Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Mēs dzīvojam demokrātiskā valstī un visi var izteikt savas domas. Un tev vajag arī atdzīt savas kļūdas.
21.februāris 2013, 10:02 | links

Bums, par to nav šis stāsts, ir lietas ko tu labi izdari citiem, un ir cilvēki kas ar tevis darīto nav apmierināti.
21.februāris 2013, 10:00 | links

Titāna urbis gatavs nācās būvēt Sfēriskos tikai uz otru pusi :)) jo urbšanas virziens kā Morām Neviens no Krievu nažiem nedēs Pārbaudīju uz ledus urbj labi Dzīvos un ja vajag rezervei dodat ziņu kamēr visus neesmu uzasinājis Nero virzienam
21.februāris 2013, 09:46 | links

Bums, šodien Milo ievedīšu Rapalas urbi, kuram īstā vieta ir muzejā nevi uz ledus. Uzasini galvu un paskaties abus savienojumus. Pa vidu šnekam izskatās ka ir kaut kas lūzis, moš var savest tuvu oriģināla kārtībā. Galva viņam ir piestiprināta ar tapu, moš šo mezglu var uztaisīt līdzīgi kā jaunajām heinolām. Aci uzmetot, izskatās ka arī pats urbis ir nedaudz līks, cerams ka var izvilkt.

Ja vari, būtu ideāli visu dabūt atpakaļ līdz rītvakaram, nedēļas nogalē ir ieplānota cope. Ja patreiz nav laika savest visu kārtībā, tad uzasini tikai galvu, nedēļas nogali nourbšu un tad vedīšu viņu atpakaļ uz Milo.

Paldies

Morda, 21.februāris 2013, 09:25

Ap 12:00 varu savākt
21.februāris 2013, 09:42 | links

Urmas, bums tak neatdzīsies kad viņam nav sanācis, tu ko.

www.copesnams.lv, 21.februāris 2013, 09:25

www.copesnams.lv, 21.februāris 2013, 09:25

Bez problēmām :)) Jo Taviem čomiem -nesaukšu vārdus Tu ar viņiem uz Kuršu neris vizinies Asmeņus asinu steriem :DD varbūt pat tavi ir tur man tas ir pilnīgi vienalga .Tikai tas ka vairs nenes pie sīmani bet dod Valdim tas jau vecīt ir mans nopelns :DDDDDDDDDDDDD Man dēļ darba apjoma var būt fēleri un arī ir ,bet tos izlaboju un klientus gavnom ņeobļivaju kā dažš labs UN ko jums te darīt ? pie nīstā buma -ko ?
Šī sadaļa domāta normāli domājošiem un nesakompleksētiem copmaniem :DDD
21.februāris 2013, 09:40 | links

21.februāris 2013, 09:25 | links

Bums, šodien Milo ievedīšu Rapalas urbi, kuram īstā vieta ir muzejā nevi uz ledus. Uzasini galvu un paskaties abus savienojumus. Pa vidu šnekam izskatās ka ir kaut kas lūzis, moš var savest tuvu oriģināla kārtībā. Galva viņam ir piestiprināta ar tapu, moš šo mezglu var uztaisīt līdzīgi kā jaunajām heinolām. Aci uzmetot, izskatās ka arī pats urbis ir nedaudz līks, cerams ka var izvilkt.

Ja vari, būtu ideāli visu dabūt atpakaļ līdz rītvakaram, nedēļas nogalē ir ieplānota cope. Ja patreiz nav laika savest visu kārtībā, tad uzasini tikai galvu, nedēļas nogali nourbšu un tad vedīšu viņu atpakaļ uz Milo.

Paldies
21.februāris 2013, 09:25 | links

Aivar
Mani galīgi neinteresē tavi darba apjomi.Vari stellēt,ja vari ari vairāk.Saprotu,ka visiem neizdabāsi un vai to vajag.Tad esi tik laipns,ja jau reiz apņēmies ko izdarīt tad ari izdari kā nākas.Tobiš "Nesatraucies Borēsi gan sausu gan slapju :))
20.februāris 2013, 19:39 | citēt | links"
Pretējā gadijumā var sanākt tā kā ir-"daži" ar kvalitāti neapmierinātie.Vai tev to vajag?:)
Tas tā.Tas nav uzbrauciens bet viela pārdomām-vnk skaļi domāju.:)Par to iešanu-ja bi pošol,no očeredj ņe moja.:)
21.februāris 2013, 09:21 | links

Visi, kas seko šai sadaļai ļoti labi zin, ka Valdis ir labs meistars, bet visi zin arī to, ka jūs esat labi čomi un ka boru trīšanas nianses parādīji viņam pats personīgi.
Kadmij mēs tiešām esam labi čomi un viens otra muguru piesedzam :)) Visus no Latgales un Vidzemes uzreiz sūtu pie viņa ...:)) Un ar lielāko prieku
21.februāris 2013, 09:10 | links

Bums, da ko tur dzelt, ja pieaudzis cilvēks nespēj vēlaizvien beigt provocēt, muldēt, allaž ielīst tavā tēmā, acīmredzot tevi mīl :)

Bet par viņa pēdējo postu, es Valda vietā no viņa urbi neņemtu, lai brauc pie Sīmaņa.

Visi, kas seko šai sadaļai ļoti labi zin, ka Valdis ir labs meistars, bet visi zin arī to, ka jūs esat labi čomi un ka boru trīšanas nianses parādīji viņam pats personīgi.

Lidmašīnas krīt, autokoncerni atsauc mašīnas, utt.

Man to dažu personāžu replikas atgādina puišēļus, kuriem nav ideju, kā ieknābt, bet pašiem visu laiku niez.

Žēl ka tā.
21.februāris 2013, 08:45 | links

Orest paskaidroju Tev un visiem kā pašu spēkiem tikt ar ļeņingradieti galā-vīrs Tu esi ar pareizām rokām tāpēc pats visu izdarīsi
1.ar fleksi nogriez nost tās kniedes kuras satur abus posmus savienojumā
2. paņem 2 skruves ar uzgriežņiem un ieliec to vietā
3.Novelc un viss jau paliks par 90 % labāk
4, savilcēj skruves vietā izmanto šāda tipa mezglu Nopērkams jebkurā būvmateriālu veikalā

Nazi kā uzfrišināt parādīšu šodien vakarā -nofilmēšu
21.februāris 2013, 08:43 | links

Vobleri no Jura ...šie visi atrodas Milo veikalā
šodien pētīju ..patika Made in Latvija :))

bums, 20.februāris 2013, 20:49
Tie voblerīši kaut kur citur ar ir dabūjami?

kvoks, 20.februāris 2013, 21:59

ES tiešām nezinu ,bet pagaidām dzirdēju ,ka tikai Milo veikalā
21.februāris 2013, 08:22 | links

Man Leningradietis no 70tajiem gadiem.Iet pa zorti,tikai bišķi izļurkājies.Būs jādod Zariņvaldim sariktēt.Tāc meistars kā Bums jau laikam taipus Rīgas nav!Vislabākā tēma ko palasīt!

orests, 20.februāris 2013, 21:33

Tev jau tiešām pie Valda ir tuvāk Meisters tip top Par tu igauņa repliku atbildu ,ka man dienā ir 10-15 bori naži un galvas Rekords 27 rapalas galvas Tāpēc ja kāda vaina ir palaista garām tad sory tā vienalga tiks novērsta .Vēl viena nianse un jautājums ? Ja Valdim to lietu nebūtu par
adījis kur savus loriņus asinātu ? Vienīgais pie Sīmaņa :)) Ai kā gribās iedzelt ......Atbildu- pošol tu dirst....
21.februāris 2013, 08:21 | links

bums, 20.februāris 2013, 20:49

Tie voblerīši kaut kur citur ar ir dabūjami?
20.februāris 2013, 21:59 | links

Man Leningradietis no 70tajiem gadiem.Iet pa zorti,tikai bišķi izļurkājies.Būs jādod Zariņvaldim sariktēt.Tāc meistars kā Bums jau laikam taipus Rīgas nav!Vislabākā tēma ko palasīt!

orests, 20.februāris 2013, 21:33

Valdis uztaisīs,ka i nepazīsi.Vismaz atpakaļ uz pārriktēšanu nebūs jāved.:))
20.februāris 2013, 21:40 | links

20.februāris 2013, 21:33 | links

Koroč tā...ledus borim viena skrūve nenāk vaļā(krustiņš)!
Loģiski, no manas puses ņemot,ka esmu jau sajājis to,ka nu nekādi vairs!:)
Mēģināt ar borīti ko tur pačakarēt,vai kā?

avtt, 20.februāris 2013, 13:12

tu solijies pie manis atskriet paker bori lidzi ,man krievenieks no 70-gadu beigam kalpo labak neka jaunais, so to zinu !
20.februāris 2013, 21:13 | links

Ņem par labu :)) Čagu gan laikam tikai Zviedru zemē palietošu pašlaik veselība turas un jāsarikte darbi :))
20.februāris 2013, 21:03 | links

Šodien savacu borīti no Ginta. Skatos naži rezerves un uz bora kādi bija pirms nodošanas tādi arī tagat. Hmmmm.... starp nažiem un pamatni starpliku arī nav. Tas vecais laikam čagu pa daudz paņēmis uz krūts. Nekas nav izdarīts, bet naudu paprasa. Ņemu bori- autiņā iekšā un uz Jūrmalas pusi uz ūdens līdēju dīķi prom. Paņemu bori aizeju notestēju un nāku atpakaļ uz auto. Darba kolēģis- nu što ņebirjot, pjatj-šestj raz krutanul i z-blo :) Es sim - Net on uže prošol na skvozj. Šim mute palika vaļā. Ja godīgi man arī. Paldies, kugs par borīti. Tas nekad nav ta urbis
20.februāris 2013, 20:56 | links

20.februāris 2013, 20:49 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager