Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Kur tas veikals atrodas vispār????
21.februāris 2013, 17:27 | links

Bode tiešām laba.

Baltais62, 21.februāris 2013, 12:18

Veikals bez marmora grīdām un kristāla lustrām, viss nepieciešamais copei dabūnams un pats galvenais, cenas, cenas, cenas tiešām priecē!!!
21.februāris 2013, 17:22 | links

bums
PM
21.februāris 2013, 16:50 | links

Vakar Burtniekā viens knapmērs-Bums,tava zandartene nostrādāja(65mm,no raķešmateriāla)
21.februāris 2013, 13:04 | links

bus ta bodite jaieprovee... tnx..
21.februāris 2013, 12:31 | links

Bode tiešām laba.
21.februāris 2013, 12:18 | links

Paldies ;)

Tiešām interesanta Praktiski tur ir viss ko centra bodes tirgo 3 x dārgāk Viennozīmīgi Ķina bet cenas adekvātas kvalitātei Spoles sākot ar 3 ls Nekur tās pašas spoles neesmu redzējis lētāk par 6-8 ls Kāti piederumi bori Nero /krievu/tur bija pa 23 ls kamēr visur citur ap 30 ls Veikals ir 300 m pirms SEBa /braucot uz centru/2 stāvu sarkana ķieģeļu ēka Bode ir 1 stāvā /tā ir labajā pusē braucot centra virzienā Man ir ļoti labs kontakts ar šo vietu ,ja teiksiet ,ka Bums ieteica ,nelielu atlaidīti arī izveidos
,bet NELIELu jo viņu tirdzniecības politika ir neliels uzcenojums un apgriezieni /visnotaļ apsveicama politika/

bums, 21.februāris 2013, 11:19
21.februāris 2013, 11:29 | links

Tiešām interesanta Praktiski tur ir viss ko centra bodes tirgo 3 x dārgāk Viennozīmīgi Ķina bet cenas adekvātas kvalitātei Spoles sākot ar 3 ls Nekur tās pašas spoles neesmu redzējis lētāk par 6-8 ls Kāti piederumi bori Nero /krievu/tur bija pa 23 ls kamēr visur citur ap 30 ls Veikals ir 300 m pirms SEBa /braucot uz centru/2 stāvu sarkana ķieģeļu ēka Bode ir 1 stāvā /tā ir labajā pusē braucot centra virzienā Man ir ļoti labs kontakts ar šo vietu ,ja teiksiet ,ka Bums ieteica ,nelielu atlaidīti arī izveidos
,bet NELIELu jo viņu tirdzniecības politika ir neliels uzcenojums un apgriezieni /visnotaļ apsveicama politika/
21.februāris 2013, 11:19 | links

Bums,

Kur tieši ir tā maģiskā Valdlauču bode? Bieži sanāk izbraukt cauri tam miestam, bet bodi redzējis neesmu ...

Tnx

Johaidī aizmirsu Valdlaučus pieminēt Bode cepuri nost tieši cenu ziņā Copes nams Tu taču pie Sandra arī ciemos iebrauc ?:DD

bums, 21.februāris 2013, 10:42
21.februāris 2013, 11:06 | links

Un ko dzird par peipsiraudu?
21.februāris 2013, 10:49 | links

Cau, BUMS! Vai Tev kraajumos ir kada mazaa un lielaa maile spiningam? Dzeltena (Misina vai tml.) ? Jasak domat par 1. maiju... Ja ir, pietaupi man. Un karusinu ari.
21.februāris 2013, 10:48 | links

JurijS - mashina arī ir ļoti pareizs vārds! :D
21.februāris 2013, 10:48 | links

Johaidī aizmirsu Valdlaučus pieminēt Bode cepuri nost tieši cenu ziņā Copes nams Tu taču pie Sandra arī ciemos iebrauc ?:DD
21.februāris 2013, 10:42 | links

Vakarā ielikšu video kā cīnīties ar vienpakāpju krievu nažiem un ļeņingradas bora savienojuma trūkumu novēršana
21.februāris 2013, 10:35 | links

Bums, par to nav šis stāsts, ir lietas ko tu labi izdari citiem, un ir cilvēki kas ar tevis darīto nav apmierināti.

www.copesnams.lv, 21.februāris 2013, 10:00

NU bet Rīga ir pilna ar darbnīcām un meisteriem ejat un meklējat ar kuru meisteru būsiet apmierināti :DD Man arī ir savs zobu ārsts un eju TIKAI pie viņa :DD Man ir savi kundes kuri vairs nekad un nekur citu nemeklēs Piem CL makšķernieku pulks .Man ir mīļākie copes veikali /copes nams nav to starpā/kuros labprāt iegriežos Piemēram Salmo Spicē, Esmā,Juglas Asarī,Milo /tas būs neobjektīvi/ Gogoļa ielas piparbodītē pretīm krievu baznīcai Maziņš omulīgs un daudz tāda ko citos veikalos ar uguni nesameklēt.:DD
21.februāris 2013, 10:34 | links

Veči!Tas jau atkal ,,papahivajet"pēc seriāla latviešu stilā,,man kremt"jaunās sezonas!!!:)))Nu bet tak nofilmējiet pa īstam,ar visu ,,villošanos"utt.!Būs reitings simt punkt!!!:)))
21.februāris 2013, 10:32 | links

JurijS, paldies ka ir kāds valodas skolotājs:)
21.februāris 2013, 10:13 | links

kadmij,Es vienmēr ar cilvēkiem māku saprasties, jo esmu simtiem aizvedis copēt , un atrodu kā var iziet no situācijas.
21.februāris 2013, 10:12 | links

Par cilveku daudz pasaka ar valoda, kada runaa:) Atzit nevis atdzit, atdzit var mashinu no Vacijas:)
21.februāris 2013, 10:11 | links

copesnams, es neesmu Buma advokāts, bet šī ir pirmā reize, kad tevis rakstītais ir cilvēciskā izpildījumā ....

Ja iebildumi būtu šādā formā, nedomāju, ka kāds uzmestu lūpu, vai apvainotos...

Ceru, ka turpināsi komunicēt un arī aizrādīt cilvēcīgi, lai nav jāķēzas...
21.februāris 2013, 10:05 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager