marts 2011, 19:30 | links

bacis bukartam ir 20 gadi. dārziņam pirmajā sezonā bija 22 man liekas. Dārziņš jau ar pirmajā sezonā baigais spīdeklis nebija.
17.marts 2011, 18:48 | links

sienāazi ,nu petrovickis nav mums vajadzigs . Neatminos,ka pagajusha sezona vinjsh butu dikti parsteidzis.
17.marts 2011, 18:44 | links

baci, daudzkas jau ir atkarigs no mainnas kuraa ieliek, Petro arii negaaja nekaa, kad ar hosu kopaa bija, vis bija ok.
17.marts 2011, 18:05 | links

ar patiksanu vien par maz.vai tik vins jau treso sezonu nestav pie dinamo durvim.statistika laikam sogad svakaka,nav progresa.
17.marts 2011, 18:02 | links

Bukartam jāpaliek. man viņš patīk :D
17.marts 2011, 17:52 | links

nu neskries latviesi ta prom no dinamo.vienigi ja Darzinam piedavas limonu,tad varbut.parejiem ta summa krievijas klubos nav tik stipri atskiriga ka seit.pagasgad jau daudzi teica ka labak Riga,kaut par mazaku nedaudz mazaku naudu.cita lieta ja kadam spidetu NHL,bet tadu mums nav.no legionariem vajadzetu noturet Troteru un holtu.pensija laiks Lavinam,Ankipanam.nakosgad pamatsastava jadot vieta Karamnovam,Podzinam,ligumi viniem ir.gan jau atteiksies no Bukarta,Stala.
17.marts 2011, 17:48 | links

Viņu sievas diezvai uz mirstīgajiem skatās :D
17.marts 2011, 17:03 | links

Raih, paskaties statistiku. a varbūt i nevajag, jo šamam smukāka sieva, ne?
:)))
17.marts 2011, 17:01 | links

Nu laikam šis ar sieviņu pirms play-offa tos krājumus bik patukšojis,jo nu baigos sviestus darīja pret Loko
17.marts 2011, 16:50 | links

tai vienā pavār raidijuma bija ēdien taisīšana pie lavinja,nu ai kadas vinjam tur pudeles staveja rinda auksha uz skapisha :D konjaki,brendiji un visi vienā strīpā,kadas 30 tochna, vot reals brachiks majas :D
17.marts 2011, 16:28 | links

Zivnieks, man liekas, ka tik vienkārši nav, zālājs ir jākopj daudz pamatīgāk kā tikai laistot un plaujot (jāmeslo, jāpārsēj utt) izdevumi ir pamatīgi lauuma uzturēšanai. Bet nu lab, lai cīnās kā māk, ne par to ir runa. Nu nav jau ar tiem hokejistiem tā, ka pelna 300 ls mēnesī :D,
ja ir kaut cik prātīgi, ta tuvākajiem gadiem noteikti ka ir atlikuši.
17.marts 2011, 16:06 | links

kā ko...adīs zeķs, un pa vakariem andelēs :DD
17.marts 2011, 15:58 | links

Nu teiksim tā-par OZO likteni mums tā kā jābēdā nebūtu:) Bet ko darīs,piemēram, tāds Laviņš?
17.marts 2011, 15:56 | links

eerglis
a vo par to golfu un piķi nezinu gan....ziemā izdevumu/inākumu nav....aber vasarā tik vien kā laistīt un ar mašīnīti pļaut....bet cilvēki viņa klubā tur ir no 6:00 rītā līdz pašai tumsai, un lēts tas prieks nav....
domāju, ka vasarā tur smuki ienākumi grozās :)))
17.marts 2011, 15:07 | links

golfs jau baigi piķi nenes (man liekas, ka zaudējumi strīpā vien), ja nu vienīgi Puče kaut ko samuhļījis tur, ka neredz īsti kas notiek.
17.marts 2011, 14:49 | links

Es jau arī nerunāju par patreizējo Ozoliņu,bet par to Ozoliņu,kas spēlēja NHL-sacirta tur piķi kārtīgi,Rīgā te bik paampelēsies un aizies pelnītā pensijā. Golfa klubu uzmočīja(nezinu par citiem projektiem,bet gan jau ir kaut kascvēl). Malacis-tā arī vajag. Šņabi arī bik paspēja padzert:)))
17.marts 2011, 14:47 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager