Par hokeju

kuriem interese hokejs
Petružaleks aiziet uz "Automobilist". Labi, pirmo reizi viņa līgumu miskastē iemeta Pekka, bet kas liedza dagad viņu savākt? Labs spēlētājs. Vispār kaut kāds klusums ap Rīgas Dinamo... Iepriekšējās sezonās pirms un uzreiz pēc PČ vismaz savējos parakstīja, bet šogad pilnīgs klusums.
28.maijs 2014, 11:32 | links

Ne jau Jums spriest vai viņš Politikā neder.Lai gan es personīgi ceru ka viņš tur nelīdīs!

Neliels šoks ir šorīt,cerēju ka velvienu sezonu nokapās.. Varbūt izlases nākamais treneris ?:)

silpeiv, 28.maijs 2014, 07:19

Pameklē arhīvā vakardienas raidījumu "1:1", tur viņš tiešraidē visu atklāti izstāstīja... diemžēl turpmāk politika kopā ar Repši un Jaunupu, nevis
hokejs. Ozo jau tagad ir viņu ģenerālsekretārs... Es tikai sevi mierinu ar vienu domu - proti, ka Repše ar Jaunupu viņam apsolīja ar laiku Lipmana vietu, ja Ozo viņu "vilcienu" ievilks saeimā. Jaunups savulaik bija LBS šefs, zina kā tās lietas darās...
Nu, bet tauta jau var vienoties un paglābt savu elku no politiskā kauna - vienkārši nebalsot par Repšes partiju :))) tie nepārvar 5% un domāju, ka Sandis tad liksies mierā :)
28.maijs 2014, 11:25 | links

Bebrs,paldies par video,patīkamas atmiņas...
28.maijs 2014, 07:47 | links

Ne jau Jums spriest vai viņš Politikā neder.Lai gan es personīgi ceru ka viņš tur nelīdīs!

Neliels šoks ir šorīt,cerēju ka velvienu sezonu nokapās.. Varbūt izlases nākamais treneris ?:)
28.maijs 2014, 07:19 | links

27.maijs 2014, 23:38 | links

Jā, Ozo aizgājis pie citplanētiešiem :D Bet LR hokejā izdarītais ir nenovētējams. Znaroks ar Putinam esot klanījies un roku gandrīz vai bučojis - tik vien kā atmiņā vārti par iekļūšanu A grupā un viss - ar Latviju vairs man viņš nesaistās.
27.maijs 2014, 23:20 | links

žēL ka tāds izcils hokejists saistās ar politiku laikam tiešām tur ar medu ir apsmārēts ka tā pievelk būtu tiešām mazos hokejistus audzinājis
27.maijs 2014, 22:32 | links

Šitos virsrakstus palasot, rodas sajūta, ka noticis kas ļoti slikts. Bet nu neko darīt, neviens nevar mūžīgi spēlēt. Paldies viņam par visu paveikto. Lai OZO veicas!
27.maijs 2014, 22:15 | links

Nu c'mon ... skatos raidījumu 1 pret 1 ar Sandi ... Žēl, ka tik leģendārs sportists jau ir inficēts ar politiskās daiļrunības vīrusu ... Uz jautājumu - kāpēc jūs neapsvērāt ideju par hokeja skolas atvēršanu? cilvēks sāk liet politidku terminu piesātinātu ūdeni par to kā viņš vēlas sevi veltīt Latvijas attībai, esošo sabiedrības problēmu risināšanā utt ... Sajūta tāda, ka viņam pirms intervijas Repše ir implantējis runas moduli ... žēl ... labāk būtu darbojies hokejā ... cerams, ka es kļūdos, bet politika viņa vareno vārdu nomelnos ...
27.maijs 2014, 22:13 | links

Interesanti vai Latvijas attīstībai turpmāk būs Repšes vai Ozoliņa partija?
27.maijs 2014, 22:05 | links

Sandis ar Eināru vienā komandā, nez kuru ņems par vārtsargu?
27.maijs 2014, 21:30 | links

Nju pa lielam hokeja sezona beigusies, atlicis tik NHL saldēdiens vēl, bet lūk aug mums arī jaunā zvaigznīte , kas varētu pastiprināt LV uzbrukumu, jo tomēr Herbim , Sašam, i vēl dažiem ir jāpasaka liels Paldies.
http://sportacentrs.com/hokejs/legionari/26052014-kulda_spele_lieliski_un_triumfe_memoriala
26.maijs 2014, 15:55 | links

Znarokam jau nekāds čempja tituls nesanāk jo šis jau bij padzīts no čemja ar diskābeli.
26.maijs 2014, 12:30 | links

Putins dod rīkojumu, lai Znaroks dzer pirmais:D

http://sportacentrs.com/solis_pa_kreisi/26052014-putins_dod_rikojumu_lai_znaroks_dzer_pirm
26.maijs 2014, 11:51 | links

Hey paties prieks par Znaroka komandu. Var iet gulet ar prieku :d
25.maijs 2014, 23:51 | links

Tad jau tā situācija nav nemaz tik traka.

micuks, 25.maijs 2014, 23:40

...bet man jau ar vienalga liekas,ka krievi pie sliktās tiesāšanas vainīgi:)))
25.maijs 2014, 23:43 | links

Tad jau tā situācija nav nemaz tik traka.
25.maijs 2014, 23:40 | links

Tagad laikam tie kas to pielēma kož sev pirkstos un rauj matus :D

micuks, 25.maijs 2014, 23:34

Čempis jau labs-visi kas bija uz turieni,visiem bija labas atsauksmes.Un arēnas pilnas(ne tā kā Zviedrijā) Nu tiesāšana jau nāk no starptautiskās hokeja federācijas
25.maijs 2014, 23:37 | links

Nu bija jau viņi baigi labi,bija...Vienīgi neesmu spējīgs priecāties par to pat situācijā,ka pie šīs uzvaras piedalījušies pusotrs Latvijas pārstāvis
25.maijs 2014, 23:35 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager