Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Bum, prasu Tev kā profiņam: paraksturo divus nažu materiālus 420 HC un S3V. Vai tiešām S3V ir divtik pateicīgāks materiāls, ja reiz ir uz pusi dārgāks! (es domāju medību nažus)
27.jūlijs 2013, 12:32 | links

Paldies meistaram par salaboto eholoti! Strādā kā jauns!
27.jūlijs 2013, 00:41 | links

Maritnez atjaunots
26.jūlijs 2013, 18:13 | links

Čau Bums!
Vai gadienā tā asīte nav ienākusies? Izjūtu akūtu nepieciešamību pēc otra copesrīka laivā...

paiks, 26.jūlijs 2013, 12:17

ņea pagaidām tikai labai rokai ir piedāvājumā Tur galā ir labā vītne
26.jūlijs 2013, 18:12 | links

Čau Bums!
Vai gadienā tā asīte nav ienākusies? Izjūtu akūtu nepieciešamību pēc otra copesrīka laivā...
26.jūlijs 2013, 12:17 | links

Sveiki Bums! Par to grillu gaļai, teici ja nemaldos augstums 13cm un nekas nepiedeg. Tā viņš ir, bet tās ogles arī negrib degt. Kautkādi caurumi jāborē? Kautkā to temperatūru nevar dabūt! Jo kā zināms sulīgai gaļai vajag lielu temperatūru, lai dabūtu to garoziņu un sula paliek iekšā.

maratt, 25.jūlijs 2013, 18:20

:)) es vispirms ogles izdedzinu līdz sāk veidoties sudrabaini balta plēksnīte Tad arī karstums un viss pārējais ir normā
25.jūlijs 2013, 18:52 | links

Hei,Meistar!
Līdz augusta vidum,man jādabū tās sasodītās spoles rokā,kaut bez uzprišinājumiem+pieliktie nazīši,kas nākuši no Ventiņiem!Dabūsi praktizēt pie manas galvas un likt pie rumpja atpakaļ,ko noraus man sūrie lemberdzēni par tiem nazīšiem(moras laikam...)!:)

avtt, 25.jūlijs 2013, 17:03

Kaut kā nolikās malā-brīvdienās sariktēšu Nažu beņķis vienalga jāstelklē augšā ,jo agra ziema būs ;DD
25.jūlijs 2013, 18:51 | links

Sveiki Bums! Par to grillu gaļai, teici ja nemaldos augstums 13cm un nekas nepiedeg. Tā viņš ir, bet tās ogles arī negrib degt. Kautkādi caurumi jāborē? Kautkā to temperatūru nevar dabūt! Jo kā zināms sulīgai gaļai vajag lielu temperatūru, lai dabūtu to garoziņu un sula paliek iekšā.
25.jūlijs 2013, 18:20 | links

Hei,Meistar!
Līdz augusta vidum,man jādabū tās sasodītās spoles rokā,kaut bez uzprišinājumiem+pieliktie nazīši,kas nākuši no Ventiņiem!Dabūsi praktizēt pie manas galvas un likt pie rumpja atpakaļ,ko noraus man sūrie lemberdzēni par tiem nazīšiem(moras laikam...)!:)
25.jūlijs 2013, 17:03 | links

gb3332 Eholota devējs gatavs būs Bruņiniekos
25.jūlijs 2013, 14:04 | links

Shimono kāti gatavi pēc 16-00 būsd pie Ginta Viss nodotais Bruņiniekos arī gatavs ap to pašu laiku var braukt pakaļ
25.jūlijs 2013, 14:03 | links

Var jau būt, bet man tomēr izdevās arī ar šo izveidot mezglus. Līdz tam it kā biju dzīvojis bez tās nelaimes...

Man nav saprotama doma,kapēc japērk spole,kas uzreiz jau ir japartaisa :)
Vai tad ir mazs spoļu klāsts,ka nav no kā izvēleties :)
P.S. Tās tādas manas pārdomas.

jenots13, 24.jūlijs 2013, 20:43

Nu un ko darīsi, ja spole JAU nopirkta?
24.jūlijs 2013, 21:24 | links

Kasetes mala ir taisna bez visādiem vipendroniem Ar nelielu konusu Nav kam sabremzēt un aukla liekās likvidējot cilpu
24.jūlijs 2013, 20:56 | links

Ja auklas kasetes mala būtu taisna/ kā tas ir Abu Garcia Ex Pro/un skruve ar to nelielo taisstūri -viss būtu čikiniekā .Tokušimas un Okumas gadījumā aukla vispirms sabremzējas uz kasetes malas un tad uzkaras uz tāisnstūra skruves
24.jūlijs 2013, 20:54 | links

Abu Garcia Ex Pro Nav tāda šaize jo kasete ir ar skruvi sabalansēta -nav dubultā tiltiņa -pavēro
24.jūlijs 2013, 20:50 | links

jenots13, 24.jūlijs 2013, 20:43

Tokušima ir laba spole gan ar cenu gan gultņu skaitu -korpusu apdari Man pat pašlaik ir stingri jāpiedomā lai kaut ko līdzvērtīgu piemeklētu Jau otro mēnesi ar to rukāju -bez problēmām . Pat Certatrēm sanāk šaizīte :DDD
24.jūlijs 2013, 20:48 | links

Tā jau vairs nav relaksējoša cope /kad visu laiku jāvēro spoli/Vēl kas -ja aukla ir spoles vērtībā tad tomēr der pievērst uzmanību un novērst trūkumus.
Protams spolēm par pussimts latu tādu opciju grūti ir sameklēt :DDD Protams tiem kuriem ir modīgas un ar labu slīdamību auklas -šis trūkums var arī neparādīties.
Vienkārši to visu saku no savas pierdzes
24.jūlijs 2013, 20:44 | links

24.jūlijs 2013, 20:43 | links

Sāk tapt jaunā ziemas kolekcija

bums, 24.jūlijs 2013, 19:38

Pirmā no labās Tava interpretācija par Salmo-2 tēmu?
24.jūlijs 2013, 20:42 | links

Okumai Trio arī ir tāda pati slimība Tā pati kantainā kasetes skruve
bums, 24.jūlijs 2013, 19:31

Ir jau arī citas spoles. Ir Abu Garcia Ex Pro - arī tas pats variants, lai gan retāk kā Tokushimai. Var jau visu laiku sekot līdzi auklai un tad pat nekas nebūs jāslīpē un jāvīlē, bet vai tas būs tā vērts? :)
24.jūlijs 2013, 20:33 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager