Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Zaraza tāpēc nehuj ar vecām spolēm copēt un labot Nopērc katru gadu poar 25 ls spoli un vienmēr starā
Es viņas pērku un pirkšu Pacopēju pārbaudu nepatīk- ārdu nost ,ja patīk tad kādu laiku pacopējis tirgoju nost .Tūlīt uz andeli būz Shimano Nasci 2500 /varbūt ārdīšu nost uz daļām -vēl izlemšu
13.oktobris 2013, 19:56 | links

Ar tām spolēm jau ir tā, ka daudzas liekas ideālas kamēr jaunas... Joki jau sākas pēc pus-sezonas/sezonas, lufte tāda un šitāda, ļurkājas tas un šitas, klāj ne tā utt. Nav ilgstpējas :( Un tā katru gadu veči atrod pareizās "ideālās" spoles par "adekvātu cenu" un sapērkas, pēc tam sāk lamāt un uz nākošo gadu meklē atkal "panaceju". Tā ir bijis ar Okuma, Ryobi, Abu Garcia (bezinerces), Browning, Mistrall un vēl citiem labi zināmiem un ne tik zināmiem brandiem. A Shimano ir bijis un palicis un strādā ilgtermiņā un lamā to daudz retāk... Nav jau superideāls un arī gadās tehnoloģiskas neveiksmes, bet stabili virs vidējā kvalitāte un izturība. Nu perfekti saprot viņi visu kas saistīts ar gultņiem un griešanos, ne velti viņi ir spēcīgi arī velosipēdu un to detaļu tirgū. Know-how...

P.S. Apzināti nepieminēju Daiwa, jo man pašam ar to ļoti maza pieredze un nekas slikts par to nav dzirdēts vai lasīts. Bet tomēr tā ir salīdzinoši šauri specializēta kompānija ar mazāku inovatīvo un tehnoloģisko resursu kapacitāti salīdzinot ar Shimano.
13.oktobris 2013, 19:23 | links

[quote=332646]Buma filejnazis smalki nostrādāts. Vēl gan nav pie darba ticis, bet papīra lapu šķēŗsām paņem pilnīgi taisni, bez plēšanas. Šodien piemeklēju ūdens galodu N1000. Atradu Tērbatas ielā "Japāņu naži".

doks1959, 11.oktobris 2013, 15:47[/quote

Ja drikstetu lugt pa kadam naudinam varetu pasutit Buma kunga nazus. Mani interese konkreti garais filejas nazis.
13.oktobris 2013, 19:17 | links

Ar Daiwu ir tā ka vienā vietā ir jāielīmē gumijas demferītis un viss paliks kluss un netracinošs :DD
13.oktobris 2013, 17:30 | links

Kurā vietā var šīs spolītes iegādāties. Es ta tīri pēc vizuāla vēlētos savam krājumam pievienot melno. Dikti eleganta izskatās un ecan draudzīga.

Bums jautājums tev, iegādājos spoli budžeta klases Daiwu.Bet bēda tāda, kad pie lociņa atvēršanas un aizvēršanas ta tracinoši noklakšķ???

tapirs-n, 13.oktobris 2013, 16:01

SURF MASTER «Helios» Es nopirku Kuršos Brīvdienās copēju Lielupē MJ Neviena cilpa gaita viegla -kak chasiki -auklu uz kasetes klāj ļot labi vienmērīgi :)) aukla 0.08 Nano
Pilnīgi atbilstoša savam cenas segmentam 22 ls
13.oktobris 2013, 17:29 | links

Kurā vietā var šīs spolītes iegādāties. Es ta tīri pēc vizuāla vēlētos savam krājumam pievienot melno. Dikti eleganta izskatās un ecan draudzīga.

Bums jautājums tev, iegādājos spoli budžeta klases Daiwu.Bet bēda tāda, kad pie lociņa atvēršanas un aizvēršanas ta tracinoši noklakšķ???
13.oktobris 2013, 16:01 | links

labs video-interesanti kā tās voblas pašas noāķējas no āķa:)

MADHAUSE, 12.oktobris 2013, 10:05

Es jau teicu,ka uz "pogām".Tās zivis saķer spīdīgu pogu,...sajūt -svešķermeni, un pa žaunu spļauj laukā.Kā velc,...tad viņa sasprindzina žaunas.Kad jau uz klāja,..atlaiž/atbrīvojās,..utt.!
13.oktobris 2013, 08:49 | links

