Kur ir patiesība?

Sehr gut, Mirtin!;)
17.janvāris 2011, 12:02 | links

Padevīgi ziņoju, ka ZM ir nosūtīta minētā vēstule, kurai atbalstu ir pauduši gandrīz 70 makšķernieki!!!!!

Arvienvārdsakot, jūs esat malači!!! tagad tikai atliek pašiem ierasties forumā un aktīvi piedalīties diskusijā, aizstāvot pašiem savas idejas.

Patiesības mirklis nav tālu. Piektdien mēs vismaz tiksim skaidrībā, vai kāds vēl šajā valstī cilvēkos ieklausās vai nē.

P.S. man jau šķiet ka nē. Taču apliecinu, ka centīšos darīt visu, lai tomēr mūs sadzirdētu:DDD
17.janvāris 2011, 11:55 | links

Lbruno-
Ok es tās vietas maz pazīstu papētīšu un pavērošu. Redz tā LM ir ar mērķi lai var nosargāt to pašu sākumu, lai var kautko sagrabināt un doties sargāt pa visu upi! redz kontrolējot to posmu maliķiem arī uzleju būs nepatīkami jo domas jau ir cēlas ir sarunāti cilvēki kas palīdzēs. Gan tiksim skaidrībā.
17.janvāris 2011, 10:59 | links

nu jurcik, neko gudru tu nepateici.. tik nesaprotu kur tada domasana, keru tikai 50 cm un uz auksu??? laikam visi te ker tikai lielupes, daugavas un veel top pop upes, un saprasanu kapec vispar taja udens tilpne ir tik liela zivs vai otradi.
17.janvāris 2011, 10:54 | links

nu, un tu mirtin, esi beidzot izlēmis kādu daļu pārstāvēt- ar tautu vai pret, vai tomērt lidināsies kā sūdu muša.
Nebūs kauns gar ūdeņiem vazāties ar netīru sirdsapziņu. Smiltis jau iztecējušas
17.janvāris 2011, 10:42 | links

Tere!
Es pac pa brīvdienām copēju.
Gribu oponēt Nazim,par lašu copi zem HES.LM zonā nevarot aizķert utt. jo tur neesot bedres.MUĻĶĪBAS.Bedre sākas tik tur,kur beidzas Doles sala.Viss pārējais gluds kā galds ar dažām nelielām dobītēm.Lašoju tur vairākus gadus.Sākumā 5-6 copmaņi.Nākošajā jau padsmit.Tad vēl un vēl.Pēc TV sižeta panesās pa nopietno.Cemmerēšanas sērga ieviesās pirms pāris gadiem,kad saradās tauta.Tik varu teikt to,ka tikai dažām zivīm āķis ir bijis mutē.Jo lasis sargā nārsta vietu un agresīvi uzbrūk ar masu.Nārsta un pirmsnārsta laikā tiek izmantoti necili,parasti melnas krāsas mānekļi,kurus straume ienes laša mutē,kad tā pavērta elpojot.Praktiski ieelpota. Copēts tika no zīmes ,pat ielienot dažus metrus liegumā.Visā posmā,lejpus HES līdz Doles salas galam,NĀRSTS.Tikai viens bet,neproduktīvs.Varbūt tik daži %.Jo tiek šūpots līmenis krājot ūdeni.Palaižot turbīnas straume visu aizskalo.No rītiem,kad krāja ūdeni,lasot aprautos vizuļus,vienkāši bridi pa ikru čupām.
Ir pavecies pabūt pievairākām lašupēm ārpus LV.Bet kopš atklāju Daugavu,tur vairs nevelk.
Tik tagad nezinu?Uzrodas SAIMNIEKI?Nesaprotu???
17.janvāris 2011, 10:19 | links

uldeens viena neliela peļķe,dziļums 10m,peļke 20gadus veca.zem krūma sēž sprīdi garšs līdacēns,tam 10cm no purna gorās maiļu bars.līdacēns uz mailēm nu nekādi nereaģē.skaties uz siļkēnu-nu sivēns,kas sivēns,cik garšs tik plats.un tad prātā ienāk doma-ko vispār es šeit daru?atnācis spiningot vai odus patrenkat?laikam jau pēdējos...:D.
17.janvāris 2011, 09:58 | links

mjuniors.speciāli Tev radīti LM posmi Ogres upē.ņem kaut līdaku kāpurus:DDD.
17.janvāris 2011, 09:29 | links

Tā jau ir aizbraucot uz copi un nenoķerot lielo -maitas izsitusi ar elektrību vai tīkliem:))
Mans uzskats ja daudz mazo zivteļu,tad līdaka arī nevar ātri izaugt liela-jāpatērē vairāk enerģijas ķerstot mazās raudeles.
Ar zvejniekiem jau ar vajdzētu sadzīvot-shamajiem jau pārsvarā mērķa zivs līnis,karūsa,breksis uz kuriem copmaņi īpaši nespiež.
17.janvāris 2011, 09:17 | links

ja udens tilpne daudz mazo zivju ,tas nozime ka viesojusies ir ar pelekanu , lielas izsit pirmas.
17.janvāris 2011, 09:02 | links

Kilka nu ja,ūdens putās:)
17.janvāris 2011, 00:35 | links

nu par 30cm, neiet i runa.. bet nu varetu but taa ka upes tads izmers un ezeros tads!?
17.janvāris 2011, 00:34 | links

Toties lielā, kad dod vaļā, tad pills dīķis ar olām :))
Labi tauta, gudnaitčiki.
17.janvāris 2011, 00:33 | links

Es nav ihtiologs bet man liekas ka tās sīkās arī čikājas uz nebēdu,tām nav nārstam nelabvēlīgu apstākļu,lielās jau izvēlīgas:)
17.janvāris 2011, 00:31 | links

LISA
Piekrītu, presings uz sugu ir ļoti liels, runa iet par to, ka krāmēt pa galvu 30cm siļķēm nav prāta darbs.
17.janvāris 2011, 00:30 | links

Nu redz, auglība no 1000 līdz 1000000 ikriem. Nu ne jau tai, kas 30 cm ir miljons un tai 1m būs 1000 ;)
Ja kas - 50cm kā reize tās garšīgākās ;))
17.janvāris 2011, 00:29 | links

Katram jau savs fishiņš mīļš,vienam līdakas,otram vēdzeles:)Trešais par otra ķertu foreli gatavs rīkli pārgriezt bet citas zivis slaktē uz nebēdu:)

jsa kads grib samazinat, tas lai ari mazak patur!!!!

Lidvaavere, a kā Tu tiksi pie lielās, ja visam kas sasniedzis 50 cē emm krausi ar āmuru pa galvu? Man jau nu toč liekas, ka uz katru LV līdaku šobrīd ir vismaz 2 makšķernieki. Badā un ar āmuriem. :)
Darbojas tāpat kā tīkls ar kalibrētām acīm.
17.janvāris 2011, 00:28 | links

neviens jau neslakte... tikai piedalas kedes principa, viens otru aped!:D.. nu tas taa jokam :)
17.janvāris 2011, 00:28 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager