Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Veči pie teļļukiem Kļičko ar Povetknu tūlīt sitīsies ....:DDDD
5.oktobris 2013, 23:00 | links

Man tāds plānais Barkley bija. Pus fiš notīri un asini. Nolūza asmens pie spala uz 1kg līdakas. Nebij' jau nekāds dārgais gals, bet ap 25 lasīši bij'. Tad nu rēķini, ja pa 25 klaši sū.. = cik maksā laps?

doks1959, 5.oktobris 2013, 22:47

Labs maksā 3 ciparos. Sevišķi ja ir nācis no uzlecošās saules zemes.
5.oktobris 2013, 22:54 | links

Manuprāt filejnieku jātaisa no mīksta un plāna materiāla spiežot nevis uz metāla kvalitāti, bet gan uz vieglu momentālu nevērīgas uztrīšanas iespēju uz jebkuras abrazīvas virsmas... šitās cietās Moras tik ar dimantu un rūpīgumu var normāli uztrīt...

zaraza, 5.oktobris 2013, 22:20

Man tāds plānais Barkley bija. Pus fiš notīri un asini. Nolūza asmens pie spala uz 1kg līdakas. Nebij' jau nekāds dārgais gals, bet ap 25 lasīši bij'. Tad nu rēķini, ja pa 25 klaši sū.. = cik maksā laps?
5.oktobris 2013, 22:47 | links

Labi naži nekads nav bijuši lēti. 28$ nav tik traki. Ja paņem lielāku partiju un atgādā ar lēno un lēto transportu tad tā asmeņa cena nemaz tā nepieaugs. Attiecīgi iznāk labam spalam un meistraram par darbu.

micuks, 5.oktobris 2013, 22:29

Tas gan ir pareizi ,ka labi naži vienmēr būs dārgi
5.oktobris 2013, 22:39 | links

Labi naži nekads nav bijuši lēti. 28$ nav tik traki. Ja paņem lielāku partiju un atgādā ar lēno un lēto transportu tad tā asmeņa cena nemaz tā nepieaugs. Attiecīgi iznāk labam spalam un meistraram par darbu.
5.oktobris 2013, 22:29 | links

Mn bija tāds kuru visu Zviedrijas epopeju nevajadzēja asināt Pieauga kajas ...:((
5.oktobris 2013, 22:24 | links

Asmeņi 28$ bez ceļa un nodokļiem ;(
5.oktobris 2013, 22:23 | links

Manuprāt filejnieku jātaisa no mīksta un plāna materiāla spiežot nevis uz metāla kvalitāti, bet gan uz vieglu momentālu nevērīgas uztrīšanas iespēju uz jebkuras abrazīvas virsmas... šitās cietās Moras tik ar dimantu un rūpīgumu var normāli uztrīt...
5.oktobris 2013, 22:20 | links

Par tiem filējamiem nažiem...reiz ,,jašķikā" redzēju ķinīti, kā Norvēģijā zivju cehā cilvēki šancēja.Iespaidīgi!Tur nav kādi ūber materiāli...!?

snipiens, 5.oktobris 2013, 22:11

Ir tikai pagaidām netieku klāt :D gan no skotiem gan norvēģiem mēģināju -viss atdurās cenā asmenis ap 30 ls kur nu vēl darbs maksts spals .......
5.oktobris 2013, 22:16 | links

Viņam jābūt tādam -korķis /augstvērtīgs un koka gardas / tāpēc ka zivju filēšana ne vienmēr notiek siltos komfortos apstākļos -plastmasa arī neder
5.oktobris 2013, 22:14 | links

Par tiem filējamiem nažiem...reiz ,,jašķikā" redzēju ķinīti, kā Norvēģijā zivju cehā cilvēki šancēja.Iespaidīgi!Tur nav kādi ūber materiāli...!?
5.oktobris 2013, 22:11 | links

Es neesmu vēl atradis asmeni labam filēšanas nazim Ir varianti ,bet man tie nepatīk Kad atradīšu došu ziņu

bums, 5.oktobris 2013, 16:49

Ja, iespējams, es ar piesakos. Piķi izmtis esmu uz filejnažiem ne pajokam, bet trāpijušies sū.. vien.

doks1959, 5.oktobris 2013, 21:16

Tapēc jau esmu meklējumos Būtu ļoti labi oglekļa tēraudu ,bet neder Agresīva padarīšana tā zuve :DD Sandvikus Zviedri nepiedāvā Vienīgais būs jāņem un vienu no Moriem jāizslīpē no 2,5 uz 0.8 mm konusu Ja tā atklāti pat šis man nevisai pie dūšas
5.oktobris 2013, 22:07 | links

Meistar!Nedēļas sākumā "Bruņiniekos" ievedu exsage 2500.Vai esi jau uzšķērdis?

davidsonsd, 5.oktobris 2013, 21:07

Ja tā kura bez kasetes Tad gatava Shimanis -Catana arī gatavs Pirmdien būs bruņiniekos
5.oktobris 2013, 22:01 | links

Es neesmu vēl atradis asmeni labam filēšanas nazim Ir varianti ,bet man tie nepatīk Kad atradīšu došu ziņu

bums, 5.oktobris 2013, 16:49

Ja, iespējams, es ar piesakos. Piķi izmtis esmu uz filejnažiem ne pajokam, bet trāpijušies sū.. vien.
5.oktobris 2013, 21:16 | links

Meistar!Nedēļas sākumā "Bruņiniekos" ievedu exsage 2500.Vai esi jau uzšķērdis?
5.oktobris 2013, 21:07 | links

Degarzivs-abalģennākā recepte! Lasot ēdu-konkrēti aizrijos!
5.oktobris 2013, 21:04 | links

5.oktobris 2013, 16:49 | links

Jautājiens Meistaram- visi pozitīvi atsaucas par taviem dūčiem, bet neēsmu manījis ka būtu uzbūvēts kāds filējamais. Tādus nebūvē vai es arī es esmu kautko palaidis garām? Ja būvē, tad cik tāds varētu bleķot?
5.oktobris 2013, 13:55 | links

Ar speķotu ādiņu ietaukot nazi pēc mazgāšanas! :D Kā pīrāgu! :D
Tu Bums reizēm padalies ar receptēm, es arī vienu iebliezīšu!
Man viens čoms izstāstīja, kā pareizi pagatavot asari! Tātad, ņemam buti, butei caur muti izlaižam iekšas, ar gaļas āmurīti izklapējam buti, ņemam asari, notīrām, caur muti izlaižam iekšas un atkal ņemam buti! Ar buti rūpīgi iesmērējam asari, pasaucam palīgā Demakovu, ar buti iesmērēto asari cepam, sāls un pipari pēc garšas, cepto asari liekam konvertā un pasniedzam Dombrovskim! Un Dombrovskis, saņemot tā pagatavotu asari saka - krīze Latvijā ir beigusies, esam attīstīta un plaukstoša valsts bez problēmām! :D Īsumā recepte skaidra, skrienam visi pēc butēm un ķeram asarus! :D
4.oktobris 2013, 21:56 | links

Bums, tā durkļa asmeni tač Tu pats būvēji, ne? tas no mores neatpaliek nu nemaz!

degarzivs, 4.oktobris 2013, 20:36

Tas nav Mora tas ir manis būvēts Duramo varēsi asināt kaut pret akmeni mežā Tādi naži nāca lielajos zivju tīrāmajos agregātos uz Atlantijas kuģiem Tikai neddaudz jāpievaktē -vajag pēc mazgāšanas nosalaucīt sausu un ja ir iespēja nosmērēt ar kādu taukumu.
4.oktobris 2013, 21:01 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager