man arī pagaidām ar šiem ir aizķeršanās no termists nolaida raini
Jābūvē atkal no rokas atspert5ērauda R8
ja kādam briesmīgi tomēr gribās pusapaļu varu izslīpēt kādu vajag kaut žīdu zvaigzni :DD
Ja viņus palielinātu,tad būtu skaidrs,kur ņemtas idejas kā izskatās citplanētieši!!!:)))Bet pa nopietno jautājums!Šitā lasot zālēs tos ,,krahaborus"trāpās mikroskopiskas zivteles,kuras līdzīgas kazaragiem,bet varbūt tie ir mazie zandarteļi!?Vienkārši tik mazi,ka nevaru točna atšķirt!
Es šitos ,,zmejus" purinu ārā no zālēm kopā ar visādiem citādiem brīnumiem,kurus pat nezinu kā sauc un kas no tiem kādreiz izšķiļas!!!:)))Ņem uz visiem,lai arī viens otrs izskatās pabaisi!!!:)))
njā, tad mēs ir pazīstami (: Un upe gara, ūdens tek, visiem pietiks. Citās upēs arī ir, tik jāmeklē (; Bet pie Bēnes ir visvairāk. Ziemā pati labākā ēsma. Man agrāk Bēnes pensiņi par vešanu uz copi uztaisīja un iedāvināja skalojamo trauku no kombaina sietiem.
Pagaidām Engurē vairs tāds kļovs nespīd....Bet atceros arī, kā asari gūlās uz sānpeldēm, ne velti veči agri, pustumsiņā, skaloja un tad gāja pēc loma. Es ziemā skaloju vienā upītē pie Bēnes krokdiļus (Eduks zin, par ko runa). Uz tiem cope zvērīga.
Man labākais asaru loms Engurē bija tieši ar šādu tārpu tikai dabīgu :DD Skalojot sānpeldes 3-4 sameklēju dūņās .Beigās ļarpatas vien bija uz āķa ,bet ņēma Un ņēmieni bija tādi ,ka neknabinājās bet gūlās ar gulšanu Roka momentāli ar pie āliņģa .Pirmais ņēmiens un domāju ka rudulis jo štoperis bija ne pa jokam
Re, ku labi pajautāt gudriem prātiem. Eduks man savulaik par šiem vaboļiem mani izglītoja, tagad esmu drusk gudrāks. Man ar liekas, ka šamējā ir interesanta manta, noteikti gribas iegūt savā īpašumā. Interesanti, cik tāda vambole varētu būt mazākos izmēros, cm? Un Eduk, es vienalga šamējo rokās vasarā nejēmu...(: