Šodien no 11 līdz 15. Domāju nav slikti šiem laikapstākłiem, līdakas 8 gab, viena mēra.
16.jūnijs 2023, 16:08 | links
vilnis111 [30.05.23]: ladzenu dikis ir tukss veltiga naudas skedesana!!!Mirtins pierāda pretējo. Regulāri atrāda smukus asaru lomus.
Iemetīšu tikai vienu novērojumu. Ja kaut ko nesaproti, nu parunā. Svētdien divi jaunekļi laidās pa vējam pāri placim vietās, kur, ja es brauktu pirmo reizi, man pat prātā neienāktu mēģināt kaut ko noķert. Es neesmu baigais spečuks pa zvērādām, bet vienu lietu esmu sapratis - vajag turēt ausis un acis vaļā. Un var taču parunāt ar cilvēkiem. Vakar biju līņos... nu vispār cerēju vairāk uz karūsu, bet sanāca tomēr ka līņos :) Es pirms tam gatavojos, saplānoju, domāju taktiku, pētīju karti, kur braukt, kurus punktus barot.Tak tik un tā Einim prasīju, kas un kā un kur labāk. Protams, precīzu punktu nepateica, bet visas točkas, ko biju galvā iezīmējis, noraidīja uzreiz. Rezultāts uz sejas. Neraugoties uz to, ka līņos biju bijis nu pirms gadiem desmit un ne reizi Lādzēnos, šoreiz viss salikās - četrās stundās 8 līņi, viena karūsa un brekšuks. Breksītis mazs. Šķiet, ka lielie varētu būt nārstā. No līņiem mazāko uzreiz atlaidu. Īsti lielu nebija, bet visi stingri pāri mēram. Divi lielākie kilo + Mājās atbrauca trīs. Ruduļi toties bija smuki un lieli. Tos patiesībā nav mazāka luste vilkt, nekā līņus. Ja vēl šosezon tikšu uz balto zivi, domāju paņemšu mahu un paštepselēšu ruduļus. Uzķērušies uz āķa, iet kā dulli. Galvā, protams idejas rodas kā mājas, bet laikam tagad uz dīķi vismaz pāris nedēļas netikšu. Tiem, kas tiks - ne asakas!
mirtins, 22.maijs 2023, 13:55