Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
sweiks... pa starpai palasiju ka no tewis var iegadaties barnaul 130 majas razhojuma nazhus.. ta ir? un kadas summas? radas interese pec tadiem..
4.decembris 2012, 15:46 | links

gintsg
Da viss kas gadās :))).
Nu ar brideni par baigo brakarismu negribētos saukt - vismaz smuki maliņas no zālēm paravē un krastā izstiepj :)
Labāk pastāsti, kā tur tonim ar "apšņakāšanu" gāja!? :DDDDDDDDDD...
4.decembris 2012, 15:41 | links

Uz ielas policists. NHL policists,KHL ar nupat savs policists... bumam ar tagad būs tēmas policists!

A Ginča - kā kulaks uz acs
4.decembris 2012, 15:26 | links

Tad , kad es gribēju palielīties ka tajā dīķī divdesmitnieci līdaku izvilku ar brideni , bija pateikts ka nepiedirst tēmu , bet paši ik pa laikām kaut ko iedirš .DDD
4.decembris 2012, 14:38 | links

Zogs!Vai tad te par kaķu barību arī ir tēmas!!!:)))
4.decembris 2012, 13:31 | links

Gļuks :D Mans textiš pie snipiena pieraxtījās...

Jāpārvācās uz sadaļu par viskas :D
A to gribās pastāstīt,kā mēs pa Mārupīti līdakas ar brideni ķērām :D
4.decembris 2012, 12:14 | links

Protams,ka arī es jaunībā tam visam esmu izgājis cauri...!Čalīši ar ,,bredņu" brien,pirksti tīkla acīs,citi dzen,ar pirkstiem jūti kā zivīte ieskrien tīklā un uzreiz ceļ augšā...!Tas bija kūl!!!Tas viss bija pie lietas un tas netika uzskatīts par noziegumu,lai arī tad tas bija nelikumīgi!Nebija dziņas pēc foto ar trofeju...vienkārši puikas tā reizēm pavadīja laiku,bet nu jābeidz piesārņot Buma lapu un pārvērsties par ,,tefteli"!:)))
Jāpārvācās uz sadaļu par viskas :D
A to gribās pastāstīt,kā mēs pa Mārupīti līdakas ar brideni ķērām :D
snipiens, 4.decembris 2012, 11:35
4.decembris 2012, 12:12 | links

zogs,tu domaji to vosinieku kuram caurums setaa bija braucot no jaunmarupes puses?tuvak pirtij "Peles"?

anapurkis, 4.decembris 2012, 10:33

Kā tad... maršruts:Bieriņi-zvēraudzētava-pionieris-Peles... Bet pirms tam vēl varēja Kantorenes galā pa taisno tikt pāri,kamēr to skrejceļu saraka... Bet tas jau uz Beberbeķi vilka :)
4.decembris 2012, 12:10 | links

Protams,ka arī es jaunībā tam visam esmu izgājis cauri...!Čalīši ar ,,bredņu" brien,pirksti tīkla acīs,citi dzen,ar pirkstiem jūti kā zivīte ieskrien tīklā un uzreiz ceļ augšā...!Tas bija kūl!!!Tas viss bija pie lietas un tas netika uzskatīts par noziegumu,lai arī tad tas bija nelikumīgi!Nebija dziņas pēc foto ar trofeju...vienkārši puikas tā reizēm pavadīja laiku,bet nu jābeidz piesārņot Buma lapu un pārvērsties par ,,tefteli"!:)))
4.decembris 2012, 11:35 | links

Snipiens , ne viss esmu brakans , bet biju tāds pirms gadiem 25 , tagad jau ir stājies spēkā noilguma termiņš , esmu godīgs copmanis un ar tādām muļķībām sen vairs nenodarbojos .
4.decembris 2012, 11:21 | links

Tajos laikos muldēja,ka Vosa medību ,,ugoģijās" briedis tiek piesiets pie koka un uz āķa tiek uzcepīts breksis!:)A tu Gint izrādās esi brakans...fui,fui,prom no copes lietām!!!:)))Bet brieži točna laikam no Vosa laikiem pa šitiem mežiem vēl ganās.Ir lekuši pār ceļu,bet paldies dievam gabalu pirms autiņa!!!
4.decembris 2012, 11:08 | links

Es arī pa to caurumu esmu līdis ar visu brideni . DDD
4.decembris 2012, 10:53 | links

zogs,tu domaji to vosinieku kuram caurums setaa bija braucot no jaunmarupes puses?tuvak pirtij "Peles"?
4.decembris 2012, 10:33 | links

Žogs.nepārspīlē, beberbeki sāka tikai kadetu un 1 golfa ērā:)

usis, 3.decembris 2012, 23:49

Ne vella,apvedšosis vēl nebija,kad sapratām,ka tajos mīzalos vairs nepeldēsimies :D Lidostas skrejceļu tik knapi izzāģējuši bija... Un vari nestrīdēties ar Bieriņpuiku :D
3.decembris 2012, 23:57 | links

Žogs.nepārspīlē, beberbeki sāka tikai kadetu un 1 golfa ērā:)
3.decembris 2012, 23:49 | links

Bumsi.tevi rīt uz z_koreju izsauks:)
3.decembris 2012, 23:41 | links

P.S. Jau tad Imanta bij Beberbeķi piečurājusi :)
3.decembris 2012, 23:32 | links

snipien,viss labais aiziet nebūtībā :) kad es uz vosenieku ar šperiņu bādēt laidu i ne Vosu neredzēj, tik no otrpus,caur cohumu sētā vajadzēj piekļūt :) Bij bezļaužu paradīze!
3.decembris 2012, 23:30 | links

3.decembris 2012, 23:25 | links

Toni,vai tad tu gribi,lai vēl Bums iesaistās jūsu savstarpējā rīkļu košanā ar Raivo?
3.decembris 2012, 23:20 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager