Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Kā mans urbīts jūtas?;)
14.janvāris 2013, 08:43 | links

To spinigist25
Vai tad nezini vārdiņu "kritiskās dienas"....:DDDDD
Un visas tak nedod;) jeb kā mans opis teica...."nav kas nedod, bet ir kas nemāk paprasīt"......;)

vimbistnieks, 14.janvāris 2013, 08:21

Nav kas nedod /arī par meičā/ tikai jāmāk uzprasīt :DDD
14.janvāris 2013, 08:36 | links

To spinigist25
Vai tad nezini vārdiņu "kritiskās dienas"....:DDDDD
Un visas tak nedod;) jeb kā mans opis teica...."nav kas nedod, bet ir kas nemāk paprasīt"......;)
14.janvāris 2013, 08:21 | links

Piekrītu ļotčikam. Untes ir no suņu ādas, retāk vilku.
Bet ne ļotčiku:) Piesavināta podčina:)
Parasc!? ziemeļnieku apavs:)
14.janvāris 2013, 02:22 | links

Visiem veiksmīgu darba nedēļu, bums laikam jau septītajos sapņos pie memmes:))) Es ar pie miera! Ne asakas!!!
13.janvāris 2013, 23:44 | links

A. ko cepaties, es tikai uzdevu jautajumu par to ka viena veici iedeva otra ne.... Un ja man ir svarigi tie lati jo neesmu tas kas naudu zime!!!!
13.janvāris 2013, 23:27 | links

Es pateicu savu viedokli .... kritika ari viedoklis!
13.janvāris 2013, 23:21 | links

Tev neiedeva atlaidi pāris latu apmērā un Tu aizbrauci uz citu veikalu? Un cik ietaupīji rēķinot degvielu un savu laiku?
Protams ir patīkami ka dod atlaides, bet nu čīkstēt par tām un prasīt pie nelieliem pirkumiem, manuprāt ir sevis necienīšana. Ja liekas pa dārgu, tad nepērc un izvēlies produktu ko vari atļauties, jo pārsvarā jau tā cenu starpība starp pārdevējiem nav patērētā laika un degvielas vērta. Kā arī nesaprotu tos kas grib lai pārdevēji tirgo visu par pašizmaksu. Protams visam ir saprāta robežas.
Tiešām nepiesārņojiet forumu, kurš tā jau pēdējā laikā nav diez ko lasāms.
13.janvāris 2013, 23:20 | links

Beidziet dzīt te badjagu!!! NG taisnība- ir cena un ir cena ar skidonu, kas visiem ir redzama un atbilstoši savam maciņam, paši arī pieņemam lēmumu, vēl drjučīt pārdevēju, tas ir bezkaunīgi!
13.janvāris 2013, 23:16 | links

Seit nepiekritisu! Jo. No ta pasa Jusu veikala Calis pardeva ar atlaidi bez Problemam... Un ne man vienam! ?
13.janvāris 2013, 23:08 | links

Es gan nekad neprasu atlaidi veikalaa, tas tomeer nav tirgus, ir cenu ziime, kur ir redzama cena, ja piedaavaa atlaidi, tad ir patiikami, nepiedaavaa arii labi, jo ja esmu tam pirkumam nobriedis, tad esmu un tie dazi lati tiesaam neko nenoziimee.
Kaapeec Bumam neprasat atlaides katrai blitkai ??? Peerkot paiku arii vienmeer prasi atlaidi ? Ir lieli pirkumi, kad ir veerts arii parunaaties, bet .... Ja prasa atlaidi 1-3 lati, tad taa jau ir ......, slikts stils :):) tas ir , lai nebuutu lamu vaardi jaalieto
13.janvāris 2013, 23:04 | links

Ned atpakal... Tu vel ieteici tos kurus udeni nevar vairak par potiti! Bet neka personiga, es saprotu ka tikai pardevejs!
13.janvāris 2013, 23:00 | links

Spiningist kkā neatminos :) kad biji?
13.janvāris 2013, 22:55 | links

bumanols ir labs:)
13.janvāris 2013, 22:52 | links

Mēs Tevi saprotam ....Un atbalstam ....
13.janvāris 2013, 22:41 | links

Paldies par sapratni. bet nu tads laikam tirgus!!!
13.janvāris 2013, 22:39 | links

Mani te vairs neviens nekritizē Opis Bums ir noteiecis pieļaujamās robežas :DD Spinings 25 visu ļoti labi saprata ,jo mums vēl lielas dīles priekšā :DD Un viņa negācijas par atlaidēm varu saprast :)) Jo muļķīgi būtu griezties pie NG par katru čību iegādi :DDD
Viss ir pareizi -kam cilvēkam mute ? -un vai tad jautāt nevar ? Un ja negrib iet uz citu bodi :))
13.janvāris 2013, 22:34 | links

Un zabakus jau esmu nopircis taka pa velu ko spriest.... Tikai tada bezpona kapec viena veici var a otra ne... Divaini!
13.janvāris 2013, 22:25 | links

Sitam ragainim kad copejam Somija pie viena ezera, no rita gandriz uz galvas uz..aju. Vini ka suni aplenkusi visu majinu un tur gulsna! Vieteja saimniece sos dzenaja visu laiku no savam zemenem!!!
13.janvāris 2013, 22:23 | links

sakas Buma kritika.. :D :D
13.janvāris 2013, 22:21 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager