Kur ir patiesība?

Lbruno;izlasi rakstu blogā uzmanīgi!!!
13.janvāris 2011, 14:59 | links

Murgs.
Noteikunu apspriešana,manuprāt,pats pēdējais darāmais.
13.janvāris 2011, 14:57 | links

Roluk7
Token derētu uztaisīt vien slēgt makšķ.biedrīb, noskatīt kādu treknāku ūdens gabalu,un uz priekšu.Tāfelē tik kāpostu.Penku snjaļi.Nākošo peļķi.
Kad amatus dalīsim?Es gribētu obščaku turēt.
13.janvāris 2011, 14:55 | links

uz šo brīdi cl lapā reģistrējušies ir 7544!!!par rakstu blogā tikai 16 balsis aizsūtītas mirtinam!!!kas tie pārējie,STATISTIKAI tikai reģistrējušies copmaņi???
13.janvāris 2011, 14:50 | links

Aiz gara laika varat arī šo palasīties

http://www.mk.gov.lv/lv/mk/tap/?pid=40197424

Zivju resursu mākslīgās atražošanas plāns 2011-2013 gadam
13.janvāris 2011, 14:44 | links

Okei, esmu dvojošņiks, esmu palaidis garām... ;)
Tik kāda mārrutka pēc tad neesošs links jāatstāj ministrijas mājas lapā? Tur taču ar kāds IT vecis algu saņem un kāds viņam komandas dod.
No sīkumiem jau salasās tā bilde par attieksmi ;)))
13.janvāris 2011, 14:39 | links

ko var cepties!!!labāk atbalstam tagad ideju,kura tapa vairāku copmaņu ideju avienojumā,kuras apkopoja mirtins!!!mums jau ir konkrēta prasība kuru mirtins centīsies iesniegt 21.janvārī!!!
13.janvāris 2011, 14:38 | links

Kontrolei un uzraudzībai kopā 88,5 tūkstoši tās ir smieklīgas kapeikas pret visu pārējo.
13.janvāris 2011, 14:36 | links

kilka - LZRA ar 2010. gadu likvidēja man šķiet
13.janvāris 2011, 14:34 | links

Boroda- man bailes pazuda gadus 15 atpakaļ :) Teiksim tā , tas modelis jau strādā, Tirdzniecības kanās 1 dienas licenze 4ls, Liepājas ezera gada12Durbes ezerā arī prāva summa, ja grib maijā tur copēt vēl pa ceinerim piemeti , tā kā modelis strādā :)) Atveriet kungi platāk maku :))Zivis aug aumaļām, viss ir sakopts, uztaisītas jaunas piestātnes, ezers izpļauts, zivis salaistas, nu feini :)))
13.janvāris 2011, 14:34 | links

Kilka, pirms aptuveni gada pats ar līdu iekšā un netiku-tas ir tīši!!!;D
13.janvāris 2011, 14:31 | links

LZRA neeksistē/likvidēta/ tās vietā- BIOR.
ZF- Lauku atbalsta dienesta pakļautībā, kurš ir zem ZM
13.janvāris 2011, 14:31 | links

Tas ir tad kad nezina kas notiek apsaimniekotāju biedrībās, tad varētu šķist ka ir liela tragēdija :) Ja valstij ir dažādas iestādes, kas viņu pašu kontrolē, tad biedrībai neviens netiek klāt un nekādu atbildību nenes , lūk tā :) Jāsaka ka tieši maksķernieku biedrības aizsegā , parējie dara kā grib ...To lai būtu jauna visaptveroša copmaņu biedrība , es par, bet ne kā komercstruktūra !
Labi, man liekas pietiks šodienai, katrs jau tak paliks pie sava un parliecināt tak neizdosies...Un nav man ko te cepties, licenžu, apsaimniekotāju, jeb tauta saukto prihvatizatoru modelis jau pie manis strādā...Jāskaita santīmi licenzei un jalūdzās lai zvejnieki lielo zivi neizvelk ar murdu :))
Ne asakas visiem, lai veicās ! :)
13.janvāris 2011, 14:29 | links

Kāds caurspīdīgums :D
Ieejot Zemkopības Ministrijas mājas lapā, sadaļā "Informācija par ministrijas padotībā un pakļautībā esošo iestāžu izdevumiem" pieejamā informācija ir tikai līdz 2009.gada jūlijam, savukārt apakšsadaļā "Latvijas Zivju resursu aģentūra" šobrīd vispār netiek iekšā. Tīši vai netīši? ;)))
13.janvāris 2011, 14:27 | links

Jā miljoni aizripo velns zin kur a vv inspektoriem 76 štukas i to pašu apcērpj.
13.janvāris 2011, 14:27 | links

Roli, sataisot tādu Liepājas rajonu biedrību, kā rakstīji - tev nebūs bail ārpus Liepājas rajona izbraukt:DDDDD
13.janvāris 2011, 14:26 | links

Valsts pārvaldes iestāžu likuma principi-par efektivitāti,caurskatāmību, darbošanos sabiedrības interesēs,informācijas atklātību utt., tieši vai netieši,bet Kilka to visu apgāž;DDD

bet visumā, iespaids veidojas no darbiem...
13.janvāris 2011, 14:21 | links

kilka, labs! Zivju fonds, tik apskatās rēķinus, nekādas citas atskaites nevajag, ne ko ne kam, ne kāpēc. ;D skatīt 1 tabulu 17 lpp.
13.janvāris 2011, 14:15 | links

Maksā ragā un es apsaimniekoju :)))
13.janvāris 2011, 14:14 | links

tikko iedomājos un nosmējos :DDDD
kāds varētu ņemt un apsaimniekot Baltijas jūru :)))
13.janvāris 2011, 14:12 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager