Uzliku modīgu -korķa
27.novembris 2020, 10:58 | links
Tiko UPS atgādāja no Zviedrijas 4 Moras asmeņus Rīt sākšu būvēt pasūtītos nažus
bums, 19.novembris 2020, 16:22
Meistar, labrīt.
Biju nogādājis Abu Garcia C4 uz remontu, problēma - pie slodzes džerkojot, bija roktura brīvkustība uz aizmuguri ("antireverse"), sevišķi izteikta, kad spole kļuva mitra.
Diemžēl problēma atgriezusies jau pirmajā copes reizē.
Vai ir kādi ieteikumi?
pusdienlaiks, 22.novembris 2020, 08:47
bums [06.11.20]: Too Igors87 Vēl tikai jāuzšuj makstsŠis ļoti glīts. Vari tādu man uztaisīt? Atsūti PM par cipariem,termiņiem.
Igors87 [19:51]: bums [14:32]: Too Igors87 Vēl tikai jāuzšuj makstsSuper.Necerēju,ka tik operatīvi viss notiksies.Ideāli,paldies.oĪsti nesaprotu ar ko īpašs tas nazis!?ja maksts,tātad jànēsá līdzi...uz kurieni?
Willy, 6.novembris 2020, 21:47
Igors87 [06.11.20]: ulvis84 [18m]: Willy [20m]: Igors87 [19:51]: bums [14:32]: Too Igors87 Vēl tikai jāuzšuj makstsSuper.Necerēju,ka tik operatīvi viss notiksies.Ideāli,paldies.oĪsti nesaprotu ar ko īpašs tas nazis!?ja maksts,tātad jànēsá līdzi...uz kurieni?Atkal Pļutarhs Willy-gandons iesmirdējis.Skaidrs!...diez vai tev to nazi drīkst pat rādīt!:D
Apgaismošu tevi, zemes tārp, - nazis, tāpat kā citas lietas zem šīs saules, sagādā cilvēkiem prieku.
Personalizēts nazis vēl jo vairāk. Nazis ar maksti - nēsājams copē, pārgājienos vai vienkārši ikdienā, priekā pēc. Bet tādam lumpenim kā tev, kas piesienās visiem un visur to nesaprast.Nu nevajag šitādiem dīvānā pirdējiem atbildēt.Tieši tapēc nedalos ar lomiem,it īpaši Facebook grupā makšķerniekiem.Nedod Dievs tu apēdīsi 3kg līdaku,tevi nories.(gadā apēdu labi ja 2-3kg līdakas)Par nazi-tas ir roku darbs,tas man šķiet kkas īpašs,pie tam par tādu labu cenu.
Es nesaprotu kapēc vispār kko debīlu komentēt,ja tevi neapmierina meistara darbs,tad p*s uz copes bodi un nopērc kkādu saliekamo par 7,99....vai lētāk.
ulvis84 [06.11.20]: Willy [20m]: Igors87 [19:51]: bums [14:32]: Too Igors87 Vēl tikai jāuzšuj makstsSuper.Necerēju,ka tik operatīvi viss notiksies.Ideāli,paldies.oĪsti nesaprotu ar ko īpašs tas nazis!?ja maksts,tātad jànēsá līdzi...uz kurieni?Atkal Pļutarhs Willy-gandons iesmirdējis.Nu nevajag šitādiem dīvānā pirdējiem atbildēt.Tieši tapēc nedalos ar lomiem,it īpaši Facebook grupā makšķerniekiem.Nedod Dievs tu apēdīsi 3kg līdaku,tevi nories.(gadā apēdu labi ja 2-3kg līdakas)Par nazi-tas ir roku darbs,tas man šķiet kkas īpašs,pie tam par tādu labu cenu.
Apgaismošu tevi, zemes tārp, - nazis, tāpat kā citas lietas zem šīs saules, sagādā cilvēkiem prieku.
Personalizēts nazis vēl jo vairāk. Nazis ar maksti - nēsājams copē, pārgājienos vai vienkārši ikdienā, priekā pēc. Bet tādam lumpenim kā tev, kas piesienās visiem un visur to nesaprast.
Igors87 [06.11.20]: bums [14:32]: Too Igors87 Vēl tikai jāuzšuj makstsSuper.Necerēju,ka tik operatīvi viss notiksies.Ideāli,paldies.oĪsti nesaprotu ar ko īpašs tas nazis!?ja maksts,tātad jànēsá līdzi...uz kurieni?