Bums
Vot tā sataisijos pirkt Tevis izslavēto Toku`šimu, bet viģikā Tu pateici...tāds pats sūdas kā tokušima....:-)
jeeska, 19.septembris 2013, 18:24
Nav viņa sūds bet abām ir viena un tā paša sūda vaina :DD Vienīgais ka Tokušhima ir uz pusi lētāka un daudz necieš no pārtaisīšanas kā Okuma/estētiski/
bums, 19.septembris 2013, 18:28
Interesanti, ka man personigi auklas apmešanās nebija lielākā problēma, iespejams vainu tapec ka tur visrū stāvēja neadekvāti liela aukla 0.13 liekas, vai ari tapec, ka es to jau zināju un pieskatīju. BET skarbākais bija tas, ka pēc iemetiena, taisot ciet lociņu, bieži vien ar rāditājpirktu auzskāru bremzes aso malu, un līdz ar to atslābināju bremzi, Okumai viņa giežas loti smuki un līgani, kas ir labi, bet šajā gadijumā, biezi atskārtu, ka bremze ir izkustināta un pārāk vaļīga. Un vieglajam jigam tas neiet krastā! Iespējams tas tikai kādas manas ipašās roku kustības pie vainas, bet nu veru, ka arī šo problēmu tas atrisinās. Visādi citādi laba, viegla spole, ar elentu (pagaidām) frikciju, bet vai par to naudu, kāda tā ir plauktā veikalos, es tomēr padomātu.. Starpcitu, tagad Spices salmo ir atlaides Okumām :) moš tagad ir adekvāts cipars.