Mazkalna k.gs jūsamais noklonēts un izpildīts 3 veidos kaparots apzeltīts un kodināts kapars

bums, 11.oktobris 2013, 18:14

Paldies Aivar, perfekti!!!
Bet to vislabāko, nu, pēc manām domām, variantu, es Tev rakstiju PM, gaidu ar vēl lielāku nepacietību... :)
12.oktobris 2013, 22:27 | links

Izslīdēja no rokām! :D
12.oktobris 2013, 20:02 | links

Paldies, pēdējais dūcis kā zilete, jaunais saimnieks laimīgs bez gala!
12.oktobris 2013, 14:50 | links
Tad tas nazis toč lasbs, ja saimniekam tik ātri tas gals ir nost!:)
12.oktobris 2013, 15:41 | links

Nazim ir cita vērtība, ja saņem no meistara rokās ar svētību! Paldies, pēdējais dūcis kā zilete, jaunais saimnieks laimīgs bez gala!
12.oktobris 2013, 14:50 | links

labs video-interesanti kā tās voblas pašas noāķējas no āķa:)
12.oktobris 2013, 10:05 | links

Cik stundas izturēsi tā vicināties? Un viņi jau uz pogām ķer!!DD
12.oktobris 2013, 09:03 | links

Viss -apnika rīt uz copi :DD
11.oktobris 2013, 19:03 | links

Šodien nopirku 2 spoles vienādā cenā 22 ls gabalā
SURF MASTER «Helios» HE-2500
Tokushima Sa2000
/pēc pāris copēm būs dabūjamas /
Ko varu teikt -abas būvētas pēc viena principa Tokušimai 10+1 gultņi Surfam 7+1 ja nebūtu jāveic Tokušimas apgreids/jānoslīpē skruves asās malas/nosliektos tās virzienā /alu kāja gultņu vairāk,bet Surfam patīkamāks auklas klājums /līdzenāks-izmantoju 0.08 Nanofīlu/ Surfam pareizāk izdomāts pr bremzes uzgrieznis .Tokušimam fifīgāks rokturītis .Abām spēcīgi lociņi /nav tās sāpes kas Shimaņiem lūzumi pie auklas vadīklas / Jaunajai Nasci tas defekts jau ir izlabots -konstrukcija pavisam savādāka/
Praktiski par vienu cenu ir salīdzinoši vienādas spoles un ne sliktas Kā veiksies ar Surfu rīt ziņošu
11.oktobris 2013, 18:30 | links

Ja kādreiz pārdomā par tiem mednieku nažiem, tad dod ziņu, es viņus varētu smuki patirgot...
Urbi man vajadzētu jau līdz pirmajam ledum:)
11.oktobris 2013, 18:29 | links

Mazkalna k.gs jūsamais noklonēts un izpildīts 3 veidos kaparots apzeltīts un kodināts kapars
11.oktobris 2013, 18:14 | links

Man divi jautājumi:
Pirmais, vai Tev nav kāds labs ledus urbis pārdošanā līdz 70 Ls.
Otrais, vai tu negribi savus nažus tirgot medniekveikalā?

Diamond, 11.oktobris 2013, 15:00

Labi tas ir par sakarīgu cenu -strādājoši būs Valdlauču bodē pie Sandra Bet sarunāsim tā kā būs pirmais ledus es viņus tā riktīgi paņemšu priekšā un tad došu rezumē
Par nažiem - tie ir par daudz mīļi lai tos tirgotu štabeļiem Es viņus būvēju katram individuāli un dodu mūža garantiju Praktiski visus nažu īpašniekus pazīstu personīgi negribu ,ka tie nokļūst kāda burlaka rokās :DD šoreiz laikam nauda un peļņa nebūs svarīgākais moments ......
11.oktobris 2013, 18:08 | links

Buma filejnazis smalki nostrādāts. Vēl gan nav pie darba ticis, bet papīra lapu šķēŗsām paņem pilnīgi taisni, bez plēšanas. Šodien piemeklēju ūdens galodu N1000. Atradu Tērbatas ielā "Japāņu naži".
11.oktobris 2013, 15:47 | links

Man divi jautājumi:
Pirmais, vai Tev nav kāds labs ledus urbis pārdošanā līdz 70 Ls.
Otrais, vai tu negribi savus nažus tirgot medniekveikalā?
11.oktobris 2013, 15:00 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager