bums [15.04.23]: Šodien krievi krāso olas mans klapē šupiņus ....:)Šis varētu noderēt. Pēc bildes īstā forma izskatās. Cik maksātu? Paņemtu 2 testam.
18.aprīlis 2023, 00:09 | links
bums [15.04.23]: Šodien krievi krāso olas mans klapē šupiņus ....:)Šis varētu noderēt. Pēc bildes īstā forma izskatās. Cik maksātu? Paņemtu 2 testam.
bums [17.04.23]: Ievedu arī Rotiņā nedaudz Pretzāļniekus pavasara niedru līdakām Vieglie kā reiz mammām kuras pēc nārsta sildās pagājušā gada niedru kalteņosAizmirsi pieminēt - Engurē ļoti labi noder :)
bums [20:05]: Šodien krievi krāso olas mans klapē šupiņus ....:)Vai šie Rotiņā būs pieejami?
edzuss2, 15.aprīlis 2023, 20:44
bums [15.04.23]: Šodien krievi krāso olas mans klapē šupiņus ....:)Vai šie Rotiņā būs pieejami?
Sveiks, meistar
Varbūr var palūgt ielikt kādu informatīvu bildi ar pieejamajiem šūpiņiem un to svaru? Ir kārdinājums papildināt kolekciju. Paldies
Kruizers, 2.aprīlis 2023, 09:19
Sveiks, meistar
Varbūr var palūgt ielikt kādu informatīvu bildi ar pieejamajiem šūpiņiem un to svaru? Ir kārdinājums papildināt kolekciju. Paldies
Kruizers, 2.aprīlis 2023, 09:19
Sveiks.
Pagājušā gadā es forumā pie Laivas un motori minēju problēmas ar diviem Minkotas dzinējiem.
Tu laipni atsaucies, ka vispirms ir jāredz.
Vai šī opcija vēl pastāv un ja jā, tad kurp man tos aizvest?
einis, 2.aprīlis 2023, 08:43
Sveiks.
Pagājušā gadā es forumā pie Laivas un motori minēju problēmas ar diviem Minkotas dzinējiem.
Tu laipni atsaucies, ka vispirms ir jāredz.
Vai šī opcija vēl pastāv un ja jā, tad kurp man tos aizvest?
einis, 2.aprīlis 2023, 08:43