13.marts 2013, 20:30 | links
Ir vajadzīga uz laiku silta vieta lai veiktu teh apkopi laivai Vēlams Jūrmalā Protams par samaksu
Garums ar dīseli 8,5 m
Garums ar dīseli 8,5 m
13.marts 2013, 20:28 | links
Noprotu, ka Meistars gana aizņemts, tāpē iepublicējos ar savu grūsno jautājumu šeit:
Iegādājos tavu darunājumu: zandarta žibulīti. Pirms nedēļas ieprovēju.
Neesmu nekāds baigākais žibulēšanas spečuks, bet tomēr vēlējos uzjautāt tavu viedokli.
Spēle, kad noguļās viņai ir forša, uz aci, bet lai to noguldītu, jāizdara diezgan ass & plašs rāviens, kas man liekas kaulainajiem ne visai patīk, jeb arī tas liedz spēli daudzveidot. Pie lēnākiem un/vai mazākiem rāvieniem žibulis aiziet pa "asariski" lejā.
Vispār raustot centos pēc izjūtām darīt tā, ka nejūt žibuļa atsitienu rokā planējiena beigās.
Varbūt ka neto daru, varbūt ka nekā nesaprotu.
Vari (at) lūdzu pakomentēt!?
o.
otinjsh, 13.marts 2013, 19:44
Dziļi klanos Bumša priekšā!
p.s.Krabja saimnieks tev pirms 3 nedeeljaam ievera manu veco Morīti galīgi apdaudzītu un aprūsējušu, kas tagat izskatās kā Modele- no modes žurnāla vāka un griež arī ne pa knapo!!!
Robchiks, 13.marts 2013, 10:34
Sveiks! Es saprotu, ka tagad ir citas aktualitātes, bet vai drīkst atstāt Bruņiniekos Moras Ice Pro130. nažus? Nourbu ar tiem jau otro vai trešo sezonu, derētu uzfrišināt:)
Paldies!
mirtins, 13.marts 2013, 09:03
Tā draņķa spole ķeras bez pārtraukumiem katrā griezienā vienā konkrētā vietā! Nekas tur nepazūd.
doks1959, 11.marts 2013, 21:51
Bums neņem ļaunā, bet es nevaru izprast vienu lietu. Es kā doks saprotu to lietu tā. Atnāk vājnieks ar savu bēdu. Es apskatu ir tā bēda, tiešām! Meklēju, roku atrodu, kas bēdai pie vainas. Mēģinu novērst. Tobiš ārstēju. Pēc laika apskatu vājnieku - vaina pazudusi un līdz ar to arī vājnieka bēda.
Šajā reizē viss ir līdzīgi, tikai nesaprotu, kā vainu atradi, bet neredzēji, ka bēda palika? Pie tam ne par kapeiku mazāka. Vai sākumā bēdu redzēji (juti) vai uzreiz vainu meklēji?
Tīri labs salīdzinājums sanāca!? Man patīk!
doks1959, 11.marts 2013, 21:10
He he dok,izklausās jau vienkārši,vainu atrodu mēģinu ārstēt,pēc laika vaina pazudusi,bet ja ir citādi..........?
Vainu atrod,mēģina ārstēt,plecu ārstē ārstē 4trus mēnešus,un gala beigās pasaka,ka jūs esiet vienīgais kuram nezinu vairs kā līdzēt,jo izārstēts tad nēsi,ko tad?
Tā kā nau jūsu darbā arī viss tik spīdoši.
kvoks, 11.marts 2013, 21:32
Nemaz nepretendēju uz to, ka mūsu brālis (doks) nekļūdās un visu kā ņemtā uzreiz izārstē. Tad jau uz planētas vairs vietas nebūtu. Ne par to ir runa. Runa par to, ka man saka, ka bēdas vairs nav, bet viņa stāv kā stāvējusi. Nu tad man rodas jautājums vai viņa bija konstatēta? Jo nebija jau tā, ka stipri varēja sajust ar 120 kg cilēciņa mazām rociņām.
doks1959, 11.marts 2013, 21:42
Bums neņem ļaunā, bet es nevaru izprast vienu lietu. Es kā doks saprotu to lietu tā. Atnāk vājnieks ar savu bēdu. Es apskatu ir tā bēda, tiešām! Meklēju, roku atrodu, kas bēdai pie vainas. Mēģinu novērst. Tobiš ārstēju. Pēc laika apskatu vājnieku - vaina pazudusi un līdz ar to arī vājnieka bēda.
Šajā reizē viss ir līdzīgi, tikai nesaprotu, kā vainu atradi, bet neredzēji, ka bēda palika? Pie tam ne par kapeiku mazāka. Vai sākumā bēdu redzēji (juti) vai uzreiz vainu meklēji?
He he dok,izklausās jau vienkārši,vainu atrodu mēģinu ārstēt,pēc laika vaina pazudusi,bet ja ir citādi..........?
Vainu atrod,mēģina ārstēt,plecu ārstē ārstē 4trus mēnešus,un gala beigās pasaka,ka jūs esiet vienīgais kuram nezinu vairs kā līdzēt,jo izārstēts tad nēsi,ko tad?
Tā kā nau jūsu darbā arī viss tik spīdoši.
kvoks, 11.marts 2013, 21:32