Kur ir patiesība?

Piketi reti kad ir devuši kādu rezultātu.Bet 13 janvāra notikumi bij jau reāli un pareizi.Cik var dziedāt to "Bēdumanu lielu bēdu..." Ja politiķis zinās ka ar kirbuli var pa pieri norauties - uzreiz notika kaut kāda kustība uzlabo pusi. Visur pasaulē normāli studenti nosvilina kādu autiņu vai ar olām kādam politiņim iemet ausī. Jūs te naivi domājat ka 13 janvāra notikumi nedeva rezultātus ??? Unkā vēl deva . Galvenie aktīvisti bij gan latvieši ..BET vairāk krievu čaļi - - slāvinav tādi mīkstmieši - izplūcas,sabučojas un iet kopējāsolī tālāk -TO es saku kā Latvietis kas starp krieviem(mācījos krievijā un strādāju) nodzīvojis 6 gadus. NEKAD tādu vienotību un cīņas sparu mērķa sasniegšanai kā tur dzīvodams vairs neesmu pieredzējis .

Un tagad pats galvenais.Kas ir Rīgas mērs ????
Kādas ir kļuvušas Latvijas ārpolitiskās un biznesa attiecības ar Krieviju. Kam ir vislielākās izredzes politikā sasniegt ilgtermiņa mērķus ??Tikai vienotajām partijām- tobiš krievvalodīgo.
Kāpēc - tāpēc ka tauta kopumā ir aunu bars .Latvietim pasaka(starpcitu nacionālpartijas kurasmanā skatījumā pilnībā spēlē uz vienu roku ar krieviju) - krievs ir ienaidnieks -mūsējie sāk vicināt karogus un darīt visu iespējamo lai tieši krievu partijas sasniegtu lielākus rezultātus.

Atbildu uzreiz uz jautājumupar ko tad pats vēlēju. Kad ierados 92 gadā mājās - lepns ka ticis prom no krievu armijas ,atgriezies dzimtenē -Latvijā,,uzzinājuka GORBUNOVS ir valsts spicē,Valmierā -Greiškalns !!! Visi mūļi kuri vēl vakar skaļi bļava par saulaino komunistisko nākotni . Nospļāvos un pateicu sev - chuju Jūs komuņagas mani redzēsiet Saeimas vēlēšanās. Pagāšgad pirmo reizi pa visiemšiem gadiembiju uz vēlēšanām .Vēlēju par prezidentālo partiju.Tikai ar autoritatīvu režīmu var valsti sakārtot. Vēl joprojām nespēju izprast kā var demokrātiskās VĒRTĪBAS aizstāvētizdomājot mistiskus teroristus , ar bumbām un plintēm iet debīlā krusta gājienā .... pēc tam pateikt ..oi ...kaut kā stulbi sanāca ...ieočus neatradām ,,bet bikiņte naftu pakačāsim un tad demokrātijas vārdā iedosim buču. Pats biju tajā sistēmā,,tas viss ir tik pretīgi .Un visu laiku brīnos --- cikvieglimanipulēt ar tautas massām. Ā pareizi ... kampieder lielākie massumēdiji Latvijā ??? :)))

Piedodiet ..es te nedaudz par saviem politiskajiem uzskatiem .
18.janvāris 2011, 18:07 | links

Mirtin,es jau labu laiku atpakaļ ierosināju katram individuāli sūtīt ierakstītu vēstuli zemkopības ministrijai.Teksts,,Vēlos makšķerēt,piemēram tikai 20 janvārī,prasīt samaksu par pakalpojumu ko neizmantošu,t.i.pusgada kartes-manā skatījumā ir izspiešana ar attiecīgiem likuma pantiem,,Nekāda vardarbība,bet gribētu redzēt reakciju,kad jāatbild kaut vai 100 vēstulēm.
18.janvāris 2011, 18:06 | links

Aizmirsu piebilst, ka to viņš teica man, neatbildot uz maniem uzdotajiem jautājumiem, bet kārtējo reizi paziņojot, ka mani uzdotie jautājumi ir neloģiski:DDD
18.janvāris 2011, 18:03 | links

Bebrs jau to pateica:D

Vīri izskatās, ka kāds mūs grib nolikt malā:D

"Forumam nav jāieklausās viedokļos, kas nav tieši par organizētāja izsludināto tēmu. Tādi viedokļi jānoliek malā" autors šim izteikumam ir Jānis Stikuts:DD

Viņš ir gudrs, viņš pārzina sitēmu un pat vairāk, viņš to rada:DDD Tā ka mīļie labie - vai nu Jūs tur esat, vai neesat - vai nu šis forums būs makšķernieku forums, vai arī tas būs atsevišķu izredzētu personu forums:DDDD
18.janvāris 2011, 18:02 | links

Man's ir sarakstā:)
18.janvāris 2011, 17:55 | links

"Forumam nav jāieklausās viedokļos, kas nav tieši par organizētāja izsludināto tēmu. Tādi viedokļi jānoliek malā" jst
http://www.zm.gov.lv/doc_upl/registretie_dalibnieki_17012011.pdf -tikai 36????
Interesanti ir tas ka es jau kādas 5 dienas atpakaļ sevi pieteicu caur e pastu uz to forumu gadījumā ja tik tiešām sanāk kaut kā izgrozīties aizbraukt, bet es sevi dalībnieku sarakstā neatradu, nestrādā tā pieteikšanās caur e pastu! Tie kas te diskutē, mēģieniet izgrozīties un aizbraukt, paskatoties dalībnieku sarkakstu - būs sū....
18.janvāris 2011, 17:42 | links

Aizdomājos par to visu un manuprāt,vairum problēmu rada padomju laika pieredzējušie cilvēki un viņu uzskati, ka var smelt cik grib! Viņi diemžēl ir izauguši tādā laikā, kad tas notika acu priekšā un bija pieņemta par normu! Palasot CL rakstu "Līdakām par aizstāvību", palika rūgta sajūta, jo tur minētais txt, ka jaunatne - "zeperi"(I.Puriņa - raksta autora vārdiem) ir tie kas pārkāpjot visus likumus un kropļo zivs resursu, jo redz viņi copes kartes nepērkot un internetā nemeklēšot noteikumus! (.. lai gan pats kungs atzina, ka internets viņam pieejams ierobežoti! :) ) Par 50cm noteikto liegumu līdakai, izsakas tik dīvaini, ka liekas viņš pamodies no 20gadu miega un nu savu sāpi klāsta! Piemēram, 30cm līdaka, esot bijis pareizākais noteikums, jo visi esot to ievērojuši!!!! B;lins 31cm LĪDAKA - ar to dunci pat pārdevēju nesabaidīsi :D! Manuprāt, tieši jaunieši ir vieni no tiem, kas izprot C&R un pieļaujamos lomu izmērus zin labāk par vecāku gada gājumu cilvēkiem un iestājas PAR zivju saudzēšanu.
Turklāt, ja likumus bīda psrs tipa ideoloģiju pārstāvošie, tad sanāk brīnumi, kā āķu kniebšana mānekļiem!Un tie paši pa logu skatās, reku "zeperi" plakātus uztaisījuši!
18.janvāris 2011, 17:22 | links

daudziem nau ko uz maizītes uzlikt,a Teu kakla karbonāde-kartofeliši.nu kur ta ir tā patiesība?
18.janvāris 2011, 17:11 | links

Vienalga zivnieks ir buržujs!
;))
18.janvāris 2011, 17:01 | links

nu redz..tā vietā, lai tos 10 Ls bezjēdzīgi kādam iedāvinātu kabatā...varu uztaisīt feinas, glamūrīgas vakariņas.... kopējās izmaksas pat mazākas sanāca, kaut kas ap 7ls... :))))
18.janvāris 2011, 17:00 | links

...un viņam jāraud par 10Ls, kas nomesti zemē MK pērkot...ar kausēto sieru, mja... :)
18.janvāris 2011, 16:58 | links

labi vsjo...man pietiek, es eju mājās ēst kakla karbonādes cepeti sarkanvīna marinādē, kopā ar krāsnī ceptiem karpelīšiem aplietiem ar kausēto sieru :))) ak, jā, piemalkošu arī vīna glāzi :)))
lai Jums patīkams vakars :DDDD
18.janvāris 2011, 16:55 | links

zivniek - redz, cope man ir hobby un tādēļ es ar savu zāles pļāvēju uz rīgu nebraukšu, sorry :)
18.janvāris 2011, 16:55 | links

piekrītu, ka demolēt nevajag...bet ar vienkāršu piketēšanu (turot plakātus rokās un sakot fui!!) lai arī cik liels bars stāvētu pie MK vai jebkurām citām durvīm nebūs līdzēts, tas tak bērnam skaidrs, ka pašiem apniks bļaustīties un notīsies pa mājām....vajag reālas darbības...piemērām kā jau Mirtins teica, nobloķēt ceļus ar traktoriem un visādiem citiem brīnumiem, pie tam daudz ceļus...ja nebūs iemesla tiem tur sēdošajiem piecelties un tiešām kaut ko darīt, tad arī nekas nenotiks....un likt piecelties ar plakātiem nevar....
18.janvāris 2011, 16:53 | links

zivniek - nesaki vis - asiņainās govju galvas zārciņā estētam Rozem likās par stipru - tas tev nav topless meičas bildēt...zemnieki līdz ZM aizbraukt nepaspēja, kad gan 20+ ļemoni atradās, gan džekam uznāca iedvesma no amata atlūgties :)

tāpat arī moču pikets pret paaugstināto nodokli -izdevās

tāpat mēs mūsu mājā noprotestējām kaukādu apmaļu betonēšanu, kas nebūtu atrodamas, toties katru mēnesi maksātu +5Ls pie rēķina...

JA DARA - VIENMĒR SANĀK! :)
18.janvāris 2011, 16:51 | links

Manuprāt ap tiem lašiem pa daudz ažiotāžas, A daugavu rīgas centrā vispār vajadzētu aizbetonēt un uztaisīt autostāvvietas un miers.
18.janvāris 2011, 16:51 | links

Zivinieks-
Nevaru tev piekrist, galvenais ir saliedētība, Starpcitu paskaties kas bija barikādēs, daudz lielāki bari, bet nedemolēja. Bet tas kas notika 13 janvārī Vecrīgā tas bija atklāts huligānisms. tiešām tā arī var saukt demolēšana. vienkārši to vajag tā skaļāk pasniegt, ar masu mēdiju iesaistīšanu, bet nekādā gadijumā nenodarboties ar demolēšanu!
18.janvāris 2011, 16:47 | links

Aigars65
tieši tā - zandarts nekur prom nepeld (bet tas gan tikai iekšējos, slēgtajos ūdeņos, citur šis migrē, kā pats nelabais) un zvejniekiem un visiem tiem, kas virs viņiem pilnīgi neizdevīgs...aber lasis ir dārga, un makšķerniekiem slēgta zivs, tāpēc zvejniekiem visas duravas atvērtas....
18.janvāris 2011, 16:43 | links

daddy_j
labi, laikam tas nebija labākais piemērs, ko minēt :))) bet kā piemērus liekas, ka var minēt jebkurus piketus...pēc tiem tak nekad nekas nemainās, lai arī cik grandiozi tie būtu....man liekas, ka labākais, kas līdz šim ir bijis ir Vecrīgas izdemolēšana, likās, ka pēc tāda grautiņa, tak aizdomāsies, ka kaut kas laikam jau, ka anv labi, bet.....
18.janvāris 2011, 16:41 | links

Nu nepiekritīšu Zandarts ta nekur prom nepeld, ja vēl ielaiž virs hesiem. A ar lašiem kā ar bitēm.
18.janvāris 2011, 16:35 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager