Mēs dzīvojam demokrātiskā valstī un visi var izteikt savas domas. Un tev vajag arī atdzīt savas kļūdas.
21.februāris 2013, 10:02 | links
Bums, šodien Milo ievedīšu Rapalas urbi, kuram īstā vieta ir muzejā nevi uz ledus. Uzasini galvu un paskaties abus savienojumus. Pa vidu šnekam izskatās ka ir kaut kas lūzis, moš var savest tuvu oriģināla kārtībā. Galva viņam ir piestiprināta ar tapu, moš šo mezglu var uztaisīt līdzīgi kā jaunajām heinolām. Aci uzmetot, izskatās ka arī pats urbis ir nedaudz līks, cerams ka var izvilkt.
Ja vari, būtu ideāli visu dabūt atpakaļ līdz rītvakaram, nedēļas nogalē ir ieplānota cope. Ja patreiz nav laika savest visu kārtībā, tad uzasini tikai galvu, nedēļas nogali nourbšu un tad vedīšu viņu atpakaļ uz Milo.
Paldies
Morda, 21.februāris 2013, 09:25
Urmas, bums tak neatdzīsies kad viņam nav sanācis, tu ko.
www.copesnams.lv, 21.februāris 2013, 09:25
Urmas, bums tak neatdzīsies kad viņam nav sanācis, tu ko.
www.copesnams.lv, 21.februāris 2013, 09:25
Vobleri no Jura ...šie visi atrodas Milo veikalā
šodien pētīju ..patika Made in Latvija :))
bums, 20.februāris 2013, 20:49
Tie voblerīši kaut kur citur ar ir dabūjami?
kvoks, 20.februāris 2013, 21:59
Man Leningradietis no 70tajiem gadiem.Iet pa zorti,tikai bišķi izļurkājies.Būs jādod Zariņvaldim sariktēt.Tāc meistars kā Bums jau laikam taipus Rīgas nav!Vislabākā tēma ko palasīt!
orests, 20.februāris 2013, 21:33
Vobleri no Jura ...šie visi atrodas Milo veikalā
šodien pētīju ..patika Made in Latvija :))
bums, 20.februāris 2013, 20:49
Man Leningradietis no 70tajiem gadiem.Iet pa zorti,tikai bišķi izļurkājies.Būs jādod Zariņvaldim sariktēt.Tāc meistars kā Bums jau laikam taipus Rīgas nav!Vislabākā tēma ko palasīt!
orests, 20.februāris 2013, 21:33
Koroč tā...ledus borim viena skrūve nenāk vaļā(krustiņš)!
Loģiski, no manas puses ņemot,ka esmu jau sajājis to,ka nu nekādi vairs!:)
Mēģināt ar borīti ko tur pačakarēt,vai kā?
avtt, 20.februāris 2013, 13:12