Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Nesatraucies Borēsi gan sausu gan slapju :))
20.februāris 2013, 19:39 | links

Uztaisi lūdzu leņķi, lai var urbt gan sausu, gan slapju ledu, savādāk 2 galvas jāvadā lidzi, kuru nemaz nav :D Nebiju domājis ka ar somu urbi būs tāda drillēšanās...
20.februāris 2013, 19:34 | links

Tai Heinolai 115 leņķi samazināju Iet viegli Ievedu Gintam Pazvanīt aizmirsu Gan Gints dos ziņu
Šodien savācu, galīgi garām-neņem. Vakarā atstāšu pie Ginta-skaties. Ja vaig varu uzfilmēt kā boris "urbj".

Janka86, 20.februāris 2013, 16:59

Ta pa daudz un ta pa maz :DD Redz es to visu sariktēju mīkstam ledum Nomēģināju gāja viegli ,bet šorīt piesala uz ļadus akan sauss Ved izvilkšu vidējo aritmētisko un būs labi :DD
20.februāris 2013, 19:17 | links

vairis
Busi kautko sajaucis. Kurs teica ka nav ko darit? Pec tava teksta tu esi uzplijies ar korka vilki, izlasi sevis rakstito.

Bums
Paldies par blitkam .
20.februāris 2013, 19:15 | links

Tai Heinolai 115 leņķi samazināju Iet viegli Ievedu Gintam Pazvanīt aizmirsu Gan Gints dos ziņu

Šodien savācu, galīgi garām-neņem. Vakarā atstāšu pie Ginta-skaties. Ja vaig varu uzfilmēt kā boris "urbj".
20.februāris 2013, 16:59 | links

Cirvīša forma kaut kur redzēta.

Baltais62, 20.februāris 2013, 08:51

Tavs bija identisks .bet par pamatu ņēmu vienu citu :)
20.februāris 2013, 16:00 | links

avtt-uzliec uz skrūves galvas uzgriezni un no iekšpuses piemetini,(ja ir tāda iespēja),simtiem nolauztas skrūves tā ir izskrūvēts.
20.februāris 2013, 15:50 | links

Zandartu bļitkas atkal ir , meistars mazliet ieveda .
20.februāris 2013, 15:37 | links

Krievu gan...kaut ko jau ķimerēšos!
Paldies,jumsiem!
20.februāris 2013, 13:30 | links

ja, krievu boris tad paprove mazliet nazi izkustinat... preteji pulkstena raditaja virzienam..
20.februāris 2013, 13:25 | links

Koroč tā...ledus borim viena skrūve nenāk vaļā(krustiņš)!
Loģiski, no manas puses ņemot,ka esmu jau sajājis to,ka nu nekādi vairs!:)
Mēģināt ar borīti ko tur pačakarēt,vai kā?

avtt, 20.februāris 2013, 13:12

Uzmanīgi ar urbi, labāk stacionāro. jānourb galva un tālākais varētu noritēt viegli vai arī ne tik viegli....
20.februāris 2013, 13:17 | links

Koroč tā...ledus borim viena skrūve nenāk vaļā(krustiņš)!
Loģiski, no manas puses ņemot,ka esmu jau sajājis to,ka nu nekādi vairs!:)
Mēģināt ar borīti ko tur pačakarēt,vai kā?
20.februāris 2013, 13:12 | links

Sveiks, master, ir tavā arsenālā sfēriskie smilšu naži priekš 110 nero urbjiem? Gribu nopirkt jaunu, normālu urbi, jo spiralens izģērbās... :)

Ko tu vispār saki par šiem urbjiem? Ir griezēji?
20.februāris 2013, 09:49 | links

Cirvīša forma kaut kur redzēta.
20.februāris 2013, 08:51 | links

Labs, tiešām visa cieņa montāžais!!!!
20.februāris 2013, 07:48 | links

Bums, Ļeps nav slikts, bet viņu salīdzināt ar Depešiem (:DDD

Patrols, 19.februāris 2013, 23:03

šeit neiet runa par salīdzināšanu ,bet prasmīgu mūzikas un stila pastarpinājumu Depeshi ir Depeshi un Ļeps ir Ļeps Domāju ,ka te vairāk ovāciju ir cilvēlam kurš vienu uz otra ir uzlicis virsū :DD Man patika ...:)
19.februāris 2013, 23:10 | links

Bums, Ļeps nav slikts, bet viņu salīdzināt ar Depešiem (:DDD
19.februāris 2013, 23:03 | links

Atvaino ka ne pa tēmu - kad izdevās piepildīt dzīves sapni un biju Lofotos ...tur ir viens tilts kad skatās no vienas puses viņš itkā aizved nekurienē...mēs pamatītīgi iemetām un bļāvām grupas čaif .... pobistreje bi ļod bstal , pašol bi togda na ribalku, čevo bi poimal - druzjam bi rozdal...nežalko!!!! Turies veci ...Tu tik es puika - satikšu ,iemetīsim un pasmiesim ...par visu...
19.februāris 2013, 22:41 | links

Bums-arī šī lietiņa ir oriģināls, ar visu Nr.un mūža garantiju, 1-reizi jau samainīja, bet šīs kičīgās lietiņas ražo mazās neķītrās rociņas un arī vīna industrija gājusi uz priekšu un ražo plastmasas korķus, kas diziaineru plānos neietilpa:)jo blīvums materiālam ir kudī elastīgās.
19.februāris 2013, 22:27 | links

DICHKA-tādas lietiņas ir baigi interesantas:), man liekas, ka tādas izdomā cilvēki, kuriem nav ko darīt:) Bumam ir ko darīt, un tāpēc neatliek laika muļķībām!:)

vairis, 19.februāris 2013, 22:15

Tās nav muļķības Lietas ir kichīgas un pie tām ir strādājuši dizaineri un ne no pēdējām rindām ;DD Protams šis ir kopijas -kichīgas ,bet doma un stils ir labi Izpildījums nekāds -bet vai tas ir galvenais Galvenais ka piesien aci :))
19.februāris 2013, 22:20 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager