Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas

man arī pagaidām ar šiem ir aizķeršanās no termists nolaida raini
Jābūvē atkal no rokas atspert5ērauda R8

ja kādam briesmīgi tomēr gribās pusapaļu varu izslīpēt kādu vajag kaut žīdu zvaigzni :DD
6.decembris 2012, 18:12 | links

Leopolds Kā viens fricis man teica -Pastāvīgos kundes ir jāmīl Tad viņi pie Tevis taciņu neaizmirsīs :DDD
6.decembris 2012, 18:04 | links

Maisteram pakaļa šumaina no darbiem Kā jau minēju vispirms paūtījumi -svēta lieta pēc tam kas nu atleks :DD
6.decembris 2012, 17:51 | links

Meistars ieveda vēL 2 reanimētos urbjus , kam viņi ir es nezinu , viens laikam daargajam ,

meistars šodien bija īpaši dāsns , atstāja 2 barotavas un vienu bļitku . DDD
6.decembris 2012, 17:32 | links

Bums! Nav jau steidzama lieta, šo nedēļas nogali mūspusē tāpat uz ledus vēl netikšu. Tad jau nākam nedēļ dabūšu.
6.decembris 2012, 17:16 | links

Liels paldies par sūtījumu, Bums! Biju patīkami pārsteigts par "bonusiņu". Mmmmm, būs vakarā jānoprovē:)
6.decembris 2012, 12:47 | links

Lai nepiesārņotu Buma lapu, ejam uz runājam ppar viskaut ko lapu (:
6.decembris 2012, 12:14 | links

Ja viņus palielinātu,tad būtu skaidrs,kur ņemtas idejas kā izskatās citplanētieši!!!:)))Bet pa nopietno jautājums!Šitā lasot zālēs tos ,,krahaborus"trāpās mikroskopiskas zivteles,kuras līdzīgas kazaragiem,bet varbūt tie ir mazie zandarteļi!?Vienkārši tik mazi,ka nevaru točna atšķirt!
6.decembris 2012, 12:12 | links

Aha, un nedomā visus rokās ņemt, Eduks pastāstīs, ir daži, kas kožot, un laikam stipri (:
6.decembris 2012, 12:06 | links

Es šitos ,,zmejus" purinu ārā no zālēm kopā ar visādiem citādiem brīnumiem,kurus pat nezinu kā sauc un kas no tiem kādreiz izšķiļas!!!:)))Ņem uz visiem,lai arī viens otrs izskatās pabaisi!!!:)))
6.decembris 2012, 12:04 | links

nemāk vēl tās bildes ievietot, gan pa brīvdienām samācīšos (:
6.decembris 2012, 12:03 | links

Eduks mācētu ielikt smukāk
6.decembris 2012, 12:02 | links

njā, tad mēs ir pazīstami (: Un upe gara, ūdens tek, visiem pietiks. Citās upēs arī ir, tik jāmeklē (; Bet pie Bēnes ir visvairāk. Ziemā pati labākā ēsma. Man agrāk Bēnes pensiņi par vešanu uz copi uztaisīja un iedāvināja skalojamo trauku no kombaina sietiem.
6.decembris 2012, 11:58 | links

Vot vēl pasaki kurā kilometrā :DD
6.decembris 2012, 11:29 | links

Patrols, es ar tajā upītē skaloju krokodilus un sānpeldes. Tas uz Īles pusi :)
Laba ēsma.
6.decembris 2012, 11:26 | links

Pagaidām Engurē vairs tāds kļovs nespīd....Bet atceros arī, kā asari gūlās uz sānpeldēm, ne velti veči agri, pustumsiņā, skaloja un tad gāja pēc loma. Es ziemā skaloju vienā upītē pie Bēnes krokdiļus (Eduks zin, par ko runa). Uz tiem cope zvērīga.
6.decembris 2012, 11:09 | links

Janka-A nažus pieliku klāt bļitkām Viss atrodās vienā kastītē Bruņiniekos būs pēs 14-00
6.decembris 2012, 11:02 | links

Man labākais asaru loms Engurē bija tieši ar šādu tārpu tikai dabīgu :DD Skalojot sānpeldes 3-4 sameklēju dūņās .Beigās ļarpatas vien bija uz āķa ,bet ņēma Un ņēmieni bija tādi ,ka neknabinājās bet gūlās ar gulšanu Roka momentāli ar pie āliņģa .Pirmais ņēmiens un domāju ka rudulis jo štoperis bija ne pa jokam
6.decembris 2012, 10:53 | links

Re, ku labi pajautāt gudriem prātiem. Eduks man savulaik par šiem vaboļiem mani izglītoja, tagad esmu drusk gudrāks. Man ar liekas, ka šamējā ir interesanta manta, noteikti gribas iegūt savā īpašumā. Interesanti, cik tāda vambole varētu būt mazākos izmēros, cm? Un Eduk, es vienalga šamējo rokās vasarā nejēmu...(:
6.decembris 2012, 09:50 | links

Šitie spāres kāpuri, 3 izmēri, 10 krāsojumi ir Salmo veikalos, 1,65-1,85ls, veči pērk un speciāli nāk pēc šiem, neesmu pats gan provējis....
6.decembris 2012, 09:49 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager