Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Daiwai Lunai ar šādiem smāķiem antireversu nemāzē Tas nav pārmetums īpašniekam ,bet maisteram :DD
Tāpēc jau viņš nefunicē jo tas solidols visu ko var nosprosto Sajūgu diskus nebildēju tie arī piegāztii ar to pašu -vai tad autiņa sajūga diski būtu jāziež ar vazalīnu ? ko ? Situācija analoga Sajūgs gan te gan tur :DDDDDD
28.oktobris 2013, 20:16 | links

Sestdien laidu lietā salaboto virtuves nazīti:) Asarītim ādu rauj pušu kā siltu ūdeni:) Paldies vēlreiz! :)

mirtins, 28.oktobris 2013, 15:41

ņem par labu un sargi pikstus :DD
28.oktobris 2013, 20:07 | links

Sestdien laidu lietā salaboto virtuves nazīti:) Asarītim ādu rauj pušu kā siltu ūdeni:) Paldies vēlreiz! :)
28.oktobris 2013, 15:41 | links

Multiplikātori Cormorāns un Luna gatavi saņemt tur kur nodevāt
28.oktobris 2013, 12:59 | links

Valdlaučos veikalā Rāmava pirmā stāva ēkā ir makšķerlietu veikals /Sandris/Tajā arī varēsiet atstāt borus spoles un visu citu u.t.t Ķekavniekiem un tās puses copmaņiem nav speciāli jākuļās iekšā centrā
27.oktobris 2013, 19:35 | links

Nez kas šonakt rādīsies - cope bez neviena uzsitiena! Kā akā! Tā sen nebija bijis! :D

degarzivs, 26.oktobris 2013, 18:57

Nez kura vieta tada necope.?
26.oktobris 2013, 21:43 | links

Nez kas šonakt rādīsies - cope bez neviena uzsitiena! Kā akā! Tā sen nebija bijis! :D

degarzivs, 26.oktobris 2013, 18:57

Usmā Zandarti bija uz sēkļiem 5 gb norma salasīta un 4 līdakas -gar niedru kanti Visas uz kapara vilīti kopskaitā bija 9 -5 amnestētas Šausmīgi dzen pujušās zāles Daunrigerim nespēj trosi tīrīt :(
26.oktobris 2013, 20:43 | links

26.oktobris 2013, 18:57 | links

:D:D:D:D par žebērkli labs :D:D:D iedomājos to hardcore skatu :D
25.oktobris 2013, 11:07 | links

Degazivs Man arī kaut kas līdzīgs ..:DDDDDDDD redzēju ,ka čomu viņa dēls ar žebēkli sadur :DDDD
No rīta zvanīju un stāstu Viņš atbildēja ka esot baigi salamājušies :DDDD Es arī laižu prom uz copi Sestdien vakarā atskaite
25.oktobris 2013, 09:01 | links

Ja cilvēks mēnesi nav bijis copēt, sāk dīvaini sapņi rādīties! Šonakt Bums man rādīja kā var ar pirmo metienu uz mailes asarus vilkt, pa to laiku kaut kādi krievi bija nospēruši visus Buma un citus mānekļus un negribēja atdot, bija klope! Pietiek - rītdien uz ezeru! :D
25.oktobris 2013, 08:47 | links

Meistar cik tas dūcis velk? Es jau jautāju, bet atbildi nesaņēmu. Ir baigā vēlme iegūt savā īpašumā, bet gribētos zināt praisuun to vai ir iespējams piegādāt uz Usmu.
P.s. Atbildi gaidu PM
24.oktobris 2013, 21:10 | links

Pareizi Man jāved tad kad paši vairs galā netiekat ..
24.oktobris 2013, 18:46 | links

Kam man akmens un vadīkla, ja ir Bums. Ja viņš ātrāk par mani aizies pie "Vadīklas", tad pirkšu akmeni, ja nē, tad neredzu vajadzību tērēt naudu, laiku un nervus. Katram jādara savs darbs - es nažus dodu meistaram, kurš visu dara pēc godaprāta!:)))

Paldies, protams, par ieteikumu!

mirtins, 24.oktobris 2013, 16:48

Meistars mums ir super labs, bet labāk ir nazi nenolaist līdz robiem utt. Un reizi nedēļā vest nazi meistaram tomēr ir apgrūtinoši, bet tā dažas minūtes darba un mājās atkal valda miers.
24.oktobris 2013, 18:33 | links

Naži top Jau 8 gb ir gatavi makstis būs otrdien Tātad razdača būs trešdien :DD
24.oktobris 2013, 18:24 | links

Nopērc labu akmeni un nažu asināšanas vadīklu, baigi labā štelle. Regulāri pāris minūtes darba un nazis vienmēr būs ass.

micuks, 24.oktobris 2013, 11:45

Kam man akmens un vadīkla, ja ir Bums. Ja viņš ātrāk par mani aizies pie "Vadīklas", tad pirkšu akmeni, ja nē, tad neredzu vajadzību tērēt naudu, laiku un nervus. Katram jādara savs darbs - es nažus dodu meistaram, kurš visu dara pēc godaprāta!:)))

Paldies, protams, par ieteikumu!
24.oktobris 2013, 16:48 | links

Bums.
Naži tiešam izskatās exelenti,ļoti patīkams izskats.Gaidu tad ziņu,kad būs makstis un varēs savākt.
24.oktobris 2013, 16:44 | links

Bumsi, tos filējamos nažus var arī iepirkt, tāpat, vai tikai pēc pasūtijuma?

Man mūžīgā cīņa ir ar zanderu nazi - nevar būt pa ļumīgu, arī pārāk biezss neder. Viens tāds ir pat nezinu ražojumu, bet laikam sūdains materiāls, pēc 2 zanderiem atkožas.

Ir kādi ieteiumi kāds būtu labs šādam mērķim?

A.
24.oktobris 2013, 14:04 | links

Tad nekā...
24.oktobris 2013, 13:52 | links

Būs uz pārdošanu Abu Garcia 6500C3 Ambassadeur

bums, 24.oktobris 2013, 12:04

Kurai rokai tā spole būs?

Jah, 24.oktobris 2013, 13:17

Tīšasna ar labo
24.oktobris 2013, 13:24 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager