Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Diamond&Aigar-tas tu?
25.maijs 2013, 20:23 | links

Es apstiprinu, ka es esmu es un nekas cits....Nu jā, pabārstīju es tur kaut ko no opozīcijas puses, daudziem nepatika.neesmu nekaads gagarins, svilpe, neesmu nevienu bildi sheit licis, nekaadus liinjus no tīkliem neesmu vilcis....vrogje pilnmēness uz mani nekādu iespaidu neatstāj. Es arī baigi nemaskējos, apzinos, ka mani personas dati ir pieejami. tas, ja pasaku, ka man nepatīk beigtu zivju kalni, šupiņi liekas neefektīvi nenozīmē ka esmu stulbs....Esmu teicis ka bļitkas un rotiņi izskatās dikti kārdinoši utt....koroche nekāda naida!
25.maijs 2013, 20:18 | links

Domāju ka tas ir Aivara topiks un ne Gints, ne Aigars nav īsti pieskaitāmi pie Aivara personības,tāpēc izveidojiet savu tematu (sadaļu) un bliežat tur...man patīk ieiet šajā sadaļā,jo lasu par inventāru,copi,funktieri...nevis pieauguši vīri "sarakstoties" "vicina mēles"!zb...bums ieliec pozitīvas bildes iekš LV!patīk
25.maijs 2013, 20:01 | links

Mmmm, mazie jokdari :))
25.maijs 2013, 15:15 | links

Paskatījos, kad tas brīnums ir reģistrējies - 24.06. pagaišvasar. Diemžēl tajā laikā es biju Ventspilī sasvinējies Jāņus. Āaaa bet nu jā, es jau varēju kādam palūgt, lai uztaisa man vēlvienu profilu :)))))))

sragiagiaA, 25.maijs 2013, 14:48

Nu tas visu izskaidro! Pierijies Lemberga dziru - uztaisīji profilu un sākās personības dalīšanās! :D :D :D
25.maijs 2013, 15:03 | links

Paskatījos, kad tas brīnums ir reģistrējies - 24.06. pagaišvasar. Diemžēl tajā laikā es biju Ventspilī sasvinējies Jāņus. Āaaa bet nu jā, es jau varēju kādam palūgt, lai uztaisa man vēlvienu profilu :)))))))

sragiagiaA, 25.maijs 2013, 14:48

Pālī noteikti uztaisīji :):)
25.maijs 2013, 14:55 | links

25.maijs 2013, 14:48 | links

Nu nē vecīt-man ir alibī-pārāk daudz cilvēku(kaut vai pats Bums) pazīst mūs ar gintsgg kā personas ar atsevisķiem ķermeņiem:)
Bet ar tevi hvz-varbūt vienubrīd esi lāga zēns Aigars,bet pēc mirklīša jau ļaunais,ciniskais Diamond,bet pats par to nemaz nezini! Personības dalīšanās saucās!
25.maijs 2013, 14:35 | links

Raih, varbūt Tu esi arī GintsGG, bet to nemaz nezini, a? :))))
25.maijs 2013, 14:27 | links

Es te izvirzīšu tēzi(bez obid tikai): Aigar-bet varbūt Tu nemaz nezini,ka Tu esi arī Diamond,a?:) Nu kaut kas no Edvarda Nortona lomas filmā "Fight Club" un man šķiet vēl vienā(nosaukumu piemirsu)?
25.maijs 2013, 14:13 | links

Jā, es rakstīšu adminam un prasīšu, lai pasaka, ka tas neesmu es, pēctam kopēšu Tev utt, bļin darīt nav man ko, Tu te hu**u dzen, pats arī tiec skaidrībā. Ja neuzzini, ka tas esmu es, tad esi normāls vecis un domā, ko publiski runā, bet nu, šaubos, ka tā var būt....
Pārējie līdzi rējēji, kam nav pašiem savas smadzenes, lai rej, tomēr diezgan poh ko Tava banda domā. Normāliem večiem pašiem ir sava galva un gan jau sapratīs kas ir kas.
Atvainojos par tēmas piemēslošanu. Ne asakas! ;)
25.maijs 2013, 13:45 | links

Usi , nekluksti .
25.maijs 2013, 13:30 | links

viens par otru duraks:)
25.maijs 2013, 12:30 | links

Mums ar Gintu bija noruna, ka viņš no admina uzzinās vai tas esmu es un, ja nē, atvainosies.
Tas cilvēks zem nika "Diamond" tomēr pārāk daudz debīlismus raksta, kaut kā nepatīk, ka visiem tiek ieskaidrots, ka tas esmu es...

sragiagiaA, 25.maijs 2013, 10:33

Par Gagarinu tevi nokristīja Vieplis , neviss es , par Diamontu mums bija šāda sarakste ,

Labi, sarunājam tā. Ja izrādīsies, ka tas esmu es, tad atvainošos par visām savām dumībām, ko esmu tev netā izteicis. Vai varbūt ir citas vēlmes?

>> [gintsgg, 24.04.2013 20:04] Lieta tāda ka es esmu pārliecināts ka tas esi tu . Pirms gada kad Diamonds sāka bārstīt savas pārgudrības un es pajautāju ka tur īsti bija ar tiem līņiem kuri tika izņemti no atrasta tīkla , paturēti , faktiski nozagti maliķiem , sabildēti un bildes saliktas forumā , it kā noķerti ar makšķeri , pēc šā jautājuma Diamonds pazuda . Kāda sagadīšānās ! Var jau paprasīt administrātoram lai pēc IP adreses noskaidro kurš ir Diamonds , jā izrādīsies ka man nav taisnība es atvainošos konkrēti par šo komentu un pacitēšu kaut ko citu .

>>>> [sragiagiaA, 24.04.2013 16:31] Sveiks. Nejauši uzgāju Buma tēmā Tavu komentāru, kas laikam bija domāts man, tik īsti nesapratu kāpēc. Ar to, kam Tu to atbildēji, man nav nekāda sakara. Būtu tikai godīgi, ja tajā tēmā arī publiski atvainotos. Ne asakas! ;)

man nav laika nodarboties ar šādām muļķībām , kur nu vēl apgrūtināt administrātoru , prasi pats administrātorām lai pasaka ka Diamonts neesi tu , jā viņš to pateiks - es atvainošos , bet citādi es palieku pie savas pārliecības .
25.maijs 2013, 12:25 | links

Tā jau Gints mani nokristījis ir. Aj labi, vienalga, labāk jāsāk asināt āķi un taisnot pavadas, cik ta vairs, un braucu jau uz Tavu ezeru :))

sragiagiaA, 25.maijs 2013, 10:47

Kopš kura laika Bums ir Usmu privatizējis ?:D
Kopš 1980 gada
silpeiv, 25.maijs 2013, 10:49
25.maijs 2013, 10:49 | links

Aukc līdaka nebūs Kļovs būs pirmdien tāpēc arī pirmdien braukšu

Tā jau Gints mani nokristījis ir. Aj labi, vienalga, labāk jāsāk asināt āķi un taisnot pavadas, cik ta vairs, un braucu jau uz Tavu ezeru :))

sragiagiaA, 25.maijs 2013, 10:47

Kopš kura laika Bums ir Usmu privatizējis ?:D

25.maijs 2013, 10:47 | links

Aigar vai tad Tu esi Gagarins ?:DD
25.maijs 2013, 10:45 | links

Mums ar Gintu bija noruna, ka viņš no admina uzzinās vai tas esmu es un, ja nē, atvainosies.
Tas cilvēks zem nika "Diamond" tomēr pārāk daudz debīlismus raksta, kaut kā nepatīk, ka visiem tiek ieskaidrots, ka tas esmu es...
25.maijs 2013, 10:33 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager