Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
aivisq paldies par labiem vārdiem Redz ļoti labi ka kāds uzraksta No tā varu secināt ka jaunās bļitku formas strādā .:)) Galvenais ,ka zivis interesi izrāda
šo laiviņas formu izveidoju ilgi experimentējot Tāda arī ir zandartu bļitkām - nav līdzīgas neviena meistera darinājumiem Šai formai ir raksturīgs tas ka bļitka noplanē lielu gabalu apmetās otrādi un jau veic ceļu atpakaļ /āķis nāk no muguras/ Nonākot zem āliņģa tā birst /krieviski sipj/
18.februāris 2013, 17:01 | links

Sveiks Bums! Ap kuru laiku sāksi ražot vasaras vizuļus?

murgs, 18.februāris 2013, 14:40

Man paqšlaik 4 formas ir uz dedzināšanu tā ka vasaras jaunumi varētu būt uz marta vidu
18.februāris 2013, 16:52 | links

Nupat meistars ieveda dažas zandartu bļitkas .
18.februāris 2013, 15:39 | links

Sveiks Bums! Ap kuru laiku sāksi ražot vasaras vizuļus?
18.februāris 2013, 14:40 | links

Sveiks, Bum! Vakar netīšām sanāca salīdzinošais tests: Tavi meistardarbi pret dažām rūpnieciskām lietiņām. Biju Tavā iemīļotājā ūdenskrātuvē, bet jaunā vietā. Sākumā pavilku raudiņas, tad nolēmu apstaigāt apkārtni, pamērīt dziļumus. Ar tādu domu uzliku pašu lielāko un smagāko balansieri, kāds man bija. Varbūt vēl kas pie reizes uzķeras. :-) Jau otraja caurumā sajutu piesitienu. Taču bez turpinājuma. Intereses vadīts nomainīju vēl vairākus balansierus un bļitkas, taču nekā. Tad uzliku Tavu meistardarbu. Jau otrajā pacēlienā asarēns galā. Pāris centimetrus garāks par bļitku, bet dusmīgs pēc velna. Īsā laikā apstaigāju kādus 25-30 paša urbtus un svešus caurumus. Visur atkārtojās tas pats scenārijs. Ja apakšā bija manāma dzīvība, tad taustāms rezultāts bija tikai uz Tavas bļitkas. Paldies! :-)
18.februāris 2013, 13:14 | links

Bums, skaisti bļitkiš, ja nešancē vai problēmas rokās, drīz varēs iemaukt bērzā un suliņ laist:))) Uz pārīti ar piesakos, ko piedāvāt Somu plēsējiem! Veiksmi darbos!!!
17.februāris 2013, 20:47 | links

Zandartnieces Vieglās

bums, 17.februāris 2013, 19:14

Manējās ar būs šitik pat skaistas?:)
17.februāris 2013, 20:46 | links

7 cm
17.februāris 2013, 20:39 | links

Cik vieglajām zandartniecēm garums?
17.februāris 2013, 20:30 | links

Alumīnijs ar ādiņu :DD
Garantija ka nekas un nekur nelobīsies Krāsa dzeltena balta sarkana fosfora melna

17.februāris 2013, 19:18 | links

Zandartnieces Vieglās
17.februāris 2013, 19:14 | links

atnāca 10 gb filējamo nažu asmeņi kaut gan jau palika 7 :DD
17.februāris 2013, 19:13 | links

Nedaudz ar novēlošanos ,bet cirītim formu palaidu 18 gr Gan jau uz nākamo sezonu .Taisīšu tikai sudrabu
17.februāris 2013, 19:12 | links

Dīvoju pa Peipusu un nokavēju gada noslēgumballi!
17.februāris 2013, 14:45 | links

Viss kārtībā bumsi!Es jau tagad tikai uz pasūtijumu taisu,nav tie abgriezieni kas Tev.Kādreiz staipiju pa veikaliem visādas bļitkas,bet nupat vairs negribas.Pat sodu dabuju ieņēmumu dienestam samaksāt!Lai veicas!

orests, 17.februāris 2013, 14:07

Tad jau papīrus nebiji līdz galam savedis kārtībā?:)
Ja jau sociālo maksā un kronim arī kādu kapiķi -liek mieru
17.februāris 2013, 14:40 | links

Bums esi labi pastrādājis ar Bobslejistu sliecēm :):):)
17.februāris 2013, 14:08 | links

Viss kārtībā bumsi!Es jau tagad tikai uz pasūtijumu taisu,nav tie abgriezieni kas Tev.Kādreiz staipiju pa veikaliem visādas bļitkas,bet nupat vairs negribas.Pat sodu dabuju ieņēmumu dienestam samaksāt!Lai veicas!
17.februāris 2013, 14:07 | links

Orest man bez tā alumīnija darbu više kriši :))
17.februāris 2013, 13:38 | links

Negribu Bumsim darbu noņemt,bet ja kādam baigi vajaga zandartenes,varu izlīdzēt.Vēl padsmit ir palikušas.Ir pārbaudītas darbībā un ar rezultātiem.Piedod Aivar Aivaram par tāms piecūkāšanu!Rakstīt privāti!

orests, 17.februāris 2013, 12:25

Orest tā nav ,,piecūkošana ''Tā ir normāla amatnieku runa Ja vēl kaut kas ir no būvējamām lietām laipni lūgtum ..:)) Varētu pat bildes šeitan salikt :)) Es šodien mēģinu titānu savaldīt -maita štengrs Ja atklāti tad man sirdij tuvākas ir tāda paša svara un formas zandartenes no melhiora nevis no alumīnija .Vienīgais alumīnijam ir nedaudz mīkstāks spīdums ...
17.februāris 2013, 13:37 | links

Negribu Bumsim darbu noņemt,bet ja kādam baigi vajaga zandartenes,varu izlīdzēt.Vēl padsmit ir palikušas.Ir pārbaudītas darbībā un ar rezultātiem.Piedod Aivar Aivaram par tāms piecūkāšanu!Rakstīt privāti!
17.februāris 2013, 12:25 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager