Par hokeju

kuriem interese hokejs
nu ko, balkrievi pa gaidām mulsina zviedrus 2:1
22.maijs 2014, 22:08 | links

Tāda skumja pieskaņa sezonas noslēgumam-it kā veiksmīga sezona-gan labs RD sniegums,gan Olimpiādē,gan PČ,kuru laikā netrūka arī veiksmes-pārsvarā visas uzvaras ar vienu vārtu pārsvaru. It īpaši jau RD -man liekas,ka 70% spēļu beidzās ar 2:1. Bet visos turnīros pietrūka veiksmes tieši svarīgākajās spēlēs-gan play-offā pret Donbasu, gan Olimpiādē pret CAN,gan tagad pret balinātajiem.
Tass vēl viss ir štrunts,bet vispretīgāk ir ik gadu klausīties sezonas noslēguma ziņas,kurš un uz kuru bagāto krievu klubu pārpirkts. Tad es vienmēr nosolos,ka jāmet tas hoķis pie malas kā absolūti bezjēdzīgs ieradums. Bet tad nāk atkal septembris,un ir taču atkal jāpalūr...:) Bezgalīgais stāsts:)
21.maijs 2014, 10:05 | links

Nu ko, līdzīgi kā Dinamo pret Donbasu, arī šeit pietrūka tās vienas maiņas, kura nespēlēja. Īsti neiebraucu vai pretinieki tik labi, vai mūsējie tik vāji - vakar sāka ar -2, šodien ar -3. Katrā spēlē brīnumi nenotiek. Lai kā arī nebūtu čempis kopumā labs. Cīnijāmies par astoņieku, nevis par izkrišanu/neizkrišanu.

Gaidam PK futbolā.

jurists, 20.maijs 2014, 20:10

Un pēc tam Pk Basketbolā :) Žēl Nolana tik grūti bija intervījā viņam.
21.maijs 2014, 08:50 | links

Izskatās, ka večiem - Vasiļjevam, Laviņam, Ņiževijam laiks braukt krastā un mierīgi pasēdēt zem plediņa teļuka priekšā... Šīs dienas hokejs prasa ātruma un dažkārt pat nežēlīgu spēka spēli, bet šiem čomiem fizioloģija to vairs neļauj darīt...
Paldies protams, večiem par viņu ziedu laikos sagādāto prieku līdzjutējiem, bet nākošajā čempī es tomē ietektu viņiem dot iespēju jaunajai paaudzei, ja gribam pasaules hokeja elitei tikt līdz...
21.maijs 2014, 07:22 | links

... man laikam būs nostaļģija pēc Nolana laikiem izlasē.
20.maijs 2014, 22:34 | links

Nu ko, līdzīgi kā Dinamo pret Donbasu, arī šeit pietrūka tās vienas maiņas, kura nespēlēja. Īsti neiebraucu vai pretinieki tik labi, vai mūsējie tik vāji - vakar sāka ar -2, šodien ar -3. Katrā spēlē brīnumi nenotiek. Lai kā arī nebūtu čempis kopumā labs. Cīnijāmies par astoņieku, nevis par izkrišanu/neizkrišanu.

Gaidam PK futbolā.
20.maijs 2014, 20:10 | links

..sragiagia...-kaut Tu no visas kompaškas ir to vilcis...
20.maijs 2014, 20:07 | links

Gudrie runātāji, ka, ja ir pautsargi tad poh, neko nejūt. Vot uzvelkat kādreiz to brīnumu un lai kaut 3gadīgs bērns jums iesit. Neko tas plastmasas štrunts tur pa lielam nesargā.
20.maijs 2014, 20:00 | links

http://sportacentrs.com/hokejs/pc_2014/20052014-kanadai_neieskaita_vartu_guvumu_jo_iberdo

Pēc mums nozagtā gola sākuši tēlot godīgos un čakarēt prātus arī citiem.Kanādieši arī saka,ka tādi brīnumi nav redzēti.---01;25
20.maijs 2014, 19:58 | links

ā vēl kas - indrašis šoreiz izspruka gandrīz nepamanīts. neviens taustāms, pozitīvs izlēciens :(
20.maijs 2014, 19:38 | links

ar galiņu pa galiņu :)))
nav jau tā, ka ar kaunu jābrauc mājās.
malači!
20.maijs 2014, 19:37 | links

Girgensons nebija domājis tik skarbi, gribēja pa nūju uzšaut, trāpija ar galiņu pa hvz kurieni, neaizmirstat ka uz kules ir aizsargs, pārāk jau nu lociijaas tas kadrs.

Par ssodienas speeli viss pa lielam bija skaidrs, mums vakar speele, tie divas dienas puutushies.

gan citreiz paveiksies.
20.maijs 2014, 19:20 | links

..un šodienas Daugaviņa gajiens.... Čemps nekad nebus aizmirsts, vismaz es to nekad neaizmirstīšu....runa iet par to , lai iegūtu punktus tur, kur tie jāiegust....nevis uzvarēt 1-2 spēles,...lai tādi ka es to neaizmirstu
20.maijs 2014, 19:16 | links

kopumā čempis bija ok. vienīgās mieles man personīgi palikušas no girgensona sievišķīgā gājiena - iesist ar nūju pretiniekam pa kuli un dabūt diskābeli un nākamo (svarīgāko) spēli.
pa purnu būtu iedevis un viss būtu labi.
20.maijs 2014, 19:12 | links

Malači, ibio....Minhauzen stile ---- līdz ausīm sūdā....un aiz matiem mēģināt tikt ārā...
Niksns:(((((
20.maijs 2014, 19:07 | links

Ha, ha, ha - un TAGAD viņi skatās video :)
20.maijs 2014, 18:54 | links

šitajā periodā vēl vismaz 2jāiesit neviens nav jāielaiž un jākapā viņu zonā;)par uzvaru!!!!
20.maijs 2014, 18:19 | links

... man gan nav pofig kā spēle beigsies, kanāda vēl jāvinnē.
20.maijs 2014, 18:08 | links

Āķi, visas iespējas nākošajā čempi Tev izcelties, parādīsi kā jāspēlē. Pofig kā spēle beigsies bet mači ar somiem un jenķiem vien bija daudz ko vērts
20.maijs 2014, 17:41 | links

Labi ka nav 5:0,pat vārtu stabs glāba,kur nu vēl izgājieni 2 pret 1.Ātruma nekāda,piespēļu nav.Šveicietis ar trim soļiem lielāku/ātrāk vienādu attālumu veic-kā mūsējie ar septiņiem.Pat šodien uz treniņiem tikai kādi seši bija.Visu laiku nav atpūtušies!
20.maijs 2014, 17:24 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